I InBaR HeNgEl New member 19/5/06 #32 אתם יכולים לעזור לי פליזז אני צריכה עזרה אני חייבצת שתרשמו לי מספרי פורומים בבקשה אני ושיר (שיר חולה על אדמי) צריכות לעשות משו וזהה יעזור לנו בבקשה למי שחברה שלה שתעזור תודה
אתם יכולים לעזור לי פליזז אני צריכה עזרה אני חייבצת שתרשמו לי מספרי פורומים בבקשה אני ושיר (שיר חולה על אדמי) צריכות לעשות משו וזהה יעזור לנו בבקשה למי שחברה שלה שתעזור תודה
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/5/06 #33 אממממממממ תיכנסי רגע. פשוט למעלה את רואה פורומים? תלחצי ותחפשי איזה פורומים שאת רוצה. אין למה לרשום לך את הרשימה.
אממממממממ תיכנסי רגע. פשוט למעלה את רואה פורומים? תלחצי ותחפשי איזה פורומים שאת רוצה. אין למה לרשום לך את הרשימה.
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/5/06 #19 חבריייייייייייייייייייים:] באתי רק בשביל להקפיץ את זה:] יכהלחעבליכגבליכגחיגחיגכחסעגסגזיכגזיכזסכגזכזכגזכזכזע יהלחהךחהךחהךחהךח תצביעו היום גםםםםםםםםםם
חבריייייייייייייייייייים:] באתי רק בשביל להקפיץ את זה:] יכהלחעבליכגבליכגחיגחיגכחסעגסגזיכגזיכזסכגזכזכגזכזכזע יהלחהךחהךחהךחהךח תצביעו היום גםםםםםםםםםם
ט טל ועדי1 New member 18/5/06 #22 אגמושש עברה את שי גבסו והגיעה למקום 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכו להצביע
Y yair hazout New member 19/5/06 #26 רעותי שרשרתי את ההצבעות אליך../images/Emo13.gif מקווה שלא תכעסי, אני רוצה שיהיה הרבה הצבעות