עידכוניייים!! כל הדברים החשובים לעכשיו!

leraax

New member
עידכוניייים!! כל הדברים החשובים לעכשיו!

דבר ראשון: אני בטוחה ששמתם לב לכך שההופעה מתפרסמת בבאנר באינטרנט D: בקרוב תראו את זה יותר חח ומי שנתן לי אימיילים- תציצו- אולי קיבלתם את הפירסומת [: (אז תעבירו לפווול אנשים!) אם לא עכשיו, אז זה עוד יגיע ^^ וזה כי ההפקה סוף סוף העלתה את המיני סייט, ושם יש לכם את כ-ל הפרטים שאתם צריכים לדעת- כולל הזמנת הסעות וזמנים: פתיחת שערים- 18:30 מופע חימום- 19:30 תחילת ההופעה- 20:30 יש לדייק אנשים! תפרסמו את המיני סייט בכל חור שרק ניתן לכם ולאו דווקא למעריצים- אלא לכ-ולם! http://www.aliveproductions.co.il/tokiohotel/tokiomini.html ~ חד- פעמי!!! במופע הבכורה לדיסק החדש של היהודים, בהאנגר 11 ת"א, ב29.6 (יום שבת הקרוב) יימכרו כרטיסים להופעה של טוקיו הוטל ב- 199 ש"ח בלבד!!! ל-200 הראשונים שיגיעו! תנצלו את זה מי שעוד לא קנתה!! ~ בקשר למופע החימום- לא היהודים, לא ביט69 וסיכוי קלוש שסינרגיה, מה שכן- יש סיכוי טוב לאחת משתי הלהות הבאות: Usless-ID או שייגעצ.. פשוט תגידו לי בתגובות מה אתם מעדיפים, ויהיה סיכוי טוב שזו תהיה להקת החימום [: ~ עניין הלבבות בהופעה עדיין פעיל!! כל מה שעליכם לעשות הוא להכין לב מקרטון [אפשר יותר מאחד- למקרה שלמעריצה לא יהיה P:] ותצבעו אותו בצבע של.. לב, ונרים את הלבבות בשירים מסוימים במופע- עדיין לא החלטנו באילו שירים! ולא, אנחנו לא יודעות עדיין על פרטים כמו יום/שעת נחיתה, עזיבה ואיזה מלון, כי הלו"ז של הבנים עוד לא סגור. ~ זוכרים את הצמידים שפעם היו אמורים להימכר ע"י פוקע ומיכל? אז סוף כל סוף זה יוצא לפועל!! מדובר בצמידי סיליקון שיעלו 20 ש"ח- והזמנות עושים מראש!! על הצמיד יהיה כתוב Tokio Hotel או Tokiohotel-il, יש פשוט עניין עם זכויות יוצרים שאני בדיוק מבררת.. להזמנות (ניתן גם בכרטיס אשראי D:) יש להתקשר למיכל: 0543550691 ~חברה שלי זכתה בכרטיס חינם מראש1 אבל כבר יש לה כרטיס- ככה ש.. הראשון שיתקשר- שיגיד שלרה אמרה לו שיש לה כרטיס חינם ו.. תקוו להיות הראשונים חח~ קוראים לה שלי: 0546562682

keren eckshtein

New member
אעהאעהאעה

לשייגעצ
לשייגעצ
לשייגעצ
לשייגעצ וגם לדעת סנאפ זה שייגעצ פשוט היא לא יכולה להיכנס לפורום כל פעם שהיא נכנסת אז זה תוקע לה את המחשב אז אני מעדכנת אותה בהכל ואנחנו בעד שייגעצ למופע חימום

PerfectSP

New member
אבל למה לה?../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

כשהיא יכולה למכור את זה אפילו ב-150 שקל ולהרוויח?!

PerfectSP

New member
יוסלס!!!!!אני רוצה את יוסלס!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

לראות אותם בפעם השלישית כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כןכןכןןן!!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDD: זה יהיה מופע אדיר אם כן!!!DD:

PerfectSP

New member
כן!!DDD: ../images/Emo190.gif

והם גם מופע מקפיץ!!!!DDDD: כאן יו היר זה פיירט רדיו,טורן איט און,זה סאונד אופ רבולושיין כום און! יש לי את הדיסק האחרון שלהם

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא שמעתי אותם כבר איזה שלושה חודשים

אבל אני יכולה להגיד לך שאבא שלי לא אוהב מוזיקה רעשנית אבל הוא נכנס לי לתקיית מוזיקה והתחיל לשמוע אותם והעביר כמה שירים שלהם אליו XDD

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

אני...חצי שנה לא שמעתי אותם אני חושבת

3has3

New member
../images/Emo69.gif חחחחח

לי גם בקושי יש שירים שלהם
אני חושבת שמחקתי אותם גם XDD אבל אין לי בעיה לראות הופעה שלהם

PerfectSP

New member
בדיוק...../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

אני הכרתי אותם מההופעה שלהם ושל בצפר לפני פחות משנה...וזה היה יום לפני היומולדת שלי!!!!!! וכיוון שזה היה אחרי 12 ההופעה...זה היה ביומולדת שלי!!!!DDDDDDD: ובגלל שאי אפשר להוריד אותם אז קניתי דיסק
ההופעות שלהם כייפיות!D:

למעלה