ובישרא בלוג פירסמו את ההופעה חחחחחחP:
P PerfectSP New member 26/9/07 #9 ובישרא בלוג פירסמו את ההופעה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif חחחחחחP:
P PerfectSP New member 26/9/07 #19 בצד הזה... ../images/Emo190.gif נכוןם שיש פרסומות לכל מיני דברים? אז אתמול בערב ראיתי פרסומת להופעה של טוקיו הוטל!!!DDD:
בצד הזה... ../images/Emo190.gif נכוןם שיש פרסומות לכל מיני דברים? אז אתמול בערב ראיתי פרסומת להופעה של טוקיו הוטל!!!DDD:
C chikogirl New member 26/9/07 #15 אוףףף אני שונאת את כל עיינין החימושם הזה אף לא הבנתי מה הקטע אוףף למה לא ירכולים לעות רק טוקיו הוטל וזהוו!!
אוףףף אני שונאת את כל עיינין החימושם הזה אף לא הבנתי מה הקטע אוףף למה לא ירכולים לעות רק טוקיו הוטל וזהוו!!
D dorkiflitz New member 26/9/07 #16 ../images/Emo207.gif../images/Emo70.gifהכתבה מידיעות אחרונות אצלי! אני אכתוב אותה ואפרסם אותה.. 3 עמודים! הכלתי לכתוב.
../images/Emo207.gif../images/Emo70.gifהכתבה מידיעות אחרונות אצלי! אני אכתוב אותה ואפרסם אותה.. 3 עמודים! הכלתי לכתוב.
P PerfectSP New member 26/9/07 #20 זה היום?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ../images/Emo190.gif לא ביום שישי!?!?!?!?!?!?!?! אני רצה לקנות אם זה היום!!!!!!!!!!!!!!!!
זה היום?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ../images/Emo190.gif לא ביום שישי!?!?!?!?!?!?!?! אני רצה לקנות אם זה היום!!!!!!!!!!!!!!!!
D dorkiflitz New member 26/9/07 #25 הסבר אבא שלי מנהל בידיעות אחרונות והוא מקבל את כל העיתונים שיוצאים מטעם ידיעות אחרונות לנפי שכולם מקבלים. (ראש1 וכאלה..)
הסבר אבא שלי מנהל בידיעות אחרונות והוא מקבל את כל העיתונים שיוצאים מטעם ידיעות אחרונות לנפי שכולם מקבלים. (ראש1 וכאלה..)
D dorkiflitz New member 26/9/07 #29 ראש1, לאישה, פנאי פלוס, GO, דיסני ועוד הרבה.. אם אבא רואה מעריב לנוער בבית הוא מקבל התקף לב XD
P PerfectSP New member 26/9/07 #33 תץחשבי על זה שזה הגיוני,כי, ../images/Emo190.gif מעריב לנוער הוא של מעריב... אז ראש1 של ידיעותD: והארץ תם פלצנים[פיכסה.יש לנו אותם ] אז לא יהיה להם עיתון לצעירים פשוטי העם
תץחשבי על זה שזה הגיוני,כי, ../images/Emo190.gif מעריב לנוער הוא של מעריב... אז ראש1 של ידיעותD: והארץ תם פלצנים[פיכסה.יש לנו אותם ] אז לא יהיה להם עיתון לצעירים פשוטי העם
P PerfectSP New member 26/9/07 #40 רגע!!!לפני שאת מעלה!!!! ../images/Emo190.gif תעלי עם קישור,כי אסור כמובן להעלות כתבות מצולמות לפורום
P PerfectSP New member 26/9/07 #39 ביום שישי...../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif ה בעיתון של יום שישיD: