אם יש לך את השם שלו בצד לא?אוו שאפשר להוריד דרך יוטיוב.
ח חייבת להגיד New member 24/12/07 #23 פחחחחח השיר הזה קיים עוד הרבה לפני שאנהי נולדה ,יש עוד 43434344 מליון אנהי בעולם זה לא נכתב על אנהי מרבלדה
פחחחחח השיר הזה קיים עוד הרבה לפני שאנהי נולדה ,יש עוד 43434344 מליון אנהי בעולם זה לא נכתב על אנהי מרבלדה
L LOLO RBD New member 24/12/07 #24 זה כן מעריץ רשם את זה על אנהי בוודאות זה היה בפורם אונבסיון ובעוד.......
נ נרדם על החולות שלך New member 24/12/07 #25 היא צודקת השיר הזה נכתב הרבה לפני אנהי,זה לא נכתב לאנהי וזה פורסם לפני הרבה זמן פורום אונבסיון זה הכי לא וודאות
היא צודקת השיר הזה נכתב הרבה לפני אנהי,זה לא נכתב לאנהי וזה פורסם לפני הרבה זמן פורום אונבסיון זה הכי לא וודאות
L LOLO RBD New member 24/12/07 #26 אני היכרתי אותו בזכות אנהי....דווקא ניראה לי שזה בשבילה..............אבל אם אתה אומר מי אני שיתווכח?
נ נרדם על החולות שלך New member 24/12/07 #27 זה שיר שכתב מישהו על הבת שלו אנהי בשנות ה70,ובכלל את הקליפ הכינה מעריצה .ברור שאת מכירה בזכות אנהי כי את מכירה רק את אנהי מרבלדה
זה שיר שכתב מישהו על הבת שלו אנהי בשנות ה70,ובכלל את הקליפ הכינה מעריצה .ברור שאת מכירה בזכות אנהי כי את מכירה רק את אנהי מרבלדה
L LOLO RBD New member 24/12/07 #28 איזה חמוד....תודה על הההסבר.../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif מממש מאגר מידע חחחח מאיפה אתה יודע את זה ?
איזה חמוד....תודה על הההסבר.../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif מממש מאגר מידע חחחח מאיפה אתה יודע את זה ?
נ נרדם על החולות שלך New member 24/12/07 #29 כי אני לא חמור קופץ בראש,וסתם אומר דברים בלי בסיס,אלא בודק לפני שאני מפרסם אותם לאחרים תכנסי לאונבסיון תכנסי לפורום זיהוי שירים ושם כל אחד ישמח לענות לך על השאלה
כי אני לא חמור קופץ בראש,וסתם אומר דברים בלי בסיס,אלא בודק לפני שאני מפרסם אותם לאחרים תכנסי לאונבסיון תכנסי לפורום זיהוי שירים ושם כל אחד ישמח לענות לך על השאלה