עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

מעניין אם היא תעזוב או רק תאיים כמו

רנין... האמת,היא ניראת בדיכאון.. כואב לי עליה,למרות שהיא צבועה באופיה.

א ו ח נ ה

New member
אני מקווה שלא, אם כל ה"רעים" יעזבו

יהיה מאוד משעמם כמה שלא סבלתי את ערן הרעש שלו חסר לי.

דורוN

New member
כל כך עצוב איך כולם הולכים עם שי בעיניים

עצומות. זה אומר הרבה עלינו כבני אדם. איך אין שם אחד שלא מצדיק את שי??? זה פשוט לא נקלט, סתם חבורה של אפסים שבאו בשביל להתפרסם מהר,אני בטוח שהמשפחות שלהם רואות אותם ומתביישות.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif בטח המשפחה של שי מתגאה בו ולא ההיפך

חינוך על הפנים,גועל נפש שמת לב שלא פים אני בדיעה שלך?

מהיכרות עם המשפחה של שי

היושר והצדק זה לא נר לרגליהם וזו החברה שלנו.....כל האפסים והכלומניקים (חוץ מונסה וקרן) יושבים ואפילו לא מתביישים

ליאורי13

New member
לא מפתיע לשמוע

כנראה הוא גדל כמו באחד השבטים העתיקים ביותר,אלה שאין להם חלון לעולם החיצון, קיצר-ברברים הם צריכים להתבייש שיצא להם ילד כזה

איתי בל

New member
יש הרבה שלא מצדיקים את שי

מיקי שהייתה ונעמה שהולכת ורנין לפעמים ויוסי עינב וכדומה הוא פשוט בנאדם חזק ודומיננטי שלא עוזר להם כמה הם ינסו לתחמן אותו הם לא יצליחו

אריאל5

New member
דורון חשבת על זה...

שאולי אנשי הבית לא אוהבים אנשים צבועים אלא אנשי אמת שנלחמים על הצדק!

../images/Emo45.gif ממש מעצבן

אני לא מעריצה של נעמה, אבל עצוב לי שהיא עוזבת, עצוב מה שעשו לה שם. ובאמת מכעיס ההליכה הזו אחרי שי. הלוואי ויעוף ביום ראשון.

אורישקי

New member
שירלי חזרת?../images/Emo25.gif

וסופסוף למדת לשנוא את שי,הפה ג'ורה שהוא פתח על נעמה,חרא של בן אדם. ואני ממש הסכמתי איתך בכל מילה,אני לא מעריץ שלה אבל העליהום הזה היה דוחה,בתכלס מיקי גרמה לזה,נעמה אמנם ריכלה אבל מיקי הוציעה דברים מגדרם וגרמה לאנשים שם לשנוא אותם,צבר פשוט איכזב אותי עם הליקוק לשי,הוא מתחיל לקבל אצלי נקודות רעות מפעם לפעם,חבל כי זה דווקא אחרי שהיחסים בינו לבין שפרה התהדקו.

חזרתי מותק../images/Emo24.gif

סה"כ 4 ימים וזה מרגיש כ"כ הרבה. אין לי מושג מה הולך פה ממש
כמה משימות הם קיבלו מיום א'?

Fairywitch

New member
למה? מה הוא כבר עשה?

בינתיים בזכותו יש להם תקציב שמתפקד, ובזכותו הם שרדו את המשימה של חוסר השינה. לא אהבתי אותו בהתחלה והוא עדיין קצת מעצבן אותי- אבל הוא מחזיק אותם שם מהרבה בחינות. מה הוא עשה אתמול? פשוט פספסתי
ומהקטעים שלא פספסתי הוא דווקא יצא עשר.

אורישקי

New member
חנה...את...אוהבת אותו?....

איכזבת אותי קשות,כאחת ששונאת את פיירפלי ציפיתי שממש לא תסמפטתי אותו. מעצבן אותי שהוא הכתיר את עצמו למנהיג שלהם בלי שאף אחד אמר לו,ההתנהגות שהוא מתנהג,צועק כל הזמן,העליהום הדוחה כלפי נעמה המסכנה,ו...הוא פאקינג מנסה לשלוט בצבר ושיפ שיפ.

Fairywitch

New member
אני לא אוהבת אותו- אני מעריכה את

התרומה שלו לבית. הוא גם התרופה היחידה לעינב הצעקנית וההמונית. אבל עדיין לא הבנתי- מה קרה אתמול בינו לבין נעמה?

ליאורי13

New member
עכשיו שי יוכתר רישמית בעיניי הדיירים "מלך"

כמה חבל שהרוע חזק מהם אין להם רגשות אני מתפלא, או שלא בעצם על אשר,הוא היה מוכן שיעשו כך לאישתו?

למעלה