עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

כי לא היה להם מה לשדר אחרי יום אחד

יום שני הם נכנסו ויום שלישי היה שידור.. אז החליטו לפברק הדחה וליצור טריגר.. הכל תכסיסים של ההפקה.. זה גם חוקי כי הם החזירו את הכסף..

insane sanity

New member
וואי.. הרגת אותי. אני חייבת לציין!

ההפקות הטלוויזיוניות האלה הן משהו חח

לא סתם זרקתי את זה

ומי שרוצה יכול להמשיך להאמין שהם התבלבלו בספירה של 3 קולות..

insane sanity

New member
מממ.. שומר עלי? :)

לכל מה.. מתי האמנתי בפעם הקודמת? חוץ מזה שהיתה לי את המחשבה לבד, מאחר והאולפן לא היה קיים בתוכנית הראשונה.

למה מוזר?

כמה פעמים ראית קטעים ביום א' בשידור המרכזי שלא ראית באתר או ערוץ 20? הם משאירים חומר שיהיה מעניין גם למכורים כמונו. אגב, גם את "העזיבה" של רנין לא הראו, אלא רק חלקים, ובשידור המרכזי הראו הכל.

חזרת...../images/Emo24.gif

התגעגעתי...
מקווה שנהנית....... כיף לי לראות אותך כאן...

כנראה שהיא עשתה חושבים

והבינה שהסיכוי שלה להגיע אפילו לחמישיה הסופית הוא אפסי... ושעדיף לה לחסוך את הזמן ולחזור למשפחה שלה לפני החגים וטוב שכך. shes happy,everyones happy

זה היה ידוע וברור שהיא לא תשאר

במיוחד אחרי כל מה שהיה אמש. זה בלתי נמנע. למרות שאני במקומה עם כל הקושי הייתי נשארת על אפו וחמתו!!!! רנין מעצבנת אותי שהיא כל הזמן אומרת: "נמאס לי מהצביעות הזו..." די ראבק..............לפעמים את האמא של הצבועות!!!

ido100

Member
הבנות עוד מנסות לשכנע אותה

אך רוב הסיכויים שב\זמן הקרוב היא תעזוב את הבית.

My Little Fairy

New member
מה היה אמש?

כמה זה עצוב. לא משנה איזה טיפוס מעצבן היא, צריך להיות שטני בשביל לבעוט בה כשהיא למטה. רנין שחקנית שרוצה להתפרסם, והיא עושה את הדרמות שלה בסגנון "אני פה מעל כל היהודים הברברים" ויוצאת מזה בקלות כי היא גם משחקת את תפקיד "הנסיכה הערביה הרגישה". היא היצור הכי שפל שם. בהתחלה היא גרמה לי לחשוב שהיא הכי רגישה ואנטלגנטית, ואותה אהבתי הכי, אבל השקרים, המשחק וההתנשאות המתפרצת שלה הצליחו להחליא אפילו אותי. תוכלי רק לעדכן אותי מה היה ב"אמש" המדובר?

רק בשבילי נעמה היא בסדר גמור../images/Emo35.gif |{שמאל|

אני אל יודע על מה כולם מדברים, לא שמתלי לב שהיא עושה דברים רעים. מה גם שיש לה זכות כמות בכל תוכנית ראליטי לנהל אסרטגיות איך שבא לה. ושי זה צריך להרגיע עם הצעקות שלו והסדר המוסרי שהוא כופה על כולם. בסופו של דבר זו תוכנית ראליטי וצריך קצת לכלוך, ולא כל היום רגיעה אור ואהבה. ואני הכיי בעד אור ואהבה, פשוט מה שעושים לנעמה זה לא פייר - רק בגלל שזוהיא תוכנית ראליטי, ומשחק קצת מלוכלך זה חלק מהתוכניות האלו, בחיים האמיתיים להתנהג לא טוב זה באמת רשעות, אבל זה כולה משחק. שי אני מתת עליו אבל צריך להתחיל קצת להרגיע!

ממש לא

תעיפי מבט בפורום יש לה הרבה תומכים ובעיקר הרבה שפשוט לא יכולים לסבול את שי הערס אני אוהבת את האומץ שלה לעמוד מול כולם הלוואי שתשאר

למעלה