עידכונים

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שבוע טוב וניפלא לכל חברי הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל !!! DUDI SHARON & JOUEL ******************************* עידכון רשמי לפורום המעריצים !! גולשים יקרים את תשומת ליבכם !! מדובר כאן בעשייה לא נורמאלית לחלוטין !! באמת,אחרי תקופה כלכך מרעננת וחדשנית הצמד לא נח לרגע ושימו לב לנובמבר הגדול !!! עכשיו אחרי התאוששות קלה ממקסיקו ומיד מהTLV אני נרגש באמת ושמח לבשר לכם על הוידאו-קליפ הראשון של דיוות המועדונים JOUEL הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש שעתיד לצאת בקרוב !! הקליפ שצולם הוא לרצועה BOMBASTOS כשם האלבום שנבחר סופית !! התמונה שמועברת לכם כרגע היא מתוך סט צילומים . הוידאו -קליפ נמצא בימים אלה בעריכה ובשליבת מיקסינג אפ לשואלים ?? הקליפ צולם במהלך השהות במקסיקו . חברים מדובר כאן בצעד משמעותי וענק סוג של דריכת רגל לסצינת היורו -דאנס העולמי לקראת האלבום החדש אין ספק שמדובר כאן באחד הקליפים החזקים שתעשיית הקלאב בישראל ידעה להנפיק ! בקליפ תראו סשנים לא קלים לעיכול כלל עם זאת אמירה חזקה ובומבסטית ועכשווית כמו שרק דודי וג'ואל שלנו יודעים לעשות !! מדובר כאן קרוב ל 12,000 אלף דולר השקעה מדובר בצילום איכות "אידה פנישה": איכות מקסימלית. חברים זמן יציאת הקליפ ושידורו לראשונה יפורסמו כאן: תחזיקו חזק !!! נ-ו-ב-מ-ב-ר---כ-א-ן-!-!-! לו"ז הופעות רשמי יפורסם בזמן הקרוב !! אוהב ושבוע מדהים לכולם טל בר-זוהר !

גרוזיה

New member
טל שכחת לעדכן שג'ואל ודודי מתארחים היום ברדיו

וכמובןןןןן שאיןןן דבר שאני יותר מחכה ומצפה מאשר לקליפ של ג'ואל זה הולך לשנות פה את החוקיםםםםם אני בטוחה שהוא מציץץץץ אמאאא!!!

אור enjoy

New member
יוואוווו קליפ יאללה אני מחכה לזהה ואוווווו

שיהיה המון בהצלחה תשלחו לMTV:) התמונה זה אני בקריקטורה והתופים זה כי אני מתופפת:]

DORAMOR10

New member
וואי קליפ איזה כיף!!!

מזל טובבב על הקליפפ יואו קליפ ראשון לדיווה איזהה כיףף ככה שכל העולם בבית והזקנים חחח יראו מי זאת הג'ואל הזאת!!! כל הכבודד ממשש אני גאה בכם ושמח ומאושררר רק טל תעדכן מה קורה אם הדיסקק אנשיםם פה במתחחח

DORAMOR10

New member
וואיי איזה כיף קליפפ!!

מזלל טובב איזה כיףף קליפ ראשון של הדיווה ככה עכשיו כולם בבית וכל הזקנים בבית ירא מי זאת הג'ואל הזאת!!! כל הכבוד אני גאה בכם ושמחחחח ורק טל תעדכן מה קורה לגביי הדיסקק אנשים במתחח פההה שבוע נפ
לא לכולםם

ELIRAN ZOAR

New member
כל כך מחכה לזה... אני מאוהב מעל לראש בצמד הזה

התמונההההההההההההההההההההה הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם טל תודה על כל העידכונים... הפצצת פה בסופשבוע האחרון משו פצצות לבייציות :) מחכה להכל לאלבום לקליפ לרימיקסים של דודי... להכל הכל הכללללללל ושאלה.. מתי השידור היום ברדיו ואיזו תחנה... או שזה כמו פעמים קודמות דרך רדיו מקסיקו????????

TAL BAR ZOHAR

New member
השידור היום ברדיו דרום בין השעות 00:00 -02:00

דודי שרון וג'ואל מתארחים ברדיו דרום לשעתיים של כיף ומוזיקה טובה ראיון בלעדי עם דיוות המועדונים וענק הסצינה היום בין שתיים עשרה לשתיים בלילה !!! BE THER DIZALERRRRR

TAL BAR ZOHAR

New member
צירפתי לכם לינק להאזנה דרך אתר נענע

תרדו למטה ובצד שמאל יש תחנות רדיו להאזנה ליחצו על רדיו דרום !! המשך יום מדהים !! נ.ב אשמח אם תיהיה אפשרות לעלות את השידור לפורום בלינק מוקלט :]

יאאאאאאא כל כך מחכה לדיסקקקקק

תמוווווונותתתתתתתתת מעלפותתת ! ג'ואל ודודיי בהצלחחההה ! מחכההה לאלבוםםםם ולקליפפפפפפפפפפ :-* אוהבתתת המוןןן

DORAMOR10

New member
ישש איזה כיףףף

למרות שתכננתי ללכת לישון ב12 למה אני גמור אבל דודי וג'ואל יחזירו לי ת'כוח חחחחח ואגבבב התמונה פשוט נדירהההההההה ה' מה זההה ג'ואל שם פשוטט יפהההה בטירוףףףףףף זה תמונה מהקליפ?

OMG

אני לא מאמין טל אני בשוקקקקקקקקקקקקקק:O יוווווווווווו אני מת כבר לרואת הקליפ שיהיה להם ולהנו בהצלחהההה

למעלה