עידכונים

m0ral

New member
במקום לדון בנושאים יותר מעניינים !!

היא שואלת אותה על הזיין שלה !!! מראיינת זולה....לא יודעת מה ו איך לשאול ! אז מה אם זה תוכנית של לילה ! זה לא אומר להפוך את זה לחדר ליווי !!! קיצר.....חבל על השעה וחצי שביזבזתי :) חיחיחי טוב לשמוע שהיא הורידה !! בהצלחה בקליף ו בדיסק לילה טוביייייייייי

DJ ELAD 17 A

New member
טוב שהיא סגרה תראיון

המראיינת הייתה עסוקה בעבר של גואל ולא נתנה לה לדבר על התקופה החדשה על הדיסק על ההופעה כנרא היא שתתה יותר מדי השדרנית כי היא ממש לא התנהגה יפה.

m0ral

New member
חחחחחחח דיייייי

היא עזבה באמת חחח !! המג'נונה הזאת.....חבל דווקא רציתי לשמוע על הקליף ו על הדיסק !!! פאקקק

איזה דפוקה השרון המעפנה הזותי

ואללה באמת ג"ולה צדקה בכל מה שהיא אמרתה היא לא באה לפה כדי לשואל אותה על החבר שלה אוו אוו על הזין

DJ ELAD 17 A

New member
בהחלט

בראיונות מדברים יותר על קידום הדיסק הופעות קהל ופחות על דברים אישיים גואל עשתה לה טובה והיא נסחפה.. גואל רצתה לדבר על הדיסק וכו חבל שהשדרנית נסחפה .

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום רדיו דרום ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לכל חברי הפורום המדהים !! אני כלכך שמח לקרוא את התגובות ושקלטתם בשניות את העניין ! מדובר בתכונית רדודה ברמת האובדן,צהוב ברמה גועלית ובזויה ! מדובר בשדרנית טיזרית שחיפשה לעשות את תוכנית "העשור", אני בטוח שתסכימו איתי שכשמדובר בג'ואל מדובר באחת האומנים הפתוחים והליברליים שיש היום בתעשייה. ושיחה אמיתית עיניינית וכנה ואפילו בשיחות הכי כואבות ג'ואל נענת בחיוב ונותנת תשובות רלוונטיות !! הרמה הייתה זולה ופשטנית וחודרנית על כלום. שאלות מימיי קדם ותחילת הקריירה.שאלות שכלכך לא לעניין לשאול אחרי כלכך הרבה שג'ואל הוכיחה !!! עכשיו נשאלת השאלה להוכיח למי? למה? לכם?למעריצים? אז כאן בפורום קיבלתי את התשובות והתמיכה שציפיתי לראות !! אני שמח שמסתובבים בפורום אנשים שאכפת להם בצורה הכי אמיתית מהקריירה וההתפתחות של צמד האומנים שעושה כלכך טוב בסצינת הקלאב !! חשבתם פעם אחת איך עולם המועדונים היה נראה בילעדהם? נכון שהיה צריך להמציא אותם !!! (חומר למחשבה)<< אוהב טל בר-זוהר :] יותר חשוב !! לו"ז הופעות רשמי בקרוב !! תכינו את היומנים יוצאים ל-ש-ג-ע-ת-!!!!!

DORAMOR10

New member
פאקק אני לא הייתייייי!

אווףף אני כבר הלכתי לישון בגלל שהייתי גמור ככה ביום מיום אני נשאר עד מאוחר פאק! בכל מקרה לא ניראה לי שהפסדתי הרבה חח תגידו דודי שם שם שירים חדשים שלו ושל ג'ואל?...היה חדר ועוד חדר??.. ואני ישמח שמישהו יעלה לי ת'שאלות שהיו בראיון ואם אפשר גם תשובות זה חשוב לי! אם אפשר לישמוע את כל מה שהיה אתמול מוקלט אוו משהוו תגידו ליי בוקר טוב ויום נפלא

גרוזיה

New member
שדרנית או חשפנית ????????????????????????????

מזה היה לכל הרוחות ?????? אתמול פשוט לא היה לי כוח להגיב אבל יש כלכך הרבה מה להגיד לשדרנית שרון דינר שחושבת שהתוכנית שלה נמצאת בשיא לייט אעלקקקק פחחחחח לשום אומן שהיא אירחה היא לא העיזה לשאול שאלות כאלה פרטיות פשוט בושה !! חוסר הערכה מוחלט !!!שדרנית סוג ז' שהמוזיקה בכלל לא מעניינת אותה וטעמים של קונדומים עשו לה את זה יותר איכססססס חסרת מקצועיות ,שיכורה ברמות של להקיא ממנההההה ג'ואל אין גדולה ממך פשוט קמת והלכת והפעם בגישה כלכך שונה וזו ג'ואל וצד שאני לא מכירה שגם בנועם פתרת לעצמך סוגיה שלא הייתה נוחה לך ! ועל זה שאפו !!!!!!!

מהההההההההההההה?????????<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

מזתומרתתתת מה קרה ?????????????????????????? למי יש את ההקלטה פליז פליז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז<<<<<<<< לא הבנתי מה כאילו השדרנית ליכלכה על ג'ואלללל??????????? :::://// WTFFFFF טימטום @#

מה יש לשמוע אמרו לכם על הפנים :/

רק מלראות את ההודעות אפשר להבין שהשדרנית הייתה מסטולה אובר ושאלה את כל השאלות חוץ מעל הקריירה אז זה ממש לא מעניין . ג'ואל יצאת מלכה שעזבת את האולפן לא מגיע להם שבכלל הגעת אליהם .

DORAMOR10

New member
אבל דוגרי זה הדברים הכי מעניינים בג'ואל!

אל שחקו אותה עכשיו תמימים טוב! אני בטוח שבכל אחד פה בלב אומר שזה יותר מעניין על הזין של ג'ואל מאשר מתי יוצא הדיסק שזה גם מעניין מאוודדד! אותי למשל מעניין את כל מה שהשדרנית אמרה ולא שמעתי ת'שידור ראיתי מה אתם כתבתם עזבו אותכם שאלות הדברים מאחורי הקלעים של ג'ואל הכי מעניינים!

טל אתה צודק ב100%

לגבי השאלה ששאלתה איך היה המעדונים בלעדהם היתי אומר לך מי שהולך לשם ואני מדבר על עצמי אני אלך לישון:)

תלוי בן כמה אתה דור

כשאני הייתי בגיל 17-18 גם אותי היה מעניין יותר עם ג'ואל חתכה או לא חתכה או עם מי היא עושה שלשיות או לא יודע מה,אבל בגיל שלי 22 יותר מעניין אותי העשייה המוזיקלית שלה ההצלחה שלה איך היא מצליחה בחו"ל איך היא הגיעה למטרה שלה ולאן היא שואפת יש המון .קיצ לאיודע זה תלוי למחלוקת :///

Omriza

New member
סליחה שאני קצת לא קשור אבל טל הרגת אותייי

צילום באיכות "אידה פנישה" חחחחחח אידה פנישה?!?! התכוונת היי דפנישן? בכל אופן העלית לי חיוך ענק על הפנים.. :) ובקשר לשדרנית הרדיו זה לא מפתיע אותי... תמיד יהיו כאלה.. ואנשים שטחיים שמסתכלים הרבה מעבר למוזיקה ולא מכירים ויודעים מי ומה זו ג'ואל אז כן הגיוני שזה יעניין אותם הרבה יותר מהמוזיקה שלה. חבל רק שנותנים במה לשדרנים טיפשים כאלה...

למעלה