סיכום רדיו דרום ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif
לכל חברי הפורום המדהים !! אני כלכך שמח לקרוא את התגובות ושקלטתם בשניות את העניין ! מדובר בתכונית רדודה ברמת האובדן,צהוב ברמה גועלית ובזויה ! מדובר בשדרנית טיזרית שחיפשה לעשות את תוכנית "העשור", אני בטוח שתסכימו איתי שכשמדובר בג'ואל מדובר באחת האומנים הפתוחים והליברליים שיש היום בתעשייה. ושיחה אמיתית עיניינית וכנה ואפילו בשיחות הכי כואבות ג'ואל נענת בחיוב ונותנת תשובות רלוונטיות !! הרמה הייתה זולה ופשטנית וחודרנית על כלום. שאלות מימיי קדם ותחילת הקריירה.שאלות שכלכך לא לעניין לשאול אחרי כלכך הרבה שג'ואל הוכיחה !!! עכשיו נשאלת השאלה להוכיח למי? למה? לכם?למעריצים? אז כאן בפורום קיבלתי את התשובות והתמיכה שציפיתי לראות !! אני שמח שמסתובבים בפורום אנשים שאכפת להם בצורה הכי אמיתית מהקריירה וההתפתחות של צמד האומנים שעושה כלכך טוב בסצינת הקלאב !! חשבתם פעם אחת איך עולם המועדונים היה נראה בילעדהם? נכון שהיה צריך להמציא אותם !!! (חומר למחשבה)<< אוהב טל בר-זוהר :] יותר חשוב !! לו"ז הופעות רשמי בקרוב !! תכינו את היומנים יוצאים ל-ש-ג-ע-ת-!!!!!