עידכונים

danzi5

New member
כן...יש אנשים שעובדים קשה והרבה,

כמוני וכמו אסף או עדיאל לדוגמא, יש את אלו שעוברים דירה כמו אירן, יש את אלו שלומדים קשה במכללה כמוך וכמו שני, יש את אלו שנטחנים בצבא כמו שרית ויש את הצעירים יותר שקורעים תתחת על הבגרויות כמו קרן דנה וכו'... בקיצור... לא כולם יכולים להספיק בשבוע... מעבר לזה שכל ציירי השמן למינייהם, צריכים להמתין תקופה לא מבוטלת של זמן בין השכבות, להתייבשות הצבע

fossil1

New member
../images/Emo3.gifתגיד לי

מי אוהב אותך יותר ממני? אני אוהב את הכתיבה שלך אתה יודע לתת בראש בצורה ממש "עדינה"

danzi5

New member
חחח, אף אחד נשמה!

ותשמע, אני משתדל... אין לי בעיה עם להיות כנה אפילו כשזה לא כייף לשמוע, אבל אני שונא להכאיב ולפגוע...המצפון שלי הורג אותי...

shanoky

New member
ממממ...

אני אכן יודעת שאסף רושם ביד... אך מצייר במחשב....(אל תשכח שכבר יהיה לו את הרישום ורק ישאר לו לצבוע אותו במחשב) אם לאחרונה או לא לאחרונה זה ממש לא רלוונטי... וכן אני לא מכירה את כל הסגנונות.... ואני דווקא חושבת שזה יהיה מאוד משעמם לראות כל אחד משתמש בקצת יותר אוקר או קצת פחות אוקר... יהיה לנו את אותו הציור כמה פעמים פעם צבוע במחשב פעם בחריטה 7 פעמים באקריליק 4 פעמים בשמן... וכמה פעמים פשוט נרשם מחדש... וזה אכן יהפך לתחרות מי רשם הכי קרוב למקור.... סילחה שאני מנסה קצת לפתח יצירתיות ולא רק השווצה ביכולת הדיוק של היד... ולמה אתה חושב שאני מתנצחת ומתווכחת פשוט אומרת את דעתי ומגינה עליה... כי אני מאמינה בה.... וכן אני יצור עקשן אבל אני בהחלט לא מתכוונת להשתנות עכשיו אני דווקא אוהבת את העקשנות שלי....(וכמובן שאף אחד לא מחוייב לאהוב את זה)

danzi5

New member
שני עם כל הכבוד לעקשנות שלך,

את גם לא שמה לב שאת הולכת עם הראש בקיר! את בעצמך אמרת שאת רוצה לפתח יצירתיות נכון? אז למה את לא פותחת ת'עניים וקוראת את הדברים שאני רושם, או יותר נכון פותחת תראש ומפנימה אותם הא? אני מדבר בדיוק כמוך על יצירתיות, לכמו שכתבתי למעלה פעמיים, אין צורך לצייר רפרודוקציית מקור כמו תוכים! אני לא מבין למה את רק נשענת על עניין הטכניקה (מעבר לזה שחלקנו יודעים לעבוד במספר טכניקות), למה לא להתייחס לרעיון החדש שהאומן ינסה להביע, למה לא להתייחס לאווירה החדשה שהוא יוצר, למה לא להצייחס לאופן העמדת הדמויות או האובייקטים שמשנים את כל הגון ועדיין נשארים דומים לתמונה המקורית, למה לא להתייחס לצבעוניות, לפרספקטיבה ולאלף ואחד דברים אחרים!!! אני מתפלא עלייך שני באמת! וחוץ מזה שניסיתי להיות הוגן, למה לא לעשות פעם ככה ופעם ככה? זה רק יותר פייר, הרבה יותר מגוון ואולי אפילו מגניב
***בבקשה תפנימי לפני שאת עונה!

shanoky

New member
אני תמיד מפנימה לפני שאני עונה...

ואני תמיד קוראת לפני שאני עונה... אבל אתה בעצמך אמרת שפשוט תחרוט את הרישום שיועלה.... "למה לא להתייחס לרעיון החדש שהאומן ינסה להביע,(איזה רעיון אם כבר יש לו את הרעיון?) למה לא להתייחס לאווירה החדשה שהוא יוצר(בזה אני מסכימה דווקא אווירה בטוח תשתנה), למה לא להתייחס לאופן העמדת הדמויות או האובייקטים שמשנים את כל הגון ועדיין נשארים דומים לתמונה המקורית,(איך אתה משנה את העמדת הדמויות והאוביקטים אם כבר יש לך את הרישום גמור?) למה לא להתייחס לצבעוניות(סבבה... הצבעוניות תשתנה), לפרספקטיבה (פרספקטיבה לא... כי שוב יש לך כבר את הרישום גמור...)ולאלף ואחד דברים אחרים!!! ושוב יהיה לך את אותו הציור\ התמונה בצבעים קצת שונים ואווירה שונה ובטכניקה שונה... אבל אל נא תקרא לזה אמנות אלא אומנות בלבד... וסבבה.... מצידי חודש חודש... או אפילו רק את הרעיון שלך... אני בהחלט לא המחליטה פה, אבל אני אכן נאמנה לדעות שלי...

danzi5

New member
שני אני מוכרח להיות כנה ולומר לך

שאני מרגיש ממש כאילו אני מדבר עם ילדה קטנה! אני לא מבין, מה את עושה לי דווקא?!? למה את הולכת עם הראש בקיר? למה??????? הרי אמרתי כבר אלף פעם שלא חייבים לדבוק ברישום המקורי, זוהי נקודת המוצא וממנה זה מתפתח עם הרגש של האומן, רצוי כמובן שעדיין יהיה דמיון ליצירה (בעיניי זה מעניין יותר לראות את את אופן השינוי וכייצד עדיין הוא חופף אל המקור) אבל שום דבר לא מחייב כאן... חלאס שני! המילים כתובות לפנייך שחור על דבי לבן, תפסיקי להיות כזו שמרנית ועקשנית, פשוט תזרמי אינעל העולם! שיגעת אותי! (כל הכבוד...קשה לשגע אותי!)

danzi5

New member
"תודה לאל..." מלמל יוני

והתמוטת חסר נשימה על הריצפה

shanoky

New member
אני באמת לא מבינה על מה אתה מתעצבן

סליחה באמת... אני יותר לא אביע את דעתי

danzi5

New member
אני לא מתעצבן...אני מותש!

ואני שמח שאת מביע את דעתך, מה שכן, את צריכה להיות פחות נוקשה ועיקשת, זה גורם לך לא להבין אתמה שמדברים איתך... אבל עזבי שני, לא חשוב כבר, שני הרעיונות נחמדים, ניתן לבת חן להחליט! בחיי...אני מרגיש כאילו נלחמתי בעדר פילים זועם...

fossil1

New member
אני בהחלט

תומך בהצעה שיוני מיצג בגלל שהיא יותר קלילה ולא נותנת לאנשים לשבור את הראש.

danzi5

New member
תשמעי...מושיקו צודק בטענה שלו...

כשאני רוצה לשבור את הראש אני פונה לעבודות שלי, הפורום בישבילי זה מקום של כייף ורגיעה, אני רוצה להנות מהדברים שאני עושה כאן ולא לשבור ת'ראש... את עדיין בלימודים שני, זה חלק מהקטע שם אני זוכר טוב מאוד ואני גם מבין את ההנאה שאת יכולה להפיק מכך...אבל אנחנו כבר יצאנו מזה מזמן...אין לנו עצבים לזה יותר! מעבר לכך שבשיטת 'לשבור את הראש' סימפטום התחרותיות רק עולה... מה שאת ממש לא רצית... נו שיהיה אני הולך להתקלח...שלום!

shanoky

New member
מדהים...

כשאני אומרת משהו אבל זה כנגד הרעיון שלך זה אז זה לא נכון... אבל כשמושיקו אומר את אותו הדבר אבל לטובת הרעיון שלך אז זה פתאום נכון... אם הייתה אומר מלחתחילה שמעי שני... זה לא בשביל לעשות אמנות זה בשביל לנוח ולקשקש אז הייתי אומרת סבבה תהנה... מצטערת אם עצבנתי אותך...אבל שוב אני באמת לא מבינה למה התעצבנת ככה ולמה הגבת ככה... רק הבעתי את דעתי... שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז

למעלה