עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

d a n 6

New member
אתם קולטים שהתככנית הזאת מרצה על שלום וגישור?

פחחחח

24שעות1

New member
שמתם לב שהם העלימו מיוסי ועינב את

צבר שיפרה ורנין נבהלו ורצו לאח הגדול לבדוק מי יועמד להדחה כמובן שרנין לא תעמוד להדחה ע"י האח הגדול יצאה מהשיחה ושיקרה שהוא רק הזהיר אותם לא לדבר יותר על הדחות בעוד שישבה שם חצי שעה . מיד ביימה שיחה עם ליאון מול המצלמות זה התחיל מיוסי זה רעיון של יוסי ליאון העיקר שאת ושיפרה לא תועמדו זה הכי חשוב ההפקה ממשיכה לשמור עליה (נראה לי שהיא מאיימת על ההפקה כנראה באיזה הסכם שחתמו איתה ) האם גם אתם חושבים כך. שיפרה יצאה מאוד רגועה מהאח הגדול גם היא מביאה רייטניג לפי הכתבות עליה בעתון צבר יצא מהאח הגדול ואמר שהם יענישו וכן יעמידו להדחה ולכן מי שנותר זה יוסי או עינב החברה הטובים אפילו לא מיידעים את יוסי ועינב על ההתפתחיות. כשבפועל מי שחשש הכי הרבה מהדחה השבוע זה שיפרה ורנין איך איך יוסי ועינב אם הלב הרחמן שלהם נפלו בפח שכחו את כל הצער שעברו איתם 60 יום וביום הנקמה הם רחמנים וסלחנים ולי נותר לומר מטומטמים

a10a

New member
רנין הכלבה..אומרת שיוסי הציע את הרעיון..היא

שוכחת שהיא הלכת אתמול בלילה עם עינב כדי להגיד לו שהן רוצות להעמיד את עצמן להדחה!!! בא לי להרוג אותה.איזה שקרניתתתתתתתתתתתתתתתתת\ מה היא מאשימה את יוסי????? היא עכשיו מחממת את כולם נגד יוסי!!! שונאת אותההההההההההההההההההההה היא אתמול הציעה את הרעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למי יש את ההקלטה????

tears in rain

New member
כי זה לא יהיה פייר עם רק היא ושפרה ידפקו מכל

העניין.. אז שלא יאשימו רק את שתיהם אלה את כולם וגם אחרי ה היא אמרה שכולם עברו על החוקים ודיברו על זה..

bibaso

New member
אל תדאגו

יש מצלמות והאח הגדול ראה מי התחיל לדבר על זה רנין מנסה לכסות את התחת שלה בצורה די פאתטית, אבל בכל מקרה לא נראה לי שהאח הגדול יעניש מישהו, כי החוק הוא שאסור לדבר על זה -ולא שאסור להיות הראשון, כך שאו ש"יענישו" את כולם, מה שלא נראה לי (בכל מקרה גם אם כן - זה מה שהם בעצם רצו), או שלא יעניש אף אחד.

a10a

New member
שקרנית-רנין הציעה את הרעיון אתמול הלילה!!!

אתמול בסביבות 4 בלילה רנין הציעה את הרעיון לעינב ועינב הסכימה ואז גם שפרה הסכימה!!! והן אפילו הלכו לאח הגדול להגיד לו את זה!!! רנין פשוט שטן ומגעילהההההההההההההההההההההההההה אם האח הגדול לא יעניש אותה זה כבר ממש נמאס!!!! הכתבה בעיתון ממש נכונה ונמאס לנו!!! רנין מושתלת של ההפקה ונמאס לנו..הוציעו לי את כל החשק לראות את התוכנית.... פשוט בא לי להקיא כבר מהתוכנית המפגרת הזאת! למה לא יכולים לעשות ראלטי אמיתי בישראל???? למה חושבים רק על רייטינג ולא עלינו הצופים???? הם לא מבינים שהם קיבלו 30% רייטינג בעונה הזאת אבל בגלל כל הגועל בעונה הזאת והמשחק המכור בעונה הבאה אף אחד לא יראה את התוכנית והרייטינג שלהם יהיה 10% אני לפחות,בטוח לא אראה את העונה הבאה! הם איכזבו קשות! עכשיו אני רואה כי אני כבר מכורה, אבל אני ממש לא יפול לזה שוב!!! בדיוק כמו הישרדות!!!

jaycom

New member
העיקר אתם חושבים שיש אידיליה בבית

והנה באה רנין וישר מאשימה את יוסי במצב הנוכחי... אני לא אתפלא אם זה מה שבאח הגדול אמרו לה כי הם מכינים את הקרקע להעניש את יוסי ולהעמיד אותו להדחה.. כי הרי הוא ישרוד לא משנה מה ואז הענישה הזאת לא באמת משמעותית, אלא רק לסחוט מלא כסף כמו במקרה עינב ואשר :)

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif יש מצב

אבל אם הם עושים את זה הם יוצאים הכי מכורים בעולם

droriko

New member
הם יפגעו בצורה קשה בפופולאריות שלו

כי הוא יצא ממש רע בקטע הזה. להאח הגדול בפירוש אין אינטרס להפיל את יוסי , הוא תרנגולת ביצי הזהב שלהם .

jaycom

New member
מה אתה אומררר

אתה לא שם לב שהעריכה בשבועות האחרונים נגד יוסי? שעינב עברה על החוקים והעלו אותה להדחה הפילו אותה? שהוציאו אותה כשקרנית וגזענית זה הפיל אותה? זה רק חיזק אותה... ואם יעשו את זה ליוסי זה רק יגרום ליותר אנשים לשלוח SMS.

droriko

New member
כי יוסי נראה כמו סוס מת

אז כנראה בהפקה התייאשו ממנו והחליטו למנף במקום את דמות האינטלקטואלית הסוררת של שיפרה , רק מה? איך שהדיירים החדשים נכנסו לוילה בובליל חזר למרכז העניינים, וה"קסם" הבובלילי חזר ואיתו הרלבנטיות של האיש(לצערי) ככה שלפי דעתי הם יחזרו לטפל בו בכפפות של משי.

DanaBaudelaire

New member
אני לא מבינה

למה אתם כועסים על ונסה? נכון, אמנם היא עשתה את המעבר חד מדי, אבל בתכלס היא מעולם לא הכריזה שהיא ואיתי זוג, והיא דאגה להבהיר אלפי פעמים שהם לא זוג. זה היה מעין רומן קצרצר ביותר.. בכל אופן, אסור לשכוח שהייתה "נפילה" ביחסים ביניהם עוד מהריב עם שי. ובזה אף אחד לא יכול להגיד שאיתי יצא בסדר - כי הוא לא. הוא נתן לה להילחם בשבילו, ולשווא. אז בכל אופן, אני מצטרפת לקריאת הרחמים על ונסה. היא אמיתית וחברותית, זה הכל. המילים שנאמרו כאן עליה לא במקום בעיניי, אבל זאת דעתי...

למעלה