עידכוני השייט

מקום 15 במצוף השני?? ../images/Emo185.gif

אני לא מבין שם כלום. אבל אני ראיתי שחלק עשו את המצוף השני..ושלי מדורגת 15,אבל ללי עדיין לא כתוב ת'תוצאה של המצוף השני.. מישהו יכול להסביר לי..מה קורה שם??

the king of pop

New member
אם אני לא טועה

יש עוד 2 מצופים לסיום. הוא ככרגע שלישי בשיוט השני של היום, מצוף חמישי.

yuvalf90

New member
ב-470

הבנים היו מדורגים כבר מקום 6 וירדו ל20 עוד מצוף אחד נותר

yuvalf90

New member
גם הבנות

היו מקום 8 וירדו עד לאחרון מצוף שלישי איזה חרא שיוטים יש ח 470 ביומיים האלו

yuvalf90

New member
גל

מקום 5 כאמור רחוק מהמקום הראשון ב 3 נק' יש לו יותר 3 נק' 8 נק' למקום הראשון ששזה שני משתתפים יש 5 נק' ולמקום השלישי והרביעי אותו נק' 6 נק' שיש שם את היווני ומקום שישי אחרי גל רחוק ממנו ב 5 נק'!!!שזה מעולה

yuvalf90

New member
הבנות

מקום 19 בתחרות הרביעית היום!!!!!!!!!!!איזה חרא!!!!!!!111 ובמקום ה 18 הכללי !!!!!!שוב חרא !!!!!!!111 אם 67 נק' נראה לי פחות מ 67 נקודות יהיה למקום הראשון והבנות רחוקות מהמקום השלישי ב(למקום השלישי יש 23 נק') זאת אומרת 43 נק' זאת אומרת שלמדלייה הן יצטרכו מחר להשיג פחות מ איזה 4 נק' (בערך ככה ממוצע כל יום ) ואז עוד יהיה סיכוי אבל זה גם לא יקרא

chinuk

New member
מישהו יכול לעשות סיכום בבקשה??

לא הבנתי באיזה מקום סיים כל אחד מהמתחרים בשייט היום ובאיזה מקום הוא בכללי- מישהו יכול לעשות סיכום?

ניאו30

New member
אני ינסה...

גל פרידמן-היום מקומות 5,3 ובכללי במקום החמישי,אבל מרוחק רק בשלוש נקודות מהראשון.ס"הכ אין הרבה הפתעות בצמרת,ומי שהיה צפוי להיות שם ישנו. לי קורזיץ-היום פעמיים מקום 15,ובכללי מקום 17 ,צריכה מקבץ יוצא דופן בשביל מדלייה 470 גברים -היום מקומות 6,8 ובכללי-מקום 8 ,מרוחקים 10 נקודות מהמקום השלישי,בלי להוריד שיוטים עדיין,כלומר לא בשמיים... 470 נשים - היום מקומות 16,19 ובכללי-מקום 18...אכזבה גדולה וכנראה שכבר אין סיכוי למדלייה...אבל אפשר לשפר את הרושם בימים שנותרו

למעלה