עידן חולה בדלקת ראות

רותי ע

New member
עידן חולה בדלקת ראות ../images/Emo7.gif

אתמול זה היה חשד והיום זה וודאי. אז היה לנו בילוי משפחתי חביב של שעתיים בחדר ההמתנה של הרופאה ויצאנו עם אנטיביוטיקה והפניה למיון במקרה של החמרה. ואיזה צירוף מקרים אומלל-בדיוק לפני שנה הוא היה חולה בדלקת ראות שנגמרה באישפוז. אז תחזיקו לנו אצבעות
ושיגמר כבר החורף הזה..

דיאנה1

New member
אוי, מסכנון, מחזיקה אצבעות שלא

תגיעו לאישפוז. גם בר חולה, חום גבוה, אף סתום, נושם מאד בכבדות. בינתים הרופאים לא מוצאים כלום. מקווה שזה יעבור מהר ומלבד. הוא כל הזמן נרדם ומתעורר. החזיק אותי ככה אתמול עד 4 בבוקר. מזל שבעלי לא עובד היום והוא היה איתו עד הצהרים, כשאני ישנה ומדי פעם מניקה תוך כדי שינה.

odeia

New member
רותי, רוצה שאשלך לכם רייקי?

אם כן אצטרך פרטים: שמך ושם המשפחה, שם הילד, ותאריך לידתו. בכל מקרה תרגישו טוב ואל תשכחי לתת לא אסידופולוס כדי לשמור על פלורת המעיים וגם עוזר למערכת החיסונית.

רותי ע

New member
לא יודעת לגבי רייקי אבל מה זה

אסידופלוס? האם זה אחד מסוגי הגלולות המכילות חידקים טובים שרצוי לבלוע בזמן לקיחת אנטיביוטיקה?

odeia

New member
אסידופולוס, זו אבקה שממיסים במים

צבעה ורוד, ללא טעם. יש אסידופולוס במיוחד לילדים, נקרא: איי, בי, סידופולוס, ממיסים חצי כפית בשתיה בבוקר, ואם תריך לפי גיל ומצב, גם חצי כפית בערב. אצלי זה עמד קבוע במקרר כשהילדה שלי היתה יותר קטנה.

*אתוש*

New member
הודיה

אשמח לקבל יותר פרטים על אסידופולס גם אצלנו בבית כולם מקוררים ולאחרונה התחלתי להאמין ברפואה אלטרנטיבית יותר מקונבנציונלית לכן אשמח לקבל פרטים על משהו שעוזר למנוע מצב של דלקת ריאות והתקררות והחלמה מהירה לחולים

odeia

New member
קודם כל השם הוא: אודיה, דבר שני -

אסידופולוס לא עוזר למנוע דלקת ראות אבל הוא עוזר לשמור על החיידקים הטובים במעיים וגם עוזר למערכת החיסון. מישהי שירשרה להודעה שלך כתבה על אסידופולוס, תיכנסי לקרוא. יש הרבה דברים שיכולים לחזק מערכת חיסונית. יש את הדברים הכלליים ויש מוצרים שצריכים להתאים לאדם עצמו, לפי גילו, מצבו ועוד.

ראיתי לפי הכיתוב ששמך לא יכול

להיות הודיה
לנו היתה התלבטות לקראת ההחלטה איך לקרא להודיה.. האם הודיה או אודיה

odeia

New member
זה בסדר, כולם משבשים את השם של

הילדה, למי שחשוב מעירים, למי שלא - לא לפעמים אפילו הילדה מתקנת אם זה מפריע לה ומסבירה איך כותבים את השם שלה ואיך מבטאים אותו, והיא גם יודעת להסביר למה קוראים לה ככה, כמובן שההסבר זה מה שאנחנו סיפרנו בהזדמנויות בגן, במשימות שקיבלנו שם.

../images/Emo10.gif אויייייייי, כמה אומללים הקטנים

החולים ואנחנו איתם
מקווה שהוא ירגיש טוב ומהר
ואני איתך, מוכנה להקים את עמותת "הלאה החורף
קדימה הקיץ
"
שירלי.

אויש, רק שלא תגיעו לאישפוז

אמן ואמן ואמן שירגיש טוב יותר ויחלים מהר בבית עם אמא! גם יותם חולה מאוד ואני מאוד חוששת מפני דלקת ריאות. היום היינו אצל רופאה מחליפה והיא היתה פוסטמה אטומה אז כבר יש תור לרופאה שלנו ליום ראשון. אני מקווה שישתפר עד אז... ועד אז אנחנו עם אינהלציות
תרגישו טוב!

מה אני מבינה במחלות של ילדים,

וסליחה אם אני מתפרצת לדלת פתוחה, אבל אם זה חוזר על עצמו כבר שנה שנייה, אולי כדאי לבדוק קצת יותר לעומק מה קורה? יש פורום מקסים בתפוז שנקרא רפואה משלימה בניהול יעל קליימן (אמא לתינוק בעצמה) אולי תשאלי ותתייעצי איתה? מס´ 24 ברשימת הפורומים (רק קצת סבלנות עד למוצא"ש י היא שומרת מסורת). שיהיה בריא!!!

רותי ע

New member
דווקא לא צריך לבדוק לעומק..

פעם ראשונה זה הלך ככה-בצהריים דלקת ראות ובערב מסטואידיטיס (דלקת אזניים שמחלחלת לעצמות הגולגולת). ודלקת ראות לעומת מסאטואידיטיס זה כמו פודל ליד רוטווילר.. אבל עדיין יש את ההסמליות של בדיוק לפני שנה.. (ואת עוד תביני...
)

תתפלאי ../images/Emo8.gif

רק היום אני מתחילה להבין שיש הקשרים מאוד ברורים בין כל מיני מחלות ילדות ותופעות בריאותיות שתוקפות אותי.. אם יש בך פתיחות למה שלרפואה המשלימה יש להציע, אולי תופתעי ותקלי על הילד (והרי זה מה שחשוב, לא?). בהצלחה ורק בריאות.

נירית1

New member
מתוקון תמסרי לו מאתנו נשיקה ו../images/Emo24.gif

והחלמה מהירה מקווה שתחזיקו מעמד מקווה להצליח להרים טלפון מתי שהוא אפשר בארבע בבוקר

רותי ע

New member
../images/Emo51.gif לכולכן. אני יושבת ליד המחשב

והוא ישן בחדר ליד, קודח מחום (בקושי יורד מ-39 אחרי אקמולי) והוזה ומדבר מתוך שינה. הלב נשבר לראות אותו שכל כך נמרץ ואנרגטי בד"כ, כל כך סמרטוטי, אפטי ורועד עכשיו. האנטיביוטיקה אמורה לעזור תוך 48 שעות. נקווה.

nonana

New member
תרגישו טוב ותהי חזקה קבלי ../images/Emo24.gif

גדול ממני. אתמו התקשרו אלי מהגן ואמרו לי ששניהם חולים עם 39 חום. אחרי שלקחתי אותם הם ישנו כל היום ובלילה בקושי, הם יתעוררו כמה פעמים והיום הרבה יותר טוב. אז אני מאחלת לך שיהיה לו החלמה מהירה ולך כוחות.

למעלה