עידן חולה בדלקת ראות

odeia

New member
רותי, ניסיתי רטיות עם מים וחומץ

להורדת חום? את יודעת איפה לשים את הרטיות? מאוד מומלץ להורדת חום, למרות החורף, להשאיר אותו ללא גרביים ונעליים, ביגוד קל בלבד, וכמה שהחום יותר גבוה ופחות יותר - פחות ביגוד. תאמיני לי שזה מנסיון מר שלי. אם תרצי להתקשר, תגידי ואשלח לך מייל או מסר עם מספר הטלפון

דני*דין

New member
מחזיק לכם אצבעות...../images/Emo23.gif

שתעברו את זה מהר,ולגבי הדופילוס מאוד מאוד מומלץ. זה אכן נקרא A B C DOPHILUS אשר שמים את הכמות שרשומה לפי גיל בתוך משקה(אצל טום אנחנו מוסיפים לבקבוק חלב שלו). תנסו גם לחזק אותו עם "ויטמין C קיד" בנוזל של חב´ אלטמן. והעיקר להיות אופטימיים
ביי גיא

וואו רק עכשיו ראיתי, החלמה מהירה

האנטיביוטיקה עוזרת מאוד מהר, אצל שירה זה עבר תוך יומיים תרגישו טוב חיבוק גדול

רותי, תחזיקו מעמד ../images/Emo39.gif

מקווה שתהיו בסדר, זה ממש לא נעים. גם אחנו היינו חולים ולשמחתנו זה נגמר "רק" עם אנטיביוטיקה, כשכבר לא הייתה ברירה. תהיו בריאים

המון בריאות ו ../images/Emo25.gif לעידן

לא הצלחתי לכתוב הודעה מהבית כאן משום מה מכווה שתבריאו במהירות

_גלית_

New member
אוי... ../images/Emo7.gif רותי, עצוב לשמוע...

קבלו
ואיחולי החלמה
ותעדכני אותנו מה שלומו...

אוי אוי אוי...|חיבוק גדול| לעידן

ואמא שלו. תרגישו טוב מהר מהר מחזיקות 40 אצבעות, גלי וטלי

רותי ע

New member
תודה לכולם ועדכונים ../images/Emo10.gif

שישי בלילה הילד ישן איתי במיטה כשהוא הוזה ומדי כמה דקות מתחיל לבכות בהיסטריה וקשה להרגיע אותו. הוא צועק "איפה אמא שלי". אני עונה לו שליד והוא ממשיך לצעוק. ממש נורא.. ככה עובר חצי לילה ואז הוא מתיישב במיטה, מחייך ואומר "אני מרגיש טוב". ואין חום ואין כלום. ואז אבא ואמא מחליטים שגם להם מגיע וחוטפים שפעת מהסוג המובחר. אז אני כבר יומיים עם חום גבוה וכדי שלא נרגיש טוב מדי היום עידן שוב מפתח חום. עכשיו הוא עם אבא בצילום חזה ואני בבית, יושבת קצת ליד המחשב כדי לראות מה קורא כאן. אז אני רואה שהכל רץ חלק למדי ואני יכולה לחזור למיטה. אני מתנצלת בפני אלו שלא עניתי להם בפורום/מסר/מייל ומבטיחה לחזור אל כולם ברגע שארגיש קצת יותר טוב. ומאחלת שיעבור על כולנו החורף בקלות

דיאנה1

New member
מצטערת מאד לשמוע על המצב אצלכם ../images/Emo10.gif

ומקווה שכולכם תחלימו במהרה. אצלנו עבר סופשבוע מאד לא נעים, שבו החום כל פעם קפץ ליותר מ 40 מעלות. אבל היום היה כבר יותר טוב, החום לא עלה יותר ונראה שהוא מרגיש יותר טוב. אני מקווה שהוא כבר יוצא מזה.

למעלה