עיורון צבעים

מצב
הנושא נעול.

windsf

New member
עיורון צבעים

עיורון צבעים
היי יש לי בעיה של עיוורון צבעים . אני הנדסאי אלקטרוניקה. לאחר שנודע במקום עבודתי הבעיה שינו לי תפקיד למרות טענותי שמגבלה זו אינה מפריע לי כלל,שאלתי היא האים נושא של עיוורון צבעים מוגדר בחוק כמגבלה שאוסרת עלי לקבל תפקיד -"כבודק " . ובנוסף מקומות עבודה פוסלים אותי על הסף בתחום אלקטרוניקה בתודה מראש! יוסי

לא יודעת לענות לך ספציפית על נושא

עיורון צבעים
היי יש לי בעיה של עיוורון צבעים . אני הנדסאי אלקטרוניקה. לאחר שנודע במקום עבודתי הבעיה שינו לי תפקיד למרות טענותי שמגבלה זו אינה מפריע לי כלל,שאלתי היא האים נושא של עיוורון צבעים מוגדר בחוק כמגבלה שאוסרת עלי לקבל תפקיד -"כבודק " . ובנוסף מקומות עבודה פוסלים אותי על הסף בתחום אלקטרוניקה בתודה מראש! יוסי
לא יודעת לענות לך ספציפית על נושא
עיוורון צבעים. אבל מפנה אותך לקישור המצורף של - נציבות שיוויון לאנשים עם מוגבליות, שאולי תוכל לתת לך יותר פרטים. (ותודה ליוסאריאן שהפנה את תשומת ליבי לאופציה זו). בהצלחה.

שיר ורד

New member
מה אתה אמור בדיוק לבדוק?

עיורון צבעים
מה אתה אמור בדיוק לבדוק?
האם הכוונה לבדיקות הכוללות ממשק משתמש גראפי /צבעוני? לגבי מקומות עבודה אליהם אתה מנסה להתקבל, אינך חייב להודיע להם מראש על מוגבולתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה