עיט ?

הו זורינה לוחמת מופלאה

מי יתן וכל החורים האנרגטיים שלך יסגרו ותיהי ביצת אור נוגה ועינברי. מי יתן ולא תראי אף אחד ממטר. שלא תהני מחדוות המין ממגעו של גבר ערום ונוטף זעה. מי יתן ולא תלבשי עוד חצאיות מיני ונעלי עקב ולא תלכי לפאבים אפופי ערפל ועשן לחפש גברברים עם שיער על הזה. מי יתן ותאבד נשיותך והצורה האנושית. שלא תהני מחדוות המין , ממגעו של גבר ערום ונוטף זעה. שחזך הרך לא ידע עוד מגע של גבר אוהב וה... שלך לא ירגיש את ה... של נינויוני או של כל גברבר צעיר ושעיר שיכול להמשיך כל הלילה בלי להפסיק. מי יתן ולא תדעי אורגזמות יותר לעולם. אחותי אני נשארת פה בינתיים מאחורייך אי פשוט מכורה על מעבר קסום. אם יותר כייף שמה אז תגידי ונקפוץ לבקר.

זורינה

New member
תודה לעיט ושירהת העשבים

תודה שאתן מזכירות לי את הפתויים והתפנקויות של צרכן האנרגיה השמן שלי. ותודה שאתן מזכירות לי שכמו שהמלכודת של גאווה ,ולחשוב שאני סופר מיוחדת. אורבת לי וגם מלכודת רחמים עצמיים. וחשש מחיים ללא אורגזמות והתכרבלות בוקר תודה

ח ס ו מ ה

New member
../images/Emo13.gifשלום נוליה

אני מתרגלת את נשימת הנמר כבר כמה שבועות, כמו שאמרת. אני מארגישה יותר אנרגטית ויותר מודעת. אפילו חלמתי כמה פעמים על נמרים בלילה (רגילים לא עם שינים ארוכות) רציתי רק לשאול.. הייתי צריכה לקבל מחזור לפני 12 יום ולא קיבלתי. לא אני לא בהריון. רציתי לדעת אם זה נראה לך מהתרגיל? זה קצת מטריד אותי. אני רוצה עוצמה אבל לא במחיר איבוד הפוריות שלי... אולי אם אחת הנשים שמתרגלת את זה יודעת על זה גם אשמח לשמוע.. תודה.

נ ו ל י ה

New member
שלום גם לך.../images/Emo13.gif

א. כל הכבוד לך, אני לא האמנתי לרגע, שמישהו יבצע בשלמות שכזו את נשימת הנמר. ב. היזהרי מנמרים על שתיים בחלומות שלך, הם מסוכנים כמו במציאות. ג. בקשר לאיבוד המחזור; מאחר ואני גבר, ולא חויתי מעולם מחזור, קשה לי לענות על השאלה שלך. ד. שאלת עם מישהי מהנשים מתרגלת את זה? אני חושב ש 'שירהת העשבונית' מתרגלת את זה , והיא אף הגיעה לקשב הרביעי בעקבות התרגול. אולי היא יכולה לעזור לך. ה. בנוסף לכל זה, גב' 'עיט עינברי' טוענת שיש לה זכויות יוצרים על נשימת הנמר, ואני נזהר מאוד בתשובותי לא לעורר את חמתה. (יש לה עורכת דין מצוינת) שלך באהדה רבה: נוליה.

סליחה

שאני מתפרץ, ככה באמצע.. אבל מעניין אותי למה נמרים על שתיים בחלומות מסוכנים?

למעלה