עיינת עיינתתתתתתתתת!!

סוכריה16

New member
עיינת עיינתתתתתתתתת!!

ביקשתי בהייד פארק2 והעלו! ואני יודעת שכל כך רצית את הקטע של מי הומיגה עם השמפו וזה בשבילך מכל הלב!
ים ו
ות חח ואני מקווה שהבינו אותי נכון וזה בטוח זהההה

סוכריה16

New member
חחח! שאלנו פה! חח לא משנההההה

תראו איזה קוצ'י פוצ'י איזה מאמיייייייייייייייייי

מדהימה../images/Emo99.gif

אנשים תעזרו לי!!!!!! אני לא יודעת את מי אני אוהבת יותר את אנהי או דולסה... שתיהן פצצות שתיהן טובות שתיהן מופיעות מדהים ושתיהן שחקניות טובות.. אז את מי אני אוהבת יותר?!?!!?!?!?

סוכריה16

New member
אפשר לאהוב את שתיהן!! חחח

כמו שאני אוהבת את שרה מלדונדו ואנהי באותה מידה, קשה לי להחליט מי יפה יותר.. חחח... ואם את חייבת לבחור- אז אני לא עונה כי אני משוחדת מצד אנהי חחח..

זה לא שאני חייבת לבחור!../images/Emo142.gif

ובכלל גם ככה מרגריטה היא מקום ראשון אצלי אבל אני מתחילה להעריץ אותה פחות כי ראיתי רעיון אחד שלה והיא היית קצת מגעילה אז בגלל זה עכשיו אני לא מעריצה אפ'חד ברמות ואני נורא רוצה לבחור לי אחת ולהעריץ אותה כמו שרק אני יודעת חחח... כי באמת כשאני מעריצה אז זה מכל הנשמה!!! חח יש לי חברה שהיא מוכנה למות בשביל הראל סקעת וזה באמצת ככה אני תמיד הולכת איתה להופעות והיא בוכה בוכה בוכה מתהההה וככה גם אני רוצה.. להעריץ מישהי כאילו יש לי את אלפונסו אבל אני רוצה מישהי מהבנות כאילו...חח אני ממש מתוסבכת!!!

eveligne406

New member
זה לא קטע של בחירה..

תראי... אם עד עכשיו לא החלטת סימן שגם אם תנסי עכשיו לאהוב את דולסה יותר זה פשוט לא יהיה אמיתי...הערצה שכזו צריכה לבוא מהלב.... כנראה שתא מעריצה של שתיהן באותה מידה... תאמיני לי אם הייתה ביניהן מישהי מיוחדת שאת צריכה להעריץ בטירוף...היית מרגישה את זה עוד קודם...:]]

סוכריה16

New member
צודקת חחח !

כמו שאני לא אמרתי "שנייה דיקלה תחליטי בא לך להעריץ את אנהי?!" חח לא.. זה פשוט בא לי.. כי אני נקשרת אלייה

פשוט תראי יש בי משהו לא הגיוני...

3 ימים אני מתה על אנהי ולא יכולה להסתכל על דולסה מרוב הערצה לאנהי ו-3 ימים זה להפך את מבינה זה מתחלף אצלי ואני רוצה לעצור על מישהי אבל לא יכולה כל יום אני מתה על שתיהן ביחד יותר ויותר וקשה נורא להחליט סתכלי עשיתי שיא בשבוע האחרון והערצתי את אנהי שבוע ועכשיו דולסה חזרה ואני עכשיו ממתה על שתיהן ונורא בא לי להחליט ראיתי עכשיו ביצוע של אנהי בסלוומה וביצוע של דולסה בסולו קדתה אן סילנסיו(אין לי כוח לעבור לאנגלית עכשיו חחח כאילו ספרדית..
) ופה אנחי ממש מעדיפה את אנהי אבל כשאני יראה פרק בסידרה אני פשוט יתחרפן ולא ידע את מי אני מעדיפה ואני מרגישה שאני אוהבת את אחת משתיהן יותר אבל לא נותנת לזה לצאת חחח(כמה דרמטי חחח)

סוכריה16

New member
פונצ'ו לא מספק!? חחח

סתם... אני אוהבת נורא את שרה, לדעתי היא הכי יפה שיש, אבל נראה לי את אנהי יותר.. נראה לי... פעם אהבתי הרבה יותר את שרה מל. ולא הודיתי שאת אנהי יותר... חח אבל עכשיו ... בלי קשר לזה שנגמר 406.. נראה לי אני יותר חולה על אנהי.. אבל שתיהן מקום 1.. אחד קשקשנית ודברנית כזו, ואחת שקטה .. שתיהן בובות קיצר לא יודעת מה לאמר לך.. חח גם לי זה קרה המון, ואפילו שאת לא יודעת עמוק בפנים (חחח) את כן מעירצה רק אחת...

eveligne406

New member
אני אף פעם לא הערצתי מישהו...חוץ

אני אף פעם לא הערצתי מישהו...כאילו היו כאלה שאהבתי את המוזיקה שלהם.. לא יותר מזה... היה לי קראש קטן על אבריל לאבין, עד שחצי מדינה התחילה להעריץ אותה... וזה מבאס. אבל כמו אנהי.... בחיים בחיים לא הייתה לי .

אני מתה על אבריל!!!!

לדעתי מארה"ב אין אפ'חד שיכול עליה(כאילו זמרת) לדעתי יש לה סטייל מיוחד שירה מיוחדת ושירים מיוחדים!!!! ואני גם מתה על הלהקה סימפל פלאן למי שמכיר יש בתפוז פורום שלהם והם אחלה להקה אבל אין כמו RBD..אבל מארה"ב את אלה אני הכי אוהבת-אבריל וסימפל..חחח אבל זה לא הערצה הערצה!! זה אהבה..כאילו אני אוהבת ת'סיגנון ות'מוזיקה לא יותר מזה!!

סוכריה16

New member
כן יש שני סוגים

יש ההערצה ואם אני אראה כמה ההערצתי בחיים ממש זה ככה: פונצ'ו, אנהי, פליפה וקמילה, אהה וגם חימנה מקטנטנות אהבתי חחח... שרהףוגרטל שהן שייכות לשתיהן.. כי אני מתה על שרה אבל אני מאמינה שיש מעריצות גדולות יותר. יש אהבה גדולה כזו, אבל לא ההערצה: עמנואל אורטגה, ווסטלייף (שיין), מיגל מתשוקות, שרה, גרטל חחח... ועוד הרבה שאני מתה עליהם, אבל לא הערצתי.

החלטתי../images/Emo2.gif../images/Emo142.gif

רוצים לדעת במי?! כנסו לבפיישל RBD התופעה ותראו את ההודעה האחרונה שהגבתי לה..ותבינו במי בחרתי ומה היא עשתה לי!! אני ממש בשוק!!!

סוכריה16

New member
אבל מה אם פתאום תראי

את דולסה שרה!? שהיא עושה מהמם גם!?! חחח... בקיצור.. אני מקווה שתהני מההחלטה.. ויוםי שאת נאמנה לאנהי.

למעלה