עיינת עיינתתתתתתתתת!!

תראי...

נראה לי שהתבלבלתי בין השחקנית לדמות אני הכי אוהבת בסידרה ת'דמות של רוברטה כי זה פחות או יותצר האופי שלי ואני מצליחה להבין אותה ולהתחבר אליה אז אולי בגלל זה התבלהלתי אבל בקשר לאנהי זאת היית אהבה ממבט ראשון אני זוכרת שג'סיקה נכנסה ישר התחלתי לאהוב איך שהיא נראת ולפני רבלדה ראיתי רעיון שלה שהיא מספרת על רבלדה ופשוט התאהבתי בהה ואז ראיתי את רוברטה רוברטה לא דולסה והתחלתי להרער את מי יותר אבל אחרי שראיתי ת'ביצוע של סלוומה אני פשוט בהלם את לא יודעת כמה שירד לי דמעות ופשוט שרתי איתה לא יודעת מה היא עשתה לי..והיא מדברת אל הקהל כאילןו זה הילדים שלה היא נורא מצליחה להתחבר עם כולם!

ובקשר לדולסה

לא נראה לי שאם אני יראה ביצוע שלה זה יהיה כמו של אנהי של סלוומה בחיים שלי לא ראיתי משו כזה יפה! חוץ מפונצ'ו
.. אבל מה שכן אני עדיין חושבת שדולסה טיפה יותר יפה טיפה אבל אני מעריצה אישיות ולא גוף או פנים!!!

סוכריה16

New member
אהבתי כל מה שאמרת

לגבי היופי אני חוהל על היופי של דולסה, ואני חושבת שאי אפשר להשוות!? כמו שאני לא יכולה להשוות בים שרה לאנהי.. הדבר היחיד זה שהעיניים של שתיהם מהממות, אבל היא שחומה, והיא לבנה והן שונותתת לגמרי! אני כמובן מעדיפה את היופםי של אנהי- משל כל השאר בגלל שהאי טבעית ואני אוההבת טבעוות, והיא באמת בובה כזו! ונכון- הביצוע של סלוואמה מושלם

אני לא מפסיקה לראות את הביצוע../images/Emo2.gif

אני לא מפסיקה לראות ולשיר...חחחח

אז זהו לזה הכוונה../images/Emo142.gif

אני מרגישה שאני מעריצה רק אחת אבל לא ממש ברור לי את מי!!!

הא ועוד משהו../images/Emo142.gif

היית לי הערצה ענקית לאנהי בקלאסה הערצתי אותה כמו מטורפת לא הפסקתי לדבר עליה אבל לא יודעת למה ברבלדה התאהבתי בדולסה ואז לא ידעתי את מי יותר אבל את מישהי אני מעריצה בטוח אבל לא יודעת את מי אני חושבת שבכל זאת את אנהי כי זה היה הערצה ממבט ראשון חח איך שראיתי ג'סיקה אמרתי לעצמי אותה אני אוהבת היא מדהימה ופשוט לא יכולתי בלי לאהוב אותה ועכשיו בתפאום צצה לה אחת חמודה בשם דולסה מריה שבלבלה אותי!!!

bigmomentom

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifמוצ'יסימאס גראסיאס../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה! ה ש ל מ ו ת !!!! איך לעזאזל חתכו לנו את זה?????? תודה, דיקלה יקירתי. אין כמוך!
שבוע אני בקריז בגלל הסרטון הזה ועכשיו סוף סוף מצאתי מנוחה. דרך אגב, חולה על "ליסו סנסואל"- שיר פשוט מעולה! יפים שלי, איזה זוג מדהים ויפה הם

bigmomentom

New member
../images/Emo24.gifראיתי שוב ושוב ושוב

אין עליהם
ה ו ר ס י ם ב י ח ד
אני מפצה על החסך, ביג טיים!

למעלה