עייפה ועצבנית

Raindrop23

New member
עייפה ועצבנית

נמאס לי לעבוד בשביל כולם. המצב מורכב ואני לא יכולה להסביר אותו בפורום אבל לפעמים פשוט אין לי כוח.
אמא שלי אומרת שזה טוב שיש משהו שמעסיק אותי כי לפעמים אני מתלוננת שאין לי מה לעשות אבל אני רוצה לעשות מה שאני רוצה לעשות בלי שיגידו לי מה לעשות.
עכשיו עבדתי ואני עייפה ועצבנית, קודם לקחתי ואבן, מקווה שהעבודה לא הרסה את ההשפעה שלו ושהוא יעזור. שונאת את העצבים האלה ושונאת שאני חייבת לעשות דברים.

Raindrop23

New member
מצטערת שאני מציפה, לא טוב לי

יש לי חרדות ואני לא רגועה. אתמול אחותי ביקשה שאבוא היום, לא עניתי לה. אין לי כוח לכלום ואין לי מצב רוח. מרגישה שאין טעם לכלום.
אם אני לא יכולה להרגיש טוב ולאורך זמן אז שום דבר לא שווה. אין לי כוח, נמאס לי.

מבחינתי את מוזמנת להציף

בשביל מה הפורום הזה קיים אם לא כדי להציף? אם לא כדי לפרוק את מה שאי אפשר לפרוק ב"חיים האמיתיים"?

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

את צודקת, פשוט אני לא מרגישה נוח ומפחדת מתגובות של אנשים, שאולי יחשבו שאני מציפה.
אבל בזכות אנשים כמוך אני מרגישה יותר נוח לכתוב. תודה מקסימה

Raindrop23

New member
נראה לי שהתקדמתי קצת. אמרתי היום לאחותי לא.

אמא שלי כתבה לה שאני לא מרגישה טוב ואחרי זה היא התקשרה ושאלה אותי אם אני יכולה להקליד לה משהו שהיא תקריא לי.
אמרתי לה שאני לא מרגישה טוב אז היא אמרה שהיא תתקשר עוד שעה ותשאל אותי כי נראה לה שזה יעשה לשתינו טוב.
אז כשהיא התקשרה בפעם השניה אמרתי שאני עייפה ולא מרגישה טוב אז היא אמרה תרגישי טוב וסיימה את השיחה.
זה היה לי קשה ועוד יותר קשה להגיד את זה פעמיים אבל עשיתי את זה, אמרתי לה לא.
וזה לא שאני לא עוזרת בכלל כי אני עדיין עוזרת וגם עשיתי היום את מה שהיא רצתה אתמול. אבל צריך מתישהו/לפעמים לשים גבולות, לא? אז נראה לי שזאת התקדמות.
נראה לי שהיא מרגישה רע בגלל אתמול, היא אמרה לי בטלפון שהיא אוהבת אותי ושאלה אם אני אוהבת אותה.
היא חושבת ש"יש לנו אותו דבר" (אותה הפרעה או Whatever) ושאנחנו דומות ושהיא מבינה אותי הכי טוב.
אני לא אתווכח איתה כי אין טעם להתווכח איתה. מי שמכיר אותה יודע את זה. עדיין כואב לי הראש, לפעמים אני מרגישה את זה פחות ולפעמים יותר.
עכשיו אני מרגישה את זה יותר לצערי. בכל מקרה יש לי תור לפסיכיאטרית ביום רביעי הקרוב אז נקווה לטוב. ירדתי כמה קילו שזה כבר טוב ומקווה מאוד מאוד שאצליח להתמיד בזה.

המנותק1

New member
יפה

הצלחת להתגבר על הפחד ולהציב גבולות. זה מלמד שאת מעריכה את עצמך יותר, וזה בהחלט מעודד.
ובטוח שאחותך אוהבת אותך, רק צריך לעבוד על התקשורת יותר. הלוואי שתהיה התקדמות גם באפיק הזה.

Raindrop23

New member
איזה התקדמתי ואיזה בטיח

היום היא הטילה עלי משימות דרך אמא שלי, אפילו לא הייתי מסוגלת לסיים, עכשיו אני עייפה ועצבנית רצח, נמאס לי, איך שקמתי נתנו לי משימות, נמאס לי מהחיים הדפוקים שלי, זה לא חיים.
הולכת עכשיו לקחת ואבן ושילכו כולם לעזאזל.

Raindrop23

New member
שוב פעם כואב לי הראש

מרוב שזה כאב כל כך הרבה אני לא יודעת אם זה אי פעם הפסיק לכאוב. כבר התייאשתי מלקחת כדור נגד הכאב כי זה לא עזר.

התקדמות היא לא שלמות

היא לא ליניארית. יותר כמו ספירלה, ככה מישהו חכם הסביר לי פעם. יש עליות ויש מורדות. הטעות החשיבתית שלך היא שהכול "לתמיד" - האושר צריך להיות כרוני, הסבל הוא לכל החיים, לעולם לא יהיה אחרת, מעולם לא היה אחרת... אז לפי מה שאני חושבת (ויש פער בין חושבת למרגישה, אני מודה, וגם קל לראות את זה אצל אחרים, אצלי פחות...) הכול הוא להיום. ליום אחד בלבד. ואם הייתה אתמול התקדמות והיום נסיגה זה לא אומר כלום. זה אומר שאתמול התקדמת והיום יש נסיגה. ואולי בעוד שעתיים, אחרי שתנוחי קצת, תהיה שוב התקדמות. וגם אם לא, זה בסדר. צאי לעצמך מהווריד, את מאוד קשה עם עצמך וזה מיותר. את מספיק מיוסרת גם בלי להוסיף לעצמך הלקאה עצמית, תאמיני לי - זה לא מוביל לשום מקום שכדאי להיות בו. פשוט נסי לחלק את ה"תמיד" ואת ה"לעולם" הזה למנות הרבה יותר קטנות. רק היום. רק בשעה הקרובה. הרבה יותר קל ככה.
וחוץ מזה, אני אוהבת אותך. שום דבר רע לא קורה ברגע זה ממש. חיבוק ענקקקקקקקקקקקק

Raindrop23

New member
תודה אלומה יקרה

את צודקת, אני יודעת שיש עליות וירידות ופשוט קשה לי לשנות את דרכי החשיבה שלי.
יש לי תחושה חזקה שמגיע לי פיצוי על כל הסבל שעברתי ואני רוצה את החיים שלי בחזרה או יותר טוב, חיים חדשים יותר טובים.
תודה על החיבוק יקרה, חיבוק גדול בחזרה

Raindrop23

New member
לא מרגישה טוב, כאב הראש התחזק

ואחותי מציקה לי במייל שאעשה בשבילה דברים, בעצתה של אמא שלי כתבתי לה שאני לא מרגישה טוב ושעשיתי מספיק היום (מה שנכון).
נמאס לי כבר, שהכאב ראש הארור הזה יעבור כבר ושיפסיקו להציק לי, די, מספיק.

Raindrop23

New member
יש לי משקפיים כבר מכיתה י'

ולא בטוחה שעלה לי המספר, המשקפיים יחסית עדכניות. זה מאוד החמיר מאז חילופי התרופות.

אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא משפחה

שיפנה אותך לנוירולוג. לא הגיוני שתסבלי כל כך הרבה זמן מכאבי ראש. ובו זמנית לקבוע לפסיכיאטר שרשם לך את התרופות - ייתכן שזה מזיק לך.

Raindrop23

New member
יש לי תור לפסיכיאטרית ליום רביעי הקרוב

אתייעץ איתה לגבי זה ואחרי זה אראה איך להמשיך.

למעלה