עייפה ועצבנית

Raindrop23

New member
יכול להיות שזה גם קשור לגמילה מהציפרלקס

אבל אם הציפרלקס מגביר את התאבון ויש לי הרגשה חזקה שכן אז עדיף להיגמל ממנו ויהי מה.

Lady Stark

New member
הי מתוקה

קודם כל, ממש גאה בך על זה שאתמול אמרת לא, ועוד פעמיים!
אל תחשבי שזה שהיום אמרת כן אומר שההתקדמות הלכה לעזאזל. למידה היא תהליך שיש בו עליות וירידות. לפעמים מצליחים יותר ולפעמים פחות. אבל זה שנכנסת למסלול של שינוי התנהגות זה מדהים. וזה שהבנת שהבקשות האלה מהמשפחה שלך הן טריגר בשבילך, זה הצעד הכי חשוב.
אני רוצה להוסיף שהבקשות החוזרות ממך לעזרה בעל דבר קטן הן בתדירות מציקה והתפקיד שלך עכשיו הוא לאט לאט להכניס להם לתודעה את העובדה שיש לך חיים משלך ואת לא כל הזמן לרשות האחרים.

וגם, תנסי להבין שאת בעמדה של כח. אם האחיות שלך לא מצליחות לבצע בלעדיך פעולות פשוטות כמו הקלדה, תביני כמה הן צריכות אותך. אני לא אומרת את זה כדי שתרחמי עליהן, אלא כדי שתביני כמה לא נחותה את.

ממש חשוב שתציבי גבולות (אגב, זה שאחותך החליטה שיעזור לך לעזור לה זה ממש טיפשי. רק את יודעת מה יעזור לך. זה מזכיר לי שאחותי הגדולה החליטה שלעשות בייביסיטר בשבילה יעזור לי. כי מה יש לי כבר בחיים? בקיצור, חיה בסרט). וזה התפקיד שלך עכשיו להציב את הגבולות האלה.
וככל שתביני שאת חייבת לדאוג לעצמך ולבריאות שלך, גם אם זה על חשבון ריצוי האחיות שלך או אמא שלך, תהיי פחות מדוכאת.

ומותק, תשתי הרבה מים ותשבי באור מעומעם, אפילו בחושך. עד שתיפגשי עם הפסיכיאטרית ויהיו לך יותר תשובות לגבי כאב הראש.

Raindrop23

New member
היי ליידי יקרה

תודה רבה מתוקה, אני מאוד מעריכה את דעתך. קשה לי. והעניין הוא שאני לא מרגישה בכלל שאני בעמדה של כוח.
דרך אגב, זאת רק אחות אחת (זאת שאני כותבת עליה בפורום ושכתבתי לך עליה במסרים) שמבקשת עזרה במחשב, האחות השנייה כמעט שלא מבקשת ואם כן אז לעתים רחוקות.
קשה לי להציב גבולות אבל גם אם זה הולך לי רק לפעמים זה גם טוב וזה גם התקדמות.

Lady Stark

New member
אכן התקדמות

תנסי לשים לב לדפוסים האלה והלמידה תבוא בקלות יחסית.
בסוף תצליחי לשים את רווחתך ובריאותך במקום הראשון.
ותנשמי עמוק, לגבי הפורום השני. אל תתני למה שקורה שם לשגע אותך כי זה לא שווה את זה. תנסי לזכור שיש לך כבר מספיק על הראש, מותק.

Raindrop23

New member
תודה יקירה

אני אשתדל, לאט לאט, זה לא קל עבורי. ואת צודקת, יש לי כבר מספיק על הראש ועדיין זה קשה. אבל מה שמחזיק אותי זה שיש גם אנשים נחמדים ושיודעים להעריך ולהגיד מילה טובה.
לא כולם מניאקים כאלה ומה לעשות, כשאני נתקלת בכאלה זה מעצבן אותי אבל את יודעת מה, הפעם זה לא הוריד לי את הבטחון כמו בפעם הקודמת, הפעם זה רק עצבן אותי.
אז אולי זו גם התקדמות

Lady Stark

New member
ברור!

לא כיף להיות מתוסכל ולהתעצבן, אבל עדיף בהרבה שתתעצבני על מישהו אחר ולא על עצמך.

Raindrop23

New member
לעזאזל עם אנשים

אנשים חצופים, כפויי טובה, תופסים אותי במילה, חושבים שאני מטומטמת או משהו? שילכו כולם לעזאזל

Raindrop23

New member
אני לא רוצה לעזוב את הפורום. אבל את צודקת, את

האנשים המעצבנים אפשר ורצוי לחפף, פשוט כשאני רואה הודעה כזו הפיוז שלי ישר קופץ ועד שאני נרגעת...

Raindrop23

New member
אין לי כוח, מרגישה לבד וכואב לי הראש.

מרגישה ממש לבד, עצובה, מיואשת אפילו, ואין לי מצב רוח. רוצה חיבוק אבל חיבוק וירטואלי לא (תמיד) מספיק וכמה אפשר לחבק את אמא שלי.
החברה מהתיכון לא נפגשה איתי כבר כמה חודשים טובים עוד מלפני יום ההולדת שלי שחל ביולי. יש לה את הסיבות שלה והיא גם לא רוצה לדכא אותי אבל זה פוגע.
אני רוצה חברה טובה במציאות שאפשר לסמוך עליה כי עלי אפשר לסמוך ומגיע לי יותר מזה. לא נעים לי לכתוב את זה אבל זה המצב. יש לי הרבה מה לתת אבל אין למי. Whatever.
אין לי כוח לכלום.

Raindrop23

New member
נמאס לי, פשוט נמאס לי

אמא שלי ביקשה משהו קטן ואז אמרה לא משנה. אמרתי לה כבר לפני זה שאם מבקשים ממני לעשות משהו זה מציק לי במחשבות עד שאני עושה את זה.
אז ביקשתי ממנה שאם זה לא דחוף אז לא לבקש בכלל. ועכשיו היא ביקשה משהו קטן ואחרי זה אמרה לא משנה אז התפוצצתי עליה כי אי אפשר ככה.
אני הסברתי לה ברור מאוד והיא ממשיכה והיא גם מנגנת לי על המצפון שהיא עושה הכל בשבילי ובלה בלה בלה ועכשיו היא לא רוצה לדבר איתי כי צעקתי עליה.
אבל כמה אפשר לסבול, כמה. נמאס לי כבר!!!

למעלה