עייפות

גור42

New member
תואר מהאוניבריסטה של החיים...

אני נותן עצות על סמך זה שפעם הייתי פעם בתחתיתו של בור עמוק ושחור משחור עד לגיל 30 בערך, ובתוך 3 שנים הוצאתי את עצמי ממנו ובניתי לעצמי חיים חדשים. כחלק מהתהליך הזה, קראתי הרבה מאוד ספרים בנושאים של הצבת יעדים, מוטיבציה, דחיינות וכיוצא בזה, וגם ביררתי עם עצמי מה עובד ומה לא.

קודם כל יישר כח

שנית, הלכת לטיפול כלשהו או שלבד עשית הכל? אני תמיד אומרת לבעלי שכל אחד בעולם הזה צריל טיפול וברגע שיהיה לנו קצת יותר ביטחון כלכלי שאני אפנה....

גור42

New member
נקודה מאוד רגישה...

כל החיים שלי שלחו אותי לטיפולים מכאן ועד הודעה חדשה, וזו אחת הסיבות שהובילו אותי לשפל המדרגה מלכתחילה... דווקא כשהחלטתי לאזור אומץ ולקחת את האחריות מהמטפלים למיניהם לידיים שלי - דווקא אז העניינים החלו לזוז. אז בגדול, כן, עשיתי הכל לבד. אבל קחי בחשבון שה"לבד" הזה כלל השתתפות בפורומים (כמו זה), שיתוף ידידים קרובים, צפייה בתוכניות טלוויזיה שקשורות לנושא (למשל ד"ר פיל) והרבה מאוד ספרים. כך שבסופו של דבר, אני חייב הרבה תודה להרבה מאוד אנשים. ובקשר לטענה שכל אחד בעולם הזה צריך טיפול - יש בזה משהו. אבל מי אמר שהטיפול הזה צריך להיעשות דווקא על ספת הפסיכולוג?

אנילה1

New member
תמר היחידה 2 אם העייפות באה מעצלות

כדבריך, אזי כדאי לצאת ל20 דקות הליכה נמרצת, פעמים ביום.

BellA עלמה

New member
גם אני ככה

דוחה דברים לדקה ה90 אבל אולי הדחייה הזו נובעת מחוסר כוחות יעני מה בא קודם תרנגולת או בייצה

אנילה1

New member
פתרון לעייפות. לקחת פסק זמן

ולישון שנת חתול שזה להרדם לרבע שעה על כורסה. או כסא.לא ללכת לישון במיטה, כי זה מעייף יותר. הרבע שעה הזאת מאוד מרעננת. אפשר להרדם עם מעט מדיטציה.

Gali112

New member
כאמא לתינוק עייפות היא מצב קבוע

מה שעוזר לי זה פעילות קלה כמו טיול איטי קצר מחוץ לבית, שינה קצרה (שינה ארוכה מעייפת עוד יותר)ובעיקר עבודה מעניינת הבעיה שלי שדרך ההתמודדות שלי עם עייפות היא אכילה בעיקר של מתוק מה שעוזר בטווח קצר אבל בעייתי מכל הבחינות לטווח ארוך

אנילה1

New member
גלי כשיש תינוק כל הזמן עייפים

כי גם כאשר התינוק ישן קשה לאם לישון כמו שצריך בגלל הדאגה והאחריות לתינוק.

idany100

New member
נו..וזו סיבה מקלה בשביל להשמין??

לא מבין מה פשר התגובה שלך?

Gali112

New member
ל א סיבה מקלה

אבל מודעות לנקודת חולשה וחיפוש דרכים להתמודד עם הבעיה (עייפות) ולא עם הסימפטום (נטייה לאכול פחממות)

למעלה