עין גדי- trip report

RedBishop

New member
זה לא עניין של תדמית...

.. "מיושנת" של המצלמה. זה פשוט שהCOOLPIX עולה סביב ה 3000 שקל, וה CANON A95, שלה לא מעט יתרונות ביחס לCOOLPIX, עולה חצי מזה + כרטיס 256MB. ומעל לכול, הבעיה העיקרית של ה COOLPIX היא המהירות - מהירות ההדלקה\כיבוי, מהירות הפוקוס, ומהירות הצילום ברצף. בעיה שנפתרה ברוב המצלמות החדשות. כמעט כול שבוע מודיעים על מצלמה חדשה בשוק (אפילו היום, מצלמה חדשה מסדרת COOLPIX, ה-S1 ), זה עניין של חודשים ספורים עד שתצא מצלמה בעלת נתונים כמעט מושלמים לדיגיסקופינג.

Blackstart

New member
לגבי מצלמות לדיג'יסקופינג

3000 ש"ח זה מחיר מופרז לחלוטין, אפשר לחשוב שהיא משתבחת עם הזמן.. המצלמה ברחובות נמצאת בקניון אמריקן סיטי אם אתה מעוניין, ובכל אופן עדיין נמכרות חדשות ב- e-bay בפחות מחצי המחיר שהזכרת. לגבי ההודעה הקודמת, אני לא רוצה להמליץ על מצלמה כיוון שהניסיון שלי הוא כמעט אך ורק עם ה-990. בכל אופן, אין כל כך הרבה מצלמות היום שלהן התכונות החשובות עבור דיג'יסקופינג: 1. טווח זום סביר - עד X3-X4 לכל היותר. 2. צג נורמלי - לדעתי של ה-4500 (1.5) קטן מדיי. בנוסף, רצוי שתהיה יכולת לסובב את הצג בנפרד מהמצלמה -יעיל מאוד. 3. תכניות צילום - אפשרות לשליטה ידנית מלאה, מצבים חצי-אוטומטיים, פיצויי חשיפה וכו'. 4. יכולת צילום מקרו. 5. אפשרות לחיבור שלט כלשהו (ועדיף שיסופק עם המצלמה). 6. משקל סביר. 7. מתאם - שווה לשקול גם את זה, אם כי קשה לי להאמין שיש מצלמות שלא ניתן להכין עבורן מתאם, אבל מי יודע. בקיצור - סריקה קצרה של השוק היום משאירה מעט דגמים שעונים על כל הצרכים האלה או על רובם לפחות, ביניהם ראויים לציון: a-95 ו- G-6 של קאנון, c-7070 של אולימפוס (חדשה), ex-p701 של קסיו, kyocera sl30, קולפיקס 8400 של ניקון, 2 דגמים של סוני ועוד כמה ששכחתי את שמם. הכי טוב - לבדוק.

למעלה