עוד מוטי אדטו
New member
עינבל אור - אשמה !!!
שאני רואה את המסע כנגד עינבל אור - אני מתמלא חמלה !
נכון, לא רכשתי ביית בפרוייקט שלא יבנה שלה - אבל מי אמר שיצירת רשימה של אנשים שוכל אחד מהם שם 100,000 ש"ח תמורת בית - שפרטיו ימסרו בהמשך היא אירוע פלילי ? יש הבדל עצום בין אירוע פלילי לאזרחי !
האם זה המקום היחידי עם רשימות המתנה ?
האם לא יתכן מצב של כישלון עסקי - בלי השלכות פליליות ?
אני בכול אופן לא מכיר את הפרטים כלל ! אני רק קורא שהכונס תפס את הרכב של הגב, את התכשיטים (גם את אלו שמכרה - אותם הוא רוצה לתפוס) מונע כניסה לנכסים ועוד ועוד !
יכול להיות שהכול כדין - אבל יש לי שאלה "מוזרה" מה היה אצל הטיקונים האחרים ?
האם שם תפסו את רכושם כולו ביום אחד שהתברר שלא יעמדו בחובות ?
האם תפסו את רכוש ילדיהם ?
האם לקחו להם את הרכב היחידי שהיה להם (ארבעה ילדים חד הורית) ?
האם שמו בעיתון את רשימת ההוצאות שלהם (כולל הוצאות שאני רואה כליגיטימיות - ממתי קטנוע ב 18,000 ש"ח הוא "קטנוע יוקרה" ) ?
למה לעינבל אור - שהחקירה הפלילית רק בראשיתה - עושים את כל מה שעושים ולא נותנים לה להינות מהספק - ספק שכול מי שעוסק במשפט פלילי חייב לתת ?
האומנם הכול כל כך ברור שהיא על סף מעצר ?
כי להבנתי - יש הבדל עצום בין אירוע פלילי לאירוע אזרחי ! לא חסרים כישלונות עסקיים שמהדהדים - אבל חסרים את ההיבט הפלילי.
אז זה הרגע להירגע.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4792863,00.html
שאני רואה את המסע כנגד עינבל אור - אני מתמלא חמלה !
נכון, לא רכשתי ביית בפרוייקט שלא יבנה שלה - אבל מי אמר שיצירת רשימה של אנשים שוכל אחד מהם שם 100,000 ש"ח תמורת בית - שפרטיו ימסרו בהמשך היא אירוע פלילי ? יש הבדל עצום בין אירוע פלילי לאזרחי !
האם זה המקום היחידי עם רשימות המתנה ?
האם לא יתכן מצב של כישלון עסקי - בלי השלכות פליליות ?
אני בכול אופן לא מכיר את הפרטים כלל ! אני רק קורא שהכונס תפס את הרכב של הגב, את התכשיטים (גם את אלו שמכרה - אותם הוא רוצה לתפוס) מונע כניסה לנכסים ועוד ועוד !
יכול להיות שהכול כדין - אבל יש לי שאלה "מוזרה" מה היה אצל הטיקונים האחרים ?
האם שם תפסו את רכושם כולו ביום אחד שהתברר שלא יעמדו בחובות ?
האם תפסו את רכוש ילדיהם ?
האם לקחו להם את הרכב היחידי שהיה להם (ארבעה ילדים חד הורית) ?
האם שמו בעיתון את רשימת ההוצאות שלהם (כולל הוצאות שאני רואה כליגיטימיות - ממתי קטנוע ב 18,000 ש"ח הוא "קטנוע יוקרה" ) ?
למה לעינבל אור - שהחקירה הפלילית רק בראשיתה - עושים את כל מה שעושים ולא נותנים לה להינות מהספק - ספק שכול מי שעוסק במשפט פלילי חייב לתת ?
האומנם הכול כל כך ברור שהיא על סף מעצר ?
כי להבנתי - יש הבדל עצום בין אירוע פלילי לאירוע אזרחי ! לא חסרים כישלונות עסקיים שמהדהדים - אבל חסרים את ההיבט הפלילי.
אז זה הרגע להירגע.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4792863,00.html