עינב הולכת הביתה!!!!

oritr69

New member
עינב הולכת הביתה!!!!

תרגיל מבריק של אשר הנחש שלא יודח!!

droriko

New member
נגד מי עינב מתמודדת בדיוק?

נגד בן אדם שמבקש ממך שאל תצביעי לו כי הוא לא רוצה להמשיך?

למה עצבן???

לדעתי הוא טעה לכן הוא התנצל מה הבעיה עם זה? לבן אדם יש מצפון.. צבר זה שעצבן אותי, עם האגו המנופח שלו. יאללה שילך... אם אשר ילך הביתה, אין מי שיעשה קידוש יותר. אשר הוא בן אדם מדהים, אני חולה עליו!!!

ארז08

New member
אשר זילזל בעצמו ולכן צריך ללכת

עד כמה שאני מעדיף לראות את שלושתם בגמר על פני כל האחרים, אשר עשה טעויות שמבזות את עצמו את יוסי ואת עינב על כל ההתנצלויות שלו כלפי צבר החצוף וקטנוני.

biסk

New member
עינב עושה תתוכנית לדעתי../images/Emo134.gif

אשר מוסיף חן אבל אי אפשר להשוות אותו לבובלילס.

נכון להצביע לעינב כי..

אשר עושה מאיתנו צחוק אנחנו מאזבזים עליו כסף והוא מעמיד את עצמו להדחה

יNOT

New member
../images/Emo6.gif כל מי שנרשם היום לתפוז ו כבר קורא....

לאנשים להצביע למישהו ...מצחיק לפחות אותי

נועה21

New member
שמתי לב שהרבה דברים מצחיקים אותך

מעניין מאוד שהם לא מצחיקים אנשים אחרים

יNOT

New member
מעניין מאוד באמת ...

למרות שלא ממש...
כמו שאת רואה אנשים רואים שהכל פה מזוייף גם בתוכנית (צועקים..זה היה פרק נורא...הפקה ביזיון ) , וגם פה בפורום....(כמו שאני מראה לכולם ) - ובכל זאת ייצפו בתוכנית , ובכל זאת ימשיכו לפתוח שרשורים של בלה בלה... אנשים או שלא איכפת להם, או שבאמת עיקר הבאים לפורום הזה לא חכמים במיוחד ... איזה מהשניים נראה לך נכון...?

Jason2

New member
לא יודע איך זה כאן

אבל בחו"ל אדם שמדיח את עצמו מצטייר כטיפש מוחלט ולא כגיבור.

netash2

New member
להעיף את אשררררר!!!!

עינב עושה את התכנית.... היא מצחיקה חבל על הזמן!!! וגם יוסי... אי אפשר בלי השטויות שלו. אשר הצביע לעצמו וזה היה מטומטם מצידו... רק בגלל זה מגיע לו לעוף!

יוליקה

Member
מנהל
אשר צריך לעוף כי הוא טיפש

קודם הוא מעמיד את עצמו להדחה ואח"כ ממליץ על עצמו להישאר... חוץ מזה אשקלון לא תתן ליוסי ועינב ללכת....

איזבלל

New member
../images/Emo197.gifאשר אדיוט מה הוא חושב לעצמו?

האם זו הדרך להוכיח לכולם כי הוא יפה נפש.????? כנראה רק כ שיגיע הביתה יבין מה עשה, לדעתי הוא מתחרט כבר עכשיו בבית הוא כבר יקבל מאשתו על הראש

למעלה