עינב הולכת הביתה!!!!

איזבלל

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo202.gifאשר, קח את ה-../images/Emo100.gif

ולך לסוכה בטבריה

עלמה נ

New member
אשר המליץ על עצמו להשאר בחצי פה

כי...הוא לא רצה לבחור בין עינב ליוסי כי שניהם חשובים לו באותה מידה. ואם היה אומר שהוא מעדיף לא להשאר הוא היה מגלה את בחירתו וזאת דקות ספורות לפני שהאח הגדול הזכיר למתמודדים שאסור להם לגלות את מי הדיחו. אשר בטוח שהוא יוצא כי פשוט נמאס לו! והוא לא רצה שעל פליטת פה שלו בחדר האח הגדול כמו תדיחו אותי אני לא רוצה להשאר וכל זאת לפני יוסי ועינב שיורידו בגללו תקציב ל קבוצה. ותפסיקו לשפוט אותו כנחש. אתם לא הייתם מצליחים יותר טוב ממנו או מכל אדם אחר שם!

Jason2

New member
מסכים כמעט לכל

מלבד המשפט האחרון. אני די בטוח שיש כאלה שהיו מצליחים יותר ממנו ויותר מכולם ויש כאלה שלא.

נועה21

New member
רק בשביל ששי לא יחייך את החיוך המגעיל שלו

אני אצביע לעינב ויוסי. לא רוצה לראות אותו ואת החיילת שלו רנין מחייכים

netash2

New member
נכון מאוד.

רק בגלל שי. אני מצביעה לעינב ויוסי ואני אצביע הרבה! את אשר דווקא אני דיי אוהבת... אבל הוא יצא מפגר חבל חבל.... יכלו להעיף את שי:(

עלמה נ

New member
אשר לא נחש!אשר באמת רוצה ללכת הביתה

מי שידיח את עינב זאת ההפקה בלבד! תתחילו לקלוט את זה. בכל שבוע יודח אחד מחבורה אחרת. איתי וונסה ילכו שניהם בזה אחר זה כי הם חוליה חלשה שמיצתה את עצמה. יוסי ישאר מהחוליה שלו. צבר ישאר מהחוליה שלו ושי או לאון ישארו מהחוליה המפוקפקת הזאת. אם כי ההפקה שומרת את הקטעים ``הטובים`` של שי לדעתי לסוף ולהדיח אותו בגדול. מי שיכנס כחדש יודח מהר כי החברים לא יתנו למשהו חדש לקחת אחרי שהם סובלים יותר מחודש בבית האח הגדול. עכשיו אני מתחילה להאמין שהם באמת סובלים.

עינב לדעתי לא תלךך ....

אשר ילך לצערי אבלאני אוהב את שלושתם .... חוץ מזה ששי התנהג בצורה מאוד לא יפה ללאון שהוא זרק עליו כריות ...

shlomitgueta

New member
נראה לך שההפקה רוצה שעינב תלך?

עינב היא זו שעושה את הריטינג ולא אשר ההפקה יודעת בוודאות שהקהל יצביע ברובו ליוסי ולעינב ולא אכפת לה אם אשר ילך אני גם בעד שהוא ילך

למעלה