עינב ויוסי הולכים לאכול את הדייסה שבישלו

• פותח הנושא rpys
  • פורסם בתאריך

rpys

New member
עינב ויוסי הולכים לאכול את הדייסה שבישלו

חגית ויוני ריכלו על עינב שהיא "אני ואני ואני" ושהשתן עלה לה לראש.. אינה דבוקה לתחת של שפרה ... לאט לאט כל החדשים ילכו בדרך ש"ץ ועינב ויוסי ימצאו את דרכם החוצה!!!

שפרה שחקנית חזקה במשחק הזה...

חנוש53

New member
עינב ויוסי החסודים

ממש אפשר לחשוב אתם מדברים על שפרה? עינב ויוסי לא מפסיקים לרכל אם זה שניהם אחד עם השני או עם דיירי הבית, כל אחד בתורו . עינב היא גזענית מגעילה פרה שצובטת את עצמה כל הזמן. חושבת שהיא הדבר הכי חזק והכי מפחיד בעולם וכשהיא מדברת זה כמו תת מקלע . שתעוף כבר כל הזמן אוכלת אם היא לא ישנה.

shy6

New member
לעינב יוסי מגיע בכל שבוע לעלות להדחה.

רחמתי עליהם בהתחלה שעלו מדי שבוע לגריל. אבל מי שמטומטם מספיק לתקוע סכין בגב לחברים שלא מצביעים נגדיך - אז שיהיו בכל שבוע על הגריל. יש להם מזל שאוהבים אותם בחוץ והם יגיעו לגמר בכל מקרה, כי שכל אין להם.

diagonal1

New member
אני עושה הפרדה בין יוסי ועינב.

יוסי זה יוסי ועינב זה עינב. הם אב ובת אבל האישיות שלהם שונה. לדעתי אם אני לא טועה, מה שאמרת עם "הסכין בגב לחברים" נכון רק לגבי עינב. עינב תקעה "סכין בגב" לחברים. לא ראיתי בינתיים שיוסי עשה את זה.

diagonal1

New member
התחלתי לצפות רק לפני שבוע, אז אני לא מתמצא.

נחכה ליום שלישי וניראה נגד מי יצביע יוסי.

ומאיפה הם אמורים לדעת שונסה לא הצביעה נגדם?

הם לא רואים כמונו מה קורה בחדר של האח הגדול

yr17

New member
למה????????

כי ככה הוא חושב שהשונאים של עינב יצביעו לו אבל הוא כל כך טועה ובגדול!!

yr17

New member
אוהבים?

שכל החדשים יעופו כבר הם כל כך מטומטמים ורכלנים

rpys

New member
חחחחחחחחחחח יוני אוהב את עינב?

תגיד אתה רואה ערוץ 20??? הוא יושב ומרכל עליה כל פעם שהוא יכול !!! הוא יצביע לה בדוק! שלא תטעו אני עד היום הייתי חולה עליה אבל היא ממש ממש איכזבה אותי כשבחרה בונסה.. עוד יותר עיצבן אותי שהיא לא צפתה במשחק הלאה אם הייתה מסתכלת קדימה הייתה יודעת שונסה היא נכס שחשוב לה הרבה יותר משפרה וצבר היבשים. הלוואי והכל ישתנה שוב לטובת יוסי ושעינב תחזור להיות אמיתית כמו פעם. כפי שזה נראה עכשיו היא אכלה אותה

זואי35

New member
יוני נראה כל כך תלוש

כאילו המשחק עובר לידו..סטלן משהו.. וזה מאוד ברור שהגיע עם דיעות מוצקות על עינב ולא נראה לי שהוא מספיק פתוח כדי לנסות לראות גם צדדים טובים אצלה... לדעתי הוא יעלה אותה כל פעם להדחה, כמוהו גם חגית שמשנה את עורה כל רגע...

למעלה