עינב תקבל 10 קולות, יוסי יקבל 9 קולות , שחר יקבל 3 קולות אבל בכל זאת ימצא את עצמו עולה איתם להדחה(ועף). נשמע לכם לא הוגן, שלא לאמר אבסורד? ככה זה שמנהל התוכנית הוא רשלן רודף בצע
וגם אינה וחגית חמים עליה, ולפי העידכון פה אינה באה לש"צ וסיפרה להם שהיא נגד עינב (ואם לא אז היא בטח תעשה את זה) ככה שזה בטח יעודד אותם להצביע לה ,בידיעה שיש נגדה כבר כח שלם בבית . עינב הולכת לקבל המון המון קולות , ואם מישהו יתקרב אליה זה או יוסי או איתי , בכל מקרה מה אחד החדשים יתגלגל לתוך רשימת המועמדים שלא באשמתו , וזה מה שמרתיח אותי.
יוסי ועינב בספק גדול מאוד לגבי ההדחה הבאה. בטח שלא 10 קולות. הדיירים הוותיקים יצביעו רק לחדשים,הם חיכו לזה כבר מאז שהחדשים נכנסו והם לא מסתירים את זה. הדיירים החדשים, שבטח יודעים שהם יהיו השבוע על הגריל,יצביעו למתמודדים הכי חלשים,כדי שיהיה להם סיכוי מולם בהדחה. סיכוי גבוה לרנין,צבר ואיתי להיות על הגריל. בכל מקרה. החדשים יודחו ברצף.
רק רציתי להראות שזה לא משנה איזה תרחיש יהיה אחד החדשים לפחות יעלה להדחה , זה לא משהו שאת יעולה להגיד על עינב או על איתי או על יוסי . אז אני שואל אותך שוב? את חושב ששיטת ההצבעה הנוכחית היא נורמלית?