עינב משקרת לחדשים במצח נחושה.

עינב משקרת לחדשים במצח נחושה.

לא יאומן! היא סיפרה שאחרי שפרשת ש"צ התפוצצה היא ואשר הזמינו את צבר ושפרה לשיחה בחדר האח הגדול, ושצבר אמר שלא בכבודו לדבר עימם. שקר. מה שקרה זה שצבר שאל את אשר אם השיחה מוקלטת או לא, בשביל ללבן את העניינים ביניהם, אשר שיקר להם בפרצוף אמר שלא, ואז צבר הבין שהשיחה כן מוקלטת, ועזב את החדר (ושפרה בעקבותיו). עינב הרגע הפכה לגמרי את הסיפור, בשביל לשרוף את שפרה וצבר סופית בעיני החדשים, שגם ככה מחזיקים מהם מתנשאים. מה קרה? נבהלה שאולי שפרה או צבר בכל זאת יישארו? שלא לדבר על לכלוכי נעמה, שאף אחד בבית לא סבל אותה, פתאום עינב וונסה הפכו להיות קדושות. חבל שהקהל צופה גם בערוץ 20 ולא מאמין לשקרים של עינב, וזה יוכח מחר - כשוונסה תעוף חזרה לביתן אהרון.

לא יאומן, עד שכבר החזקתי ממנה...

ממש לא יפה מצידה הלכלוכים האלה מאחורי הגב של שפרה וצבר עם החדשים.

דינה128

New member
עינב עלאק הכי אמיתית בבית- צבועה ושקרנית

מול ונסה אותה העמידה להדחה מנפחת דברים על ש"צ אחרי שאמרה לרנין ולצבר שהיא רוצה שהם ישארו. צבועה צבועה צבועה בואו תגידו לי עכשיו שהיא אמיתית. למה היא לא מספרת להם שאמרה לצבר שהיא נמשכת אליו ונשבעה ברב פינטו? ירד לי ממנה לגמרי.

דלשון

New member
היא אמיתית כמו השדיים שלה

אחרי שמכרה את אבא שלה והלכה להתחנף לחבורת שרץ היא מחוקה.

לעינב היו שני יתרונות: מצחיקה ואמיתית.

אמיתית- כפי שהרגע ראינו, וגם לפני במספר הזדמנויות- היא ממש לא. שקרנית, ותחמנית, העובדה שהיא די חסרת טאקט הצליחה לבלבל את מעריציה ולהציג אותה כ"אמיתית". בולשיט. בדיוק כמו יוסי. מצחיקה? אין ספק. הבחורה היא פרחה אמיתית (כפי שאמא שלה אמרה), ויש לה יציאות מצחיקות, אבל לא פחות רגעי טמטום ובורות מסוונרת.

דנה1982

New member
קלקלה את הכל... למה הצביעות??

הוכיחה מחדש שהיא צבועה. אח"כ היא תשב עם שפרה ותלכלך על החדשים.

לא בניגוד אליך אני לא חנונית שפה 24 שעות

במליון שמות מספרת שקרים ומסיטה נגד אנשים

Heineken

New member
אבל ככה זה היה

הם קראו להם, וצבר אמר לאח הגדול אם הוא יכול לעזוב... עזב ושיפרה אחריו

3pac היחיד

New member
תפסיקו לקטול את עינב היא צודקת לגבי

כל מה שאמרה על שפרה וצבר וזה כלום לעומת מה שהיא לא יודעת ש"צ ריכלו עליה המון וממשיכים לרכל ואת תשכחו את "הצוואה" ששי השאיר לצבר להעיף את הבובלינים

MEYTAL 14

New member
אז יש לך זכרון קצר. עינב צודקת.

ואני זוכרת בעצמי שאשר אמר שהוא רוצה לדבר איתו ועם שפרה, ואז צבר שאל את האח הגדול אם הוא יכול לצאת מהחדר, ואמרו לו שכן, ואז צבר אמר להם שאם הם רוצים לדבר איתו שזה לא יהיה פה, ויצא. או יותר נכון, לא בכבודי לדבר איתכם, חפשו אותי במקום אחר. אז דיי לחפש כל הזמן נמאסתם

למעלה