עינב משקרת לחדשים במצח נחושה.

אתם סתם ממציאים דברים.

זה היה בטלוויזיה ולא ראו בכלל שצבר שואל אם זה מוקלט זה היה בדיוק כמו שכתבה זו שמעלי..MEYTAL 14 למה אתם סתם מעוותים כל דבר.

זה היה אחרי שהאח הגדול "גילה" לו שהכל מצולם

ומוקלט. (אחרי שאשר שיקר לו) הזיכרון הקצר והסלקטיבי הוא שלך ולא שלי.

מה זה השטויות האלה

וכל התוכנית מה זה שידור חוזר? גם כל התוכנית מוקלטת 24 שעות ורק עוברת עריכה אז מה צבר לא שאל אם את הדברים האלה לא יערכו לשידור ברור שהכל משודר

העיקר שה"מסורתית" הזאת נשבעת באלוהים

ובהורים שלה. שום כבוד לאף אחד, אפילו לא לאלו שהשריצו אותה לאוויר העולם. "יראת שמיים" עלק.. היא מסוג השרלטנים שאומרים "זכור את יום השבת לקדשו", וחצי שעה לאחר הם מחללים את אותה השבת כאשר נוסעים באוטו למסיבות. היא מסוג ה"אברג'לים" וה"אבוטבולים" שרוצחים, אונסים וגונבים, אך תמיד זוכרים לשים כיפה שחורה על הראש. זילות הדת ברמה הגרועה והבזויה ביותר.

אתה צודק מאד

עכשיו כואבת לעינב השן. יודעים למה? בגלל שהיא נשבעת באלוהים ואח"כ משקרת ומרכלת.

אפשר להגיד על עינב

הרבה דברים
"שקרנית" הוא לא אחד מהם
מה ששודר מחדר האח הגדול זה ב - ד - י - ו-ק מה שהיא סיפרה בחצר לחדשים.

L u s t

New member
הלו הלו

תירגעו ומהר! עינב צודקת בכל מה שהיא אמרה. זה שערוץ 22 החליט לשדר משהו אחר זה כבר בעיה. אבל מה שהיא אמרה זה בדיוק מה שהיה! וחוץ מזה, מה קרה כולם פתאום מגנים על שפרה וצבר?? הם נשארו בדיוק מה שהם היו- מתנשאים וצבועים

תמשיך לרכוב הלאה

זו לא תחרות של "מי צופה יותר" אבל אם זה היה כך אני בוודאי הייתי מנצחת. למרות שלא שירשרת אלי, אני בכל זאת אענה לך: מה ששודר מחדר האח הגדול <מה שכל עם ישראל ראה> הוא בדיוק מילה במילה מה שסיפרה עינב לחדשים בחצר. ושוב, אפשר לומר על עינב הרבה דברים - שקרנית היא לא.

"מגנים על שפרה וצבר"? יש כאן אוהדים

שלהם מההתחלה, פשוט האוהדים של יוסי ועינב עושה פחות רעש לאחרונה, ומשום כך רואים יותר הודעות של אוהדי שפרה וצבר, שכפי הנראה לא פחותים במספר. אף אחד לא משנה את דעתו, מי שאהב את יוסי ועינב סיכוי גבוה שיאהב אותם עד סוף המשחק, ומי שאהב את שפרה וצבר יאהב אותם עד סוף המשחק....

אולי כן ואולי לא.... ../images/Emo13.gif

ימים יגידו. אני עדיין מאמינה שהם יגיעו לחמישיית הגמר, עם יוסי עינב ולאון. זה גם האינטרס של ההפקה, הרי כשאין שני צדדים, אין ויכוחים...

א. זה לא נכון, ב. זה לא הגיוני...

אז למה שפרה וצבר נכנסו מתכתחילה אם לא הייתה להם כוונה לדבר עימם? הסיבה היחידה שהם ייצאו, זה משום שהם רצו לקבל את ההתנצלות בצורה פרטית, ולא בחדר האח הגדול "מול כל העולם". דרך אגב, זה תמים מצידם לחשוב שההפקה לא תראה משהו כזה כמו ההתנצלות
.

בצורה פרטית?../images/Emo6.gif

הרי באותו מעמד צבר אמר <בתוך החדר של האח הגדול> לאשר "רגע שניה שניה אשר.......אם אתה רוצה לעשות את זה ככה אז מול כולם בסלון" ואז כשאשר ניסה לעשות זאת מול כולם הוא שוב אמר לו שזה לא מתאים ושהוא ידבר איתו בחוץ לבד. אז לא הבנתי מה פרטי פה. זו הייתה הסיבה הרי שיוסי כל כך כעס על אשר.

balbala5

New member
עינב לא סיפרה שבעצמה התנצלה בפני צבר ושפרה

הבחורה הזו פשוט מגעילה ברמות - נדמה לה שהצופים שוכחים מה היה שם באמת @

עינב "האמיתית"

נשבעה אתמול באלוהים לצבר שהיא מעדיפה ששפרה וצבר ישארו אחרי ההדחה. היום היא לכלכה על שניהם ברשעות וברוע ובשקרנות וברכלנות שלא היו מביישים מכשפה מדופלמת.

למעלה