עינב סתומה, הדיירים החדשים איתה ועם יוסי

JasPoint

New member
לא שכחתי

פשוט ההודעה הייתה על עינב. כתבתי על יוסי בהודעות אחרות, וכן יוסי לא אסטרטג. מי שמצביע פעם נגד אשר ופעם נגד ונסה ששניהם היו פחות או יותר בצד שלו (או לפחות לא נגדו), הוא לא הכי חכם שיש.

JasPoint

New member
הלב שלהם שכח איך ונסה הייתה איתם?

בשבועיים האחרונים כשהרוב החרימו אותם? כשיוסי היה שבוע בלי סיגריות והיה מדוכא, שפרה אמרה "טוב לנו שיוסי בלי סיגריות". ונסה מנגד ריחמה עליו והיא ואיתי הלכו להוציא אותו מהמיטה שיבוא אליהם לערב בדיחות. מצטער אבל מבחינתי גם יוסי וגם עינב איבדו הרבה נקודות היום.

ואתה כנראה כבר שכחת שהוא הדיח את אשר

החבר הכי טוב והכי נאמן שלו בוילה של האח הגדול. דבר שאפילו הבת שלו לא יודעת אותו, ואם היתה יודעת היתה היא עצמה מצביעה נגדו.

JasPoint

New member
נו באמת...

אני לא הולך לכתוב בכל הודעה את כל ההיסטוריה של התוכנית. תאמין לי שאני בין המכורים ויודע טוב מאוד מה קורה, כתבתי על זה גם בהודעה קודמת. בוא נתייחס אחד לשני בכבוד

bibaso

New member
קודם כל מבחינת יוסי איתי בא אליו למיטה

ללא קשר לוונסה. ולגבי שניהם - הרי איתי עשה את אותם דברים וכואב להם עליו (מתוך הנחה שאיתי הוא הסיבה להצבעה נגד וונסה, במקרה של יוסי אני לא מבין בכלל את ההצבעה שלו - כי הוא הביא איזו סיבה משום מקום- אם באמת הסיבה היא לא הקטע של איתי אז הוא באמת מאכזב)

rpys

New member
גם אצלי הם איבדו נקודות

בוא נגיד שאני מעדיפה בחורה כנה ואלי שרלי*** מאשר שני אנשים שלא מסתכלים קדימה או מאידך פשוט אין להם רגשות הקנאה של עינב( מאז שיוני נכנס לוילה והתחיל עם ונסה היא התהפכה עליה בתירוץ שזה בגלל איתי),עינב יצאה ממש לא חכמה שהיא הולכת נגד החדשים . קודם צריך להעיף את שפרה ואולי צבר יהי נורמלי

תתפלא, הוא דווקא מאוד חכם

יותר חכם מכל האוהדים שלו גם יחד. שאם הייתם חושבים עם הראש ולא הבטן, הייתם מבינים את מה שהוא הבין. יוסי יודע שהוא זקוק עכשיו יותר מתמיד לצבר ולשפרה, בדיוק כמו שהם זקוקים עכשיו יותר מתמיד ליוסי ועינב. הברית שנכרתה בין יוסי לצבר היא ברית חשובה ואסטרטגית ממעלה ראשונה. הבעיה שיוסי שיחק בטקטיקה הנכונה ואילו צבר שיחק בטקטיקה הלא נכונה וזו הסיבה שהוא בכלל עלה על הגריל ויוסי לא עלה. כך שלהגיד על יוסי בובליל שהוא לא אסטרטג או לא הכי חכם שיש, זה א. מצביע על טיפשות. ו-ב.מראה על כך שלא ממש איכפת לך מיוסי בובליל, כלומר שאתה לא ממש מחזיק ממנו, שהרי בעיניך "הוא לא הכי חכם שיש". מה שבטוח ששחקן שחמט אתה לא.

JasPoint

New member
מבחינתי לזכור חסד לחברים שלך יותר חשוב מברית

אסטרטגית. לא יוסי ולא עינב צריכים את צבר ושפרה. יש להם מספיק כוח להגיע רחוק, החדשים אוהבים אותם. הם היו יכולים בשקט להתחבר לחדשים ולשמור על הקשר עם ונסה ואיתי ולהגיע לגמר בלי בעיה. אבל הם בחרו ללכת עם שפרה וצבר ועשו טעות קשה. זה לא משחק אסטרטגיה, זה משחק של להיות בני אדם.

כן, ראינו איזה חסד שמר בובליל לחבר שלו אשר...

אם לזה קוראים לשמור חסד לחברים שלך, אז אני לא יודע למה לא קוראים ככה...

Saladin

New member
זה מהר?

שכחת איך היא באה לצבר ואמרה לו שהיא נמשכת אליו אחרי הסיפור עם הפיצות וש"צ?

shy6

New member
עינב כל כך

הגעילה אותי עכשיו. חבל, הייתה הפייבוריטית שלי.

JasPoint

New member
אני מקווה שעינב תהיה המודחת הבאה

איך מהבן אדם הכי אמיתי בוילה היא הפכה בבת אחת להכי צבועה. מצחיק שזה קרה רגע אחרי המכתב מהבית שבו אמא שלה כתבה לה 10 פעמים "תישארי כמו שאת". הולכת להתחבר עם שפרה וצבר ובגדה בונסה שבאמת אוהבת אותה.

אל דאגה, עינב תחזור לעצמה-כנסו

אל תשכחו שכבר חודשיים היא מרגישה דחויה וזה לא נעים. אחרי שהעניינים יירגעו, הדיירים החדשים יהפכו לקבועים, עינב תקרא את המפה מחדש ותבין שאוהבים אותה. הבחורה עברה חודשיים של סיוט משפרה וצבר, אין לה כוח למלחמות. תנו לה שבוע והיא תבין הכל. הבחורה הזו פיקחית

balbala5

New member
הסיוט של עינב היה בראש שלה - ולא משצ

עינב היא זו שהחליטה להכנס בשפרה בגלל שאשר מילא לה את הראש בשטויות נגד שפרה ולא להפך , עינב זו שהקשרה קשר עם אשר להדיח את ש"צ ומאז נדמה לה שהם האוייבים שלה בזמן שהם ממש לא עשו לה כלום . בהדחה של אשר צבר לא הדיח את עינב ואת אשר , כזכור אשר הדיח את עצמו וגם יוסי הדיח אותו. אבל עינב עם הפיוז הקצר היתה בטוחה במאה אחוז שצבר בגד בה וזה לא מה שהיה. היא זאת שהכניסה את עצמה לראש של שפרה ולכלכה עליה בלי סוף. עינב קינאה בחיבור המיוחד שיש בין שפרה לצבר כמו שהיא מקנאה כמעט בכל אחד בוילה. עכשיו פתאום היא משנה כיוון כי היא מבינה שבלי צבר ושפרה המשחק הולך להיות שכונתי לגמרי . חייבים להשאיר את צבר ושפרה כי הם יוצרים את העניין והמתח בתוך הוילה וזה מה שעושה את כל המשחק למעניין. ברגע שהם יעזבו לא יהיה לנו שום עניין להמשיך ולצפות בו. הצביעו לשפרה וצבר !!!

Ootch

New member
עינב הכי חכמה בוילה

מבינה מי ישחק לטובתה ומי לא. אתם סתם אוכלים את הלב כי היא בעד צבר ושפרה, ולא באמת מתייחסת לכל הרעל שהפצתם פה.

3pac היחיד

New member
עינב פשוט כנה מידי זה הכול

הבחורה טובת לב תבינו את זה דרך אגב ראיתם איך היא חיבקה את צבר אל תשכחו שהיא נדלקה עליו ממזמן שימו לב שהיא אמרה לו שהיא רוצה שהוא יישאר היא לא אמרה שהיא רוצה שפרה תשאר

Ootch

New member
היא ועוד איך אמרה שהיא רוצה ששפרה תישאר.

מה לעשות, היא מבינה שמול החדשים ונסה לא תהיה נאמנה לה (וונסה גם טרחה להגיד לה ולאיתי את זה, שמבחינתה אין קבוצות).

למעלה