עינתי את לא מאמינה מה שמעתי!!!

מה שנראה לי גם..

זה שבאותו חדר היה מישהו...שדוקא אני מכירה אותו כמה שנים טובות...ושהיינו בחטיבה..תמיד היו צוחקים עליו על ההליכה שלו והדיבור שלו שהם כמו של קוקסינל...(שלומית-את יודעת מי זה..) וקראו לו הומו....עזבו והוא גם בן אדם חרא בלי שום קשר.. וכנראה לפי דעתי הוא טפס טרמפ על הקטע שעכשיו הוא צוחק עליו..ויש מישהו אחר לצחוק עליו בשכבה.. הוא חושב שאם הוא צוחק עליו אז עדיין לו חושבים שהוא הומו... נראה לו.....באמת...... ואת צודקת שלומית....באמת יש אצלנו את הדברים הכי מוזרים שיש... כל שבוע יש סקופ חדש....מוזר או מצחיק... מיכלי..אני מוכנה להביא לך סקופים ולמי שרוצה..כל שבוע..חחחחחחחחחחח

שעומז

New member
חופשי אחותי!!!

נפתח לך כאן פינה- "פינת הריכולים של עינתי.." כל החדשות מהתיכון הכי מוזר בארץ- תיכון חדרה... אה ואפשר לסדר את זה אני מכירה את הבעלים כאן...(רותם ואמיתי...) סוף סוף נכנסת לאי סי... שבת שלום גם לך מיכל

faith2

New member
ייאלה עינתתתת!

העם דורש פינת סקופ!!!! וואלה מעניינים אתם....אצלנו הכל פוזה....
שום סקופ!

שעומז

New member
רותם!!!

אני לא מבינה איך לא חטפתם אותה מזמן כבר, הילדה גאון רכילותי ויש לה את זה!!! היא יודעת הכל על כווולם ואפילו על כאלה מבית שמש היא הייתה באה אלי לפעמים ואמרת לי שמעת מה קרה לזה ולזה, ואני כזה יא אללה מאיפה לעזאזל את יודעת?! שווה בהחלט רותם... מיכל

faith2

New member
אם את רוצה....

ביום ראשון לחופש, נקפוץ אליה, אני יביא סרט הדבקה ואת חבל קשירה...נחטוף אותה....אפשר להחביא אותה אצלי....אבל בשקט שהיא לא תדע!

ואוווווווו....רגע ..רגע...

מה....אני שקופה...אני לא פה......?? אתן לא רואות אותי או משהו????!!!!! אולי תתייעצו איתי מתוקות.... אני חושבת שאפשר יהיה לסדר משהו...תמורת תשלום קטן..סמלי...לכל רכילות..אה??? חחח סתם..סתם....אין לי בעייה לבוא בכל סקופ לפורום ולאתגר אתכם כל שבוע..או סוף שבוע...באמת...אפילו היום יצאה...סקופץץחדשה חמה ביותר...כן כן..נשבעת היום...אבל מספיק להיום עם כל הסיפור שאני סיפרתי..אני יביא לכם את כל ההתרחשויות מהמקורות הכי קרובים...חחח אבל עוד כמה ימים...ניתן לכם לנוח מידיעה לידיעה...

faith2

New member
חחחח.....

טוב....אבל רק אם את מבטיחה! כי אם לא...אני ומיכל חוזרות לתוכנית המקורית של החטיפה!

אין בעייה...../images/Emo98.gif

באמת שאין בעייה....זה כלום בישבילי... חדרה זאת עיר מוזרה....וגבעת אולגה עוד יותר..!! מיכלי- את כבר יודעת מתי את באה אליי?? שאלת את אמא שלך?? בכל אופן אני לא יודעת מתי יוצא שאנחנו נהיה אצלכם.... אה............... אשר....את יודעת מי זה...קבע תאריך לחתונה ואפילו מקום..עוד שלוש חודשים........................!!!!!!

שעומז

New member
בנות בנות!!!!

קודם כל את עינתי לא צריך לשכנע לבוא לבית שמש היא לבד תבוא!!! אבל אפשר לקשור אותה ולחטוף אותה סתם בשביל הכיף ("סתמי, אמא לא תעזור לך עכשיו..."- משהו בסגנון...) אהה עינתוש אמא שלי מתנהגת כאילו זה מידע מסווג ומיוחד במינו והיא עדיין מסרבת לספר לי!!! אבל אם הם לא באים אני בטוח עולה על אוטובוס ובאה אליך לאיזה יום כזה נחמד!!! מזל טוב על החתונה של אשר רק חבל שהוא מתחתן עם מקרוני!!! עוד שלושה חודשים? בטח כבר יש לך בגדים , נכון?! מכירה אותך או לא מכירה אותך? יום נעים ומקסים מיכל

אך ...כמה שאת....

מכירה אותי...(לא אהבתי את הרעיון של החטיפה...אפשר לדבר יפה....) ויאאלה מיכלי...בואי כבר..את לא יודעת איזה שמש וחם יש פה...שלשום הייתי בים..ולפני רגי חזרתי מסיבוב בים..ואני חוזרת לשם שיהיה ממש שמש של צהריים..ואתמול בערב גם עשינו סיבוב בים....אך.....אלו חיים!!! אז יאאלה..בואי כבר...אני יודעת שאת אוהבת את החוף שלנו...ד"א את זוכרת שאני ואת הלכנו פעם בקיץ איפה שהטיילת אצלנו..וראינו איזה אחד מפחיד כזה עם טרנזית ישנה...שדומה לערבי...?!!?!! איך פחדנו ..אה??? קיצור..כן..אני כבר מתחילה לחשוב על מה ללבוש לחתונה של הזוג... סוף סוף זה קרה...הם 12 שנה ביחד החמודים...

anava1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

גם אני רוצה יםםםםם!!!!!!! אויי כמה שאני רוצה...עכשיו!!!!! אוףףף איך אני מקנאה בכם.......

anava1

New member
../images/Emo6.gif

אני...! חח סתם שלומה...שבת הבאה הולכים לים........לא מעניין אותי אני רוצה!!!

כדאי לכם..

לבוא לחוף שלנו...זה חוף שאפשר לומר עליו-אחד היפים בארף..ואני אומרת את זה בגלל ששמעתי את זה לא מאדם אחר..אלא יותר... הוא לא מזוהם ולא כלום...!! שלומית...מה הבעייה שלך תגידי??? תל אביב?? זה הסטייל שלך?? אחותי...את יודעת מה זה חוף אולגה....אז תתחילו לבוא לפה את וחברות שלך... תראי להם מזה קיץ...!! כי פה מרגישים את זה הכי טוב!!! כולכם מוזמנים לבוא אלינו......... נקבל את כולכם בסבר פנים יפות!!!!!! ואולי...בנות...תראו גם קצת גולשים...עם פנים יפות...וגוף יפה..ושיער יפה.......................חח.. בקיצור-שווה לבוא!!

AvocadoWoman

New member
אח עינת עינת..

אני מתה על החוף שלכם!!!! והעובדה שאת גרה 2 מטר ממנו מוסיפה להכל!!
אבל זה רחוק לנו לבוא.. תל אביב יותר קרוב..
מבינה..? אבל חכי.. הרישיון מגיע עוד מעט (אמן!) ולאט לאט נתנחל בחוף!
אבל בינתיים- את מוזמנת לחוף בית שמש..

שעומז

New member
אחותי אני צוחקת!!!

סתם נביא אותך לבית שמש בצורה יפה מה את דואגת, אולי כמה חבלים פה ושם אבל יותר מזה כלום!!! ואי איך אני מתה לבוא לים שלכם אוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!! בטח תגרמי לי לקנא יא מגעילה, אני בטוח עכשיו באה אליך, השגת מה שרצית!!! אה וכן אני זוכרת את הערבי ההוא עם הטרנזיט והוא קרא לנו כי החלון שלו היה פתוח ואני זוכרת שנכנסת לי לפאניקה שהוא אולי עושה פרסה לכיוון שלנו אז אמרת לי "רוצייייייי", לפחות עשינו ג'וגינג כמו שצריך... היה מצחיק אותו לילה!!! אה ואיפה ומתי אשר ורוני מתחתנים? והשאלה העיקרית שעולה לי לראש היא אם אליס תבוא לחתונה האם זה יהיה סטייל חברים (יענו איי טייק יו רייצ'ל.. אוופס אמילי אמילי!!!) הלוואי אני מתה על אליס!!! יום נעים ומקסים מיכל

יו....אליס....

כמה זמן לא ראיתי אותה............. אנימתגעגעת אלייה..... את יודעת שהיא התחתנה...??? תבואי....תבואי......אני כבר מחכה לך מעכשיו... ואת יודעת שהבית הקטן למטה...כל הקיץ יהיה שלי...

למעלה