עיצבנו אותי

Amalthea

New member
נו אז מי נופל מהר יותר

אבן, כדור נייר או מורה לפיזיקה?

holo

New member
מה לא נכון?

פיזיקלית, לפי חוקי ניוטון זה נכון בעבוע. כמובן, אם מזניחים את נוסחת המשיכה בין שני גופים, שבסדר גודל של גבהים כאלה, אין לה ממש השפעה.

holo

New member
כלומר, נכון תאורטית

הרי אי אפשר להתעלם מהחיכוך של האוויר. אם דיברת על זה, אז אתה צודק...

pieceofmadness

New member
עוד משהו!

כשהייתי בכיתה א' קראתי באיזשהו ספר טבע שהמים רותחים בעשר מעלות צלסיוס (נשמט עוד אפס, כאילו מה!) אז אני בתמימותי כתבתי מכתב למו"ל, בו פירטתי שזה לא הגיוני כי במקרר מכוונים את המעלות בסביבות ארבע, ובחוץ יש עשרים ושמונה, ועוד כהנה וכהנה הוכחות שונות ובלתי ניתנות להפרכה

כן, אבל הלחץ המתאים הוא מאוד נמוך

בשביל לתת לך מושג, בראש האוורסט מים ירתחו ב60-70 מעלות אאז"נ.

pieceofmadness

New member
באמת הייתי צריכה להסביר את זה בכיתה א'??

בחלל, בכלל כל המושג של "רותחים" ו"קופאים" הוא שונה לגמרי, אבל זה לא מוריד מעצם העניין. אגב, דווקא קיבלתי חזרה מכתב מבודח מההוצאה לאור ששמור איתי עד היום, הם טענו שזו היתה טעות דפוס

אותי לימדו שטויות יותר גדולות כשהייתי בגן

שאלוהים ברא את השמש אחרי הצמחים, שנהיים חולים בצרעת כי מדברים לשון הרע, שקודם נבראו השמים והארץ (שאלוהים יודע מה זה בדיוק שמיים) אח"כ הצמחים, ואח"כ... המאור הגדול לממשלת היום ו המאור הקטן לממשלת הלילה ואת הכוכבים. שטויות ממקור אחר, קצ"ש של גנצפריד: שצריך להתלבש מתחת לשמיכה - כי ה' רואה מכל מקום (.....) ושאסור לאכול דגים חלב (או דגים ובשר, אני לא זוכרת) כי גם זה יכול לגרום לצרעת, שלא ירד גשם אם נאמיןבאלוהים אחרים ועוד רבים כאלה.

מתן4ל

New member
"צדק עובדתי או היסטורי לא מעניינים..."

"צדק עובדתי או היסטורי לא מעניינים אף אחד העיקר שלא ילמדו אותם להאמין למה שאומרים להם בצורה עיוורת" prefect אני ממש לא מנסה לפתוח שרשורפלצת על "תאורית המפץ הגדול", אבל אני מקווה שאת גם לא מאמינה בצורה עיוורת שזה לא נכון. (ז"א אם אני אשאל אותך "למה זה את חושבת שזה לא נכון?" - והתשובה שלך תיהיה "הסיבה היחידה היא שברור שזה לא נכון" אז זה גרוע בעיני כמו להאמין בצורה עיוורת שזה נכון - כל תשובה אחרת ולא משנה כמה היא תישמע לי מטופשת תיהיה בסדר....) נ.ב. עם חלק מהדברים אני מסכים שהם לא נכונים (הסיבה ש*עדיף*(זה לא מצווה) להתלבש מתחת לשמיכה בגלל צניעות לא כדי שהקב"ה לא יראה) וחלק אני מסכים שהם מוצגים בצורה שלא מתאימה לאנשים של היום בטירוף וצריך לנסח אותם מחדש (המאור הקטן - חייבים להסביר שזה מילולית הכוכב שמאיר קצת, אחרת אדם של היום עלול לחשוב שכתוב שם שהירח מאיר כי הוא עשוי מפחמן שעבר היתוך קר, ולא שהסיבה לא כתובה (שבמקרה אנחנו יודעים שהיא שהוא מחזיר חלק מהאור של השמש))

תגידו מישהו ראה את התוכנית של הערבים?

לערבים יש תוכנית לילדים של איזה בובה (אדם לבוש בבובה) שפשוט מתעללת בחיות. מרימה חתולים מהזנב, בועטת בהם, מעצבנת את הטייגרים , תולשת נוצות לציפורים.... איזה מרגיז זה.

pieceofmadness

New member
אז בואו כולנו, בשעה 12 בלילה נעמוד דום ונתרגז

יחד לחמש דקות תמימות. (זה באמת מגעיל, אנשים שלא יודעים להתייחס לחיות לא יודעים להתייחס גם לבנ"א)

מתן4ל

New member
../images/Emo13.gif מצטער POM

התכוונתי לצחוק מהבדיחה שלך אבל מסתבר שלקחת בדיחה ברצינות מצחיק אפילו יותר מהבדיחה עצמה... (אבל בכל זאת אם לא הייתי חושב שיחשבו שהשתגעתי היית עומד דום סתם בשביל הקטע...)

למעלה