עיצה: אל תאכילו את הטרולים אפילו שיש אינפלציה שלהם

pynokyo

New member
יפה סקפטיק - יש נמשל בסיפור הזה

כל עוד אור הנשמה דולק - אפשר לתקן שגיאות/טעויות שחוותה הנשמה,
לנשמה יש תקווה לשיפור.
אז תדאג שאור נשמתך תמיד ידלוק ויאיר.

pynokyo

New member
לא מבינה למה אתה שורץ בפורום הזה, קורא בשקיקה תגובות והודעות

לאור העובדה שכל נושאי הפורום לא מעניינים אותך, נשמעים לך קשקוש יומרני ולא מציאותי.
אתה בשריצתך כאן מזכיר לי בדיחה על שני משוגעים -
משוגע אחד קורא ספר טלפונים,
המשוגע השני שואל על מה הספר?
משוגע ראשון עונה לו: "אין תוכן אבל יש הרבה גיבורים".
&nbsp

פאטה מורגנה

לדעתי אין אנפלציה, זה פשוט אותו אחד בכינויים שונים שחוזר על אותן מנטרות שוב ושוב כמו תקליט שבור.
אולי אנחנו כבר משתעממים ממנו, אבל באופן לא מודע הוא עוזר ליצור קצת אקשן בפורומים של תפוז שנהנית מכל הרעש. אז מישהו יוצא נשכר מזה חוץ ממנו.
נו מילא..

kikona126

New member
חחח

לפעמים גם מהם אנחנו לומדים, במיוחד על סבלנות...
&nbsp

kikona126

New member
אני דיי רצינית...

לפעמים אנחנו צריכים להבין שהאחר מתנהג כמו שהוא מתנהג בגלל סיבה מסויימת. כמו שאת רוצה לקבל אינפורמציה, גם את, וכמו שלך יש חסימות גם לאחר יש, לפעמים יותר לפעמים פחות ולא תמיד נוריד מעלינו את כולן.
אנשים שנכנסים לפה וכותבים ועושים שטויות לאט לאט נחשפים לדברים כאלו או אחרים שפותחים להם כמה תדרים בראש...
&nbsp
הכניסה הזאת לעולם המיסטיקה היא מפחידה לפעמים יש בה התעסקות עם דברים שבמשך שנים לימדו אותנו שלא קיימים או שאסור, דברים שהם מחוץ לנורמה...

נשמות צעירות

וגם שיעור של להיות בהכלה כלפי הנשמות הצעירות שעוד צריכות לעבור דרך ארוכה בהתפתחות הרוחנית שלהן

kikona126

New member
כתבנו באותו הזמן...

נשמות צעירות את אומרת? אהבתי את ההגדרה...

נשמות צעירות מול נשמות בוגרות

נשמות צעירות הן כאלה שעסוקות בעיקר בהישרדות ובעצמן. מאמינות בתפיסה של מחסור שטוענת שאין מספיק לכולם לכן עלי לקחת מהאחר כדי שיהיה לי יותר. נשמות צעירות שמות את עצמן במרכז, והן אגואיסטיות לעצמן, מאמינות בנפרדות בין אדם אחד לאחר ובין אדם לסביבה שלו.
לעומתך, נשמות בוגרות, רואות את האחר ואכפת להן ממנו. הן רואות את הקשר וההשלכות של מעשיהן על כל שאר הסובבים והיקום הסובב אותן. ומבינות שכולנו מחוברים אחד לשני ועלינו לעזור אחד לשני בהתפתחות שלנו. נשמות בוגרות נמצאות בהכלה של האחר השונה מהן ובאהבה ובשמירה על הסביבה שהיא התשתית להישרדותן עלי אדמות.

kikona126

New member
לעומתי?

אני לא יודעת למה החלטת שאני לא רואה את האחר... לפעמים המצוקה של האחר כל כך כואבת לי... טוב לא נוראה זה כניראה מה שמקרין העולם הוירטואלי...

בכל מקרה מה שאת כותבת כאן מסתדר עם הקטע של הדלקת הנר בפרק הזה: https://kikonablog.wordpress.com/פרק-3-אור-הנר/
(אם זה לא מגיע לעמוד, אז תעתיקי בלי המילים בעברית, הפרק נמצא תחת גלות (ולא גלות ישנה)

המשפט של ״עלי לקחת מאחר כדי שיהיה לי יותר״ מתיישב בקטע שצירפתי פה יפה (אולי יותר במשמעות של נתתי למישהו אחר אז הנה עכשיו אני מתעצם יותר, אותה אני רואה שאנשים עושים הרבה.... ניראה לי שזה בתחילת הפרק ככה שלא צריך לקרוא הכל....)

אוי.. לא התכוונתי אלייך

אוי ממי, ממש לא התכוונתי אלייך, חבל שלא ראיתי את הודעתך כבר אתמול, רק כתבתי מה הכוונה כאשר אומרים נשמה עתיקה ונשמה צעירה.
דווקא להיפך, בתחושה שלי את אדם מאוד רוחני שמאפיין נשמות עתיקות. נשמות עתיקות מאופינות, כפי שסיפרת, רגישות לכאב ולסבל בעולם, רגישות לאחר ולמה הוא מרגיש וזה מגיע עד לכדי ביטול עצמי (כמובן דבר שאינו נכון, גם בעולם הרוח). אפילו חוסר רצון לראות "חדשות" כי קשה להכיל את כל הכאב, הצער והסבל שמראים כל הזמן.
גם עצם התפתחותך הרוחנית, יכולות התקשור שלך מעידים על רמתך הרוחנית.
אז סליחה אם לא הבהרתי עצמי נכון. באהבה..

kikona126

New member
לא יודעת למה

אבל משום מה המילה הזאת זעקה לי בפנים...
כניראה שיש עוד הרבה על מה לעבוד...
&nbsp
אני קצת עצרתי לאחרונה את ההתפתחות הרוחנית שלי ובעיקר את התקשורים... אולי בגלל זה מה שכתבת לא נכתב סתם...

התפתחות רוחנית

איזו מילה זעקה לך בפנים?
זה שאת לא מתקשרת, זה לא אומר שההתפתחות הרוחנית שלך נעצרה.
התפתחות רוחנית זה עוד הרבה דברים אחרים, כגון: לעבור שיעורים שלא הצלחנו בהם קודם, להתעלות מעל האגו, להיות בסבלנות, להתחבר לקול הפנימי ועוד..

kikona126

New member
כן אני יודעת

השארתי את החוויות המיסטיות בצד.
&nbsp
וחזרתי לכתוב... זה עושה לי טוב, מנקה את הראש...
&nbsp
בקשר ללהיות או לחיות בסובלנות, להקשיב לקול הפנימי ולקבל את האחר ועוד הרבה דברים אחרים זאת כבר דרך חיים. והיא מובילה אותי למקומות טובים.
&nbsp
הבעיה היחידה עליה אני מנסה לעבוד כרגע היא זוגיות, ומשהו שם מתפקשש..,

pynokyo

New member
שאלות שעולות לי כאדם מעשי

במקרה של רצח, לדוגמה רצח תאיר ראדה.
נשפט ונאשם אדם שטוען לחפותו.
למה לא מתקשרים עם נשמתה של תאיר על מנת לקבל תשובה - מי רצח אותה?
אני מניחה, על פי הממצאים שהיא ראתה את פני הרוצח.
אם נשמתה רואה את הנאשם ואם יש דרך לתקשר איתה - היא יכולה לענות אם אכן הוא הרוצח שלה או לא.
.
מה קורה במצב של אדם שיום אחד נעלם ומעולם לא מצאו את עקבותיו - אם יש דרך לתקשר עם הנשמה, מן הסתם ניתן לתקשר עם נשמתו של אדם חי כמו עם נשמתו של אדם מת.
כלומר, אם אדם חי, ולא רוצה להימצא, כמובן שלא יגיב ולכן לא תתקבל תשובה.
אבל אם אדם נחטף (לדוגמה, גלעד שליט) - ומן הסתם ידע באופן חלקי את מקום הימצאותו, אפשר היה לתקשר עם נשמתו ולנסות לוודא איפה הוא נמצא, לפחות את המידע שהיה זמין עבורו.
עוד שאלה לגבי אנשים שידוע שהם מתו, גופתם או שרידי גופתם לא נמצאה - הם נמצאים בארץ (לא זוכרת כרגע שמות, אבל חיילים, ואזרחים גברים ונשים שנעלמו בארץ, כנראה נרצחו, ועד היום לא מצאו מקום קבורתם, שרידי גופתם וכיו"ב).
למה לא מתקשרים עם נשמתם על מנת שנשמתם תוכל לעזור לאתר את מקום הימצאות גופתם.
כנ"ל לגבי רון ארד - היכן נמצאות עצמותיו?
.
הטענה שנשמות נפגשות בגלגולים שונים - והעובדה שאינני זוכרת - מאוד מקשה עלי.
במיוחד כאשר הקשר בין שתי נשמות נמשך חיים שלמים - למה לא זוכרת שמץ זיכרון מהקירבה שלי לאותה נשמה איתה חייתי מיום היוולדי ועד למותה?.
.
הרצון להאמין קיים - אבל עם כל השאלות הללו, והעובדות בשטח - הספקות לא מרפים.

זיכרון מגלגולים אחרים

זיכרון מגלגולים אחרים מצוי בתת המודע שלך. זה לא מוצף למודע שלך אלא במקרים מסוימים. ניתן להגיע לזכרונות האלה באמצעות מדיטציה.
יש שיטה שנקראת ריפוי באמצעות שחזור גלגולים שבאמצעותה מגיעים לזכרונות מגלגולים אחרים ואפילו רואים את הגלגול.
לגבי הנפטרים שהעלת, אפשר לתקשר את הנשמה. את יכולה לחפש בפורום, תקשור שתקשרתי של נשמתה של תאיר.
לדעתי גם לא חייבים לתקשר עם הנשמה, אפשר לקבל מידע מתודעות גבוהות יורת ולדעת פרטים. הענין הוא כיצד לבדוק את זה.

למעלה