עיצוב חדש לאינדקס

djyaniv

New member
עיצוב חדש לאינדקס

לאחר טענות רבות ומרובות על עיצוב גרוע של האינדקס, התגייסה איה לעצב את האינדקס מחדש כולם מוזמנים לבדוק ולהגיב תודה רבה איה!

djyaniv

New member
ועוד דבר...

כל אלה שלא נרשמו בעבר בגלל העיצוב (ויש כאלה), מוזמנים להצטרף עכשיו

תתחדש !

מה בדיוק השינוי? בצבעים? אני למשל, הייתי משנה הרבה יותר.. איה ויניב - שינוי לטובה !

איה@

New member
קיץ - בוא..בוא רגע......../images/Emo60.gif

זהו תפסתי אותך באוזן
נו?? למה אתה לא באינדקס??... אההה? ותודה!
איה.

נחמד מאד השינוי... ../images/Emo13.gif

צבע הרקע מקסים!! לי קצת מפריע שהעמוד לא נראה במלואו על ידי בעלי הרזולוציות הנמוכות, כמוני.. ואני מבינה שיש כאלה לא מעטים. כמה עמודות ניתנות בהחלט לצימצום ברוחב, אז אולי הכל יכול להיראות על המסך ללא גלילה.. יניב ואיה, מה דעתכם? אבל חוץ מזה, השינוי מבורך.. חמדה

איי ! כואב ... סתם -

את דעתי על האינדקס, העברתי ליניב.. את מוזמנת לשאול אותו.. בבקשה ! שי !

איה@

New member
קיץ-בוא....בוא עוד פעם../images/Emo70.gifמהר ../images/Emo60.gif

שוב פעם תופסת לך באוזן - כדי שתשמע טוב!
......בינתיים סוגרים את ה-מ-י-ם!!! סתם...
תקשיב - מטרת האינדקס הוא לעודד חשיפה יענו כניסות לאתר שלך ככה לאט לאט מגדילים את מעגל הקוראים, וכשמעגל הקוראים שלך יגדל אולי מישהו יצטט אותך ויתן קישור לאתר ותקבל "פרסום ואהדה" כמו שאתה כותב בעידכון שלך...... הבנת את זה ברוך??
אז גם אם אתה לא אוהב את "העיצוב" - קדימה מהר מהר שב להכין לעצמך כפתור ותכנס לאינדקס שטובים ומפורסמים נמצאים בו כבר. וזו פקודה
איה.

בסוף נכנעתי..

אני אנסה להקשיב למה שאת אומרת.. אני חושב שהמטרה היא נעלה.. ובכל זאת.. חסר שם משהו באינדקס.. בכל מקרה - נרשמתי... שי !

איה@

New member
ישששששש../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ohad m

New member
הגיע הזמן!

אחלה עיצוב ! תתחדש יניב. כל הכבוד איה, עכשיו נשאר רק לשנות את העיצוב של הבלוג של יניב ואנחנו מסודרים... :)

למעלה