כנראה......
O o_mer New member 15/4/02 #29 אמממם חייב להודות שאין לי מושג איך זה היה נראה קודם, אבל נראה לי שזה יכול היה להיות הרבה יותר. (למה השתמשת בטבלה רגילה, ולא במשהו יותר.. נקי..?) טוב. Just an opinion עומר.
אמממם חייב להודות שאין לי מושג איך זה היה נראה קודם, אבל נראה לי שזה יכול היה להיות הרבה יותר. (למה השתמשת בטבלה רגילה, ולא במשהו יותר.. נקי..?) טוב. Just an opinion עומר.
ה היריב New member 15/4/02 #19 אל תאפשר עריכה של הדף ע"י המשתמש הפכתי את רחלי לבת 43 ואין לי מושג עכשיו איך לבטל את זה
D djyaniv New member 15/4/02 #20 אין אפשרות לעריכה, זה רק אצלך בקוקי השדות הם טקס בוקס, והיו כך בשביל סקריפט המיון אין דרך (עד כמה שידוע לי) לא לאפשר עריכה בתכנון מעבר לסטרינגים רגילים
אין אפשרות לעריכה, זה רק אצלך בקוקי השדות הם טקס בוקס, והיו כך בשביל סקריפט המיון אין דרך (עד כמה שידוע לי) לא לאפשר עריכה בתכנון מעבר לסטרינגים רגילים
Y yarivh New member 15/4/02 #26 אז לפחות תוסיף להם READONLY כדי שלא יהיה אפשר לעשות שטויות מהסוג שאני עשיתי. אני לא צריך שרחלי תכעס.
א אסקימוסית New member 15/4/02 #27 תתחדשש ../images/Emo13.gif יופי של ריענון ../images/Emo13.gif מעיין