עיצוב מרפסת שמש

nof123

New member
תשובה

כמה גשם יש לך שם? מה כיוון המרפסת מבחינת צפון דרום והאם אין קירוי של הקומה מעל? בד"כ זה מרפסות מדורגות וגשם לא בהכרח חודר. בעיקרון אף עץ לא ישרוד לנצח, אלא אם כן תשתמש בעץ מלא שיהיה חייב טיפול ותחזוקה כל הזמן - יקר מאד. דוקא הסנדביץ הוא יחסית חזק, וזו הסיבה שמשתמשים בו בארונות מטבח בחלק של הכיור - כמובן רצוי מצופה בפורמייקה המזרונים זה לא מחנות מזרונים אלא חנות שמוכרת מוצרים לגני ילדים. "מעיין לגן" במקרה שלי. המידה היא קבוע 120X60 ולא בהכרח תתאים לך. לגבי העדניות, יכול להיות שיש חוק עירוני, יכול להיות גם שהועד חוקק חוק של הבניין,וגם זה כבר שמעתי. בכל מקרה, אם הועד מתנגד אז לא כדאי להתעסק איתו. אם לועד לא מפריע ולשכנים לא אכפת, אז בד"כ זה לא מגיע לעירייה, אבל כבר התקנת אז זה לא ממש משנה. האתר של מילגה - http://www.milega.co.il/catalog/default.php?language=hb ודרך אגב, אני בחורה.

ofird

New member
תגובה

סליחה על הנחת השוא...נעים מאוד, אופיר
הדירה עם צפון-מערבית, אני הולך לראת החורף הראשו, כך שאני לא יודע כמה גשם יהיה, אבל מו הסתם יהיה. האם כבר עברת חורף עם הספות הנ"ל? האם תיפית הפורמייקה? זה דוקא נשמע לי ראיון טוב, כך כם אפשר לשחק עם הצבע. המידה של המיזרון דוקא יכולה להתאים, נבדוק היום. החוק יכול להיות סתם דיבוקים בעלמה, וזה א מקובע, אני בקלות יכול להפוך כלפי חוץ, אם זה יהיה נחוץ, אבל יש דוקא יתרון בזה שהאדניות מופנות פנימה, רוים את יופיין. אני צופה עכשיו בvideo tutorials של sketchup זה מדהים! כמה מסובך להשתמש בה? אם תוכלי לשלוח למייל שלי את התמונה של המוצר המוגמר שלך אני אשמח

nof123

New member
אהלן אופיר

לא עברתי חורף עם הספות האלה אבל אצלי אין גשם (דרום ) ומקורה ברובה. אין לי את האימייל שלך לשלוח מה יצא. ודרך אגב, אני בחרתי בסוף להשתמש בגלגלים כדי שניתן יהיה לנקות מלמטה וויתרתי על המסגרת מהעץ, כך שרב העץ נמצא מתחת למזרון, שהוא עמיד בפני נוזלים וניתן לניקוי. אז נכון שזה לא יצא יוקרתי ומדהים כמו בתוכנית המקורית, אבל יצא זול ונוח. בתוכנית המקורית היה עולה 3,000 ש"ח (וקיבלתי הצעות מחיר) ובסוף עלה בערך 500 ש"ח כולל 4 מזרונים, 2 כריות נקניק, ומשטח עץ עם גלגלים. שיקול כלכלי לחלוטין. הסקצאפ מדהים וקל מאד לעבודה. למדתי לעבוד עליו לבד ואני כמעט שולטת לגמרי. כל יום לומדת משהו חדש.

ofird

New member
דיברתי עם נגר

לשעבר אתמול (חמי) והוא הביע חשש גדול מנושא הגשמים וטען שגם אם נשים פורמייקה אז היא תתנתק בגלל שינויי מזג האויר. תוכלי לשלוח לי את התמונה ל [email protected] תודה רבה

למעלה