עיצוב סלון

yuv_b

New member
עיצוב סלון

בביתי (בית פרטי) סלון בצורה מלבנית, אשר מתחבר לפינת אוכל. בקיר אחד של הסלון דלת זכוכית, המהווה יציאה לחצר. (ניתן לראות בשרטוט המצורף, כולל מידות) ברצוני לעצבו מחדש, בצורה פרקטית ומתאימה. אשמח להצעות בנושא ריהוט מתאים, מיקום הטלוויזיה, צביעה, אביזרים נלווים וכל דבר אחר שיכול לעזור

orangeada

New member
הצעות../images/Emo13.gif

בקיר של ה2.3 משמאל לדלת הייתי שמה את הטלוויזיה, ב4.7 ו2.7 הייתי מציבה את הספות (צורת ר) ובאמצע שולחן סלון צבעים? בהירים- קרם, משמש- אבל זה תלוי בצבעים האחרים- של הספות, של הפינת אוכל, של המטבח, של הריצוף..

yuv_b

New member
האם את הספות בצורת ר

היית מציעה לחבר, כלומר עם חצי מעגל ביניהם שייצור חיבור, או נפרדות? כמו כן, האם בעיצוב זה כדאי להשאיר את החלל בין הסלון לשאר הבית ריק, או לשים משהו שם? תודה שוב.

אני הייתי הולכת אחרת

בקיר של 2.70 לשים ספה של 2 לידה בחלל את הספה של השלוש בקיר ממול 4.70 עושה איזה בניית גבס יפה עם מקום לטלויזיה וכל מיני שטויות לגבי צביעה - אני מאוד אוהבת גוונים חומים - אז הייתי ממליצה על קרם זית, עם חום שוקולד וצבע שדומה לחמרה ומאחר וזה נשמע ממש מזעזע הרי לך קישור בכדי שתוכל לראות לבד איך יוצא השילוב צריך ללחוץ על כניסה למיקסר ואז טמבור מיקס תבדוק את הצבעים 142A 4114T ו- 4045P

yuv_b

New member
תודה על ההצעה

רציתי לציין בנוסף, שהצלע השמאלית, של 2.70, היא למעשה צמודה למעלה מדרגות, האם יפריע בכל מקרה לשים שם ספה של 2 לדעתך?

ספה של שתיים- זה בערך 1.60

אז לא נראה לי שתהייה בעיה אבל אם זה לא נראה טוב כי קצת קשה להבין מהציור תמיד תוכל לזרוק את הספה לקיר הנגדי...

חיבורים

New member
עוד פרטים

- מיקום וגודל החלונות. - כמה אנשים אתם נוהגים לארח? - הסבר קצר מה זה "מעלה מדרגות" - האם נדרש שם מעבר? אחרי זה נראה.

yuv_b

New member
פירוט

חלונות - חלון גדול המהווה יציאה לסלון 2.90 אורך על כ-2.10 גובה מלבדו אין חלונות בסלון (מהווה קיר משותף, בית דו-משפחתי). אירוח - עד עשרה אנשים, אך אין זו המטרה העיקרית, לרוב יימצאו בו 2-4 אנשי הבית מדרגות - אכן אני מתנצל, הייתי צריך להבהיר את כוונתי, המדרגות נמצאות בגב הצלע השמאלית של הסלון, כפי שניתן לראות בציור המעודכן. לכן אין בעיה של מעבר, כי העלייה במדרגות היא לפני הסלון, משמאלו. הערה - העמוד בציור, רוחבו זניח. ממנו מתחילות המדרגות, כאשר ישנו מעקה עץ המורכב מעמודים אנכיים. לאורך הצלע של ה-2.70. (צלע זו היא למעשה גרם המדרגות, לא קיר ממש, אלא חלל פתוח שבו המעקה) תודה

B o o b a

New member
ניסיתי

אמ.. הכורסאות הקטנות (הדומים יכול להיות) זה תפס יותר מקום בציור אבל זה לא נראה לי יחסום במציאות את החלון.. והצבעים סתם השתעשעתי.. השאלה באמת איזה ספות יש לכם..?איזה מזנון ..שולחן?

yuv_b

New member
תודה

הספות, המזנון והשולחן יוחלפו, כך שהנוכחיים לא רלוונטיים. אנו נוטים יותר לכיוון אי-חסימת החלל במקום שבה נמצאת הספה של ה-3. כיצד מומלץ לעשות זאת?

חיבורים

New member
הצעה

לשלב את הטלויזיה בשולחן הסלון - הבונוס כאן, מעבר ל"פתיחת" המרחב, הוא שאם אתה מסדר לה ציר אתה יכול לצפות בה גם מפינת האוכל. מחייב, כמובן, תכנון רהיט ספציפי אצל נגר.

yuv_b

New member
תודה!

כל טוב לכל העוזרים, וגמר חתימה טובה! שינוי הסלון - אחרי החגים

למעלה