עיצוב תמונות

nuny11

New member
אתם יכולים עוד לעצב לי בבקשה?!

אתם יכולים בבקשה לעצב לי את התמונות גם עם מסגרות יפות ולשחק עם הצבעים אפילו (שחור- לבן, חום וכאלה) ממש תודה לכם!! אתם מוכשרים בטירוףףף!!

nuny11

New member
כנסו כולם!!!!

אני חייבת להודות לכולכם על היצירות המדהימות שעשיתם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת אהבתי הכל וזה מקורי ויצירתי ושמתי כבר משהו כרקע בשולחן עבודה שלי אבל.. זה לא כ"כ מתאים למתנה שאני רוצה לעשות שלשם זה העליתי את התמונות.. אז אם תוכלו באמת, רק לעשות מסגרות יפות לתמונות ואולי לשנות להן את הצבע אפילו לשחור לבן או חום וכאלה (ואם בא לכם להעלות אחת תמונה רגילה רק עם מסגרת יפה שעיצבתם ואחת עם מסגרת ושינוי צבע זה יהיה מעולה!) ולמי שבא יכול להמשיך ולהעלות עיצובים כאלה.. אבל העיקר זה העיצוב מסגרות!!! תודה רבה רבה רבה לכם!!!! מעריכה מעל ומעבר!!!!

mayarub

New member
בים של קעקועים

סתם התחשק לי ללמוד עליכם קעקועים פרי דמיוני......

וואו

חוץ מהנחש שקצת נראה לא אמיתי הכול יצא יפה...איך עשית לי אפעם לא יוצא ככה..

mayarub

New member
הרבה נקיון האמת...

ניקיתי את המיותר כמה שאפשר הורדתי את השקיפות לפי מראה העין שיראה אמיתי ולא תמונה מודבקת ואז ניכנסתי לimage ואז לajustments ואז brightness/contrast ואז שיחקתי עם הבהירות והכהות עד שראיתי לנכון שהקעקוע נוטה להיות אמיתי בהצלחה תני דוגמא אם הצלחת

mayarub

New member
בכל זאת אני אסביר

סימנתי את החזייה בעזרת הכלי lasso tool שיכפלתי לייר ולחצתי ctrl + b שיחקתי עם צבע שמתאים לי ניכנסתי לפילטר distort ואז בחרתי glass ושם שיחקתי עד לתוצאה שניראתה לי מתאימה

just טלוש

New member
זה יצא מגניב אבל קצת לא מציאותי לא?

כי הקעקועים יצאו ממש ממש יפה

למעלה