עיקור וסירוס

ifonly16

New member
כן

ועשיתי את זה גם לחתול שלי וגם לכלבה שלי ואני אעשה את זה גם לגורת רחוב הבאה שלי. כי זה כמו שיש חתול רחוב פצוע בחצר שלי אני אתפוס אותו ואקח אותו לטיפול לתת להם למות זה לא אפשרות בעיני זה אכזריות וניהלתי את הדיון הזה גם עם אבי ותמיד משום מה הוטרינר יותר משכנע ממני אז תדברי עם וטרינר והוא כבר יגרום לך להבין למה זה חשוב אם לא הבנת עד עכשיו.

spoonboy

New member
אני בן.

זה ממש רשע. אם יכלת לדבר איתם את חושבת שהם היו מסכימים? לאף אחד לא באמת אכפת כמה לידה זה דבר מאושר אם זה לחיה או אם זה לבן אדם. אני מתערב איתך שהאינסטינקטים זה דבר שולי לעומת הרגשות של החיות. אם את באמת מאמינה בזה את לא היית עושה את זה. בני אדם הם הבעיה וככל שתפעלי נגד הלידות ולא נגד בני האדם, ההתעללות בבעלי חיים לא תיפסק לעולם.

ifonly16

New member
תגובה בחזרה

מכיוון שאתה בן אולי אתה לא מבין אבל בניגוד לנקבות בעלי חיים לנשים יש את אפשרות הבחירה להיכנס להריון או לא בניגוד לחתולות שראיתי אפילו מקרה של אונס בחתולה שפשוט 3 חתולים אחד אחרי השני עלו עליה אז אל תגיד לי שזה אותו דבר כי נראה לי שהחתולה שאנסו אותה הייתה מעדיפה שלא להתייחם ולא לסבול מריבוי בני זוג כי חתולה יכולה להתייחם מיותר מחתול אחד ורק שתדע שהסירוסבחתולים מרגיע אותם והם לא נלחמים אחד בשני עד זוב דם. אז תעשה אתה את החשבון.

InvisibIe

New member
רגע, אז כל מה שנוגד את הטבע זה רע?

אוקיי. עכשיו תפסיק ללכת לרופא כשאתה חולה, מחלות זה דבר נורא טבעי ולא צריך ללכת נגד הטבע ולקחת תרופות. גם ללבוש בגדים זה לא טבעי וצריך להפסיק עם זה, גם לקנות אוכל בחנות זה לא טבעי. מעכשיו אתה צריך ללכת ללקט לעצמך את האוכל בשדות. בקיצור, זה שמשהו לא טבעי זה לא סיבה לא לעשות אותו. חתולים וכלבים שונים מבני אדם. הם לא רוצים ילדים, הם רק מתייחמים ועושים מה שהאינסטינקטים שלהם אומרים להם. גם החתולה/כלבה מטפלת בגוריה רק בגלל האינסטינקטים שלה. אחרי העיקור היא לא עצובה שלא יהיו לה גורים, היא אפילו לא מבינה שלא יהיו לה. וגם אם היא היתה מבינה זה לא היה לה אכפת כי היא כבר לא מתייחמת. כבר אמרו לפניי כמה הסירוס והעיקור משפרים את מצב החיות ברחוב. אם נצרף את זה ואת העובדה שהחיות בכלל לא נפגעות מזה ברור שזה חיוני.

spoonboy

New member
את לא היית חתול

את לא יודעת מה חתול רוצה. להזכיר לך המדע שיגלה את האינסטינקטים זה אותו מדע שמנתח בעלי חיים. כל עוד לא הייתי חתול אני לא מאמין באינסטינקטים ואני מאמין שהם אוהבים.

InvisibIe

New member
משום מה לא נראה לי

שזה מזיז לחתולות שלי שהן מעוקרות ולחתול שלי שהוא מסורס. אחרי שהם חזרו מהוטרינר הם המשיכו להתנהג בדיוק כמו קודם. אם זה היה מפריע להם אתה חושב שלא הייתי שמה לב?

d u d

New member
יש לך טעויות...

רבות בקו המחשבה שלך, אתה מדבר כל כך הרבה על טבע ושוכח שבעצם 99% מהחתולים חיים בעיר, וזה לא טבע... בקשר להריון אני לא יודע מאיפה היקרצת שזה דבר מאושר לחיות, מה אתה מתקשר בסיגנון ה-beastmaster? למה אתה מתעלם מכל הסבל הזה מסביבנו, כל ההחיות האלה שסובלות לא מעניינות אותך? אני הייתי שמח אם התרנוגולים היו נכחדים מעל פני האדמה, רק שהסבל שלהם יגמר! אתה חושב שאתה יכול לתקן את העולם? אז אתה טועה! אתה יכול לנסות לתרום למען הדעות שלך, לעזור לבע"ח כמה שאתה יכול אבל אל תדבר על דברים דימיוניים שלא יקרו!

spoonboy

New member
זה דווקא מה שאתה חושב

אתם פשוט שמים בצד בכל מה שאתם מאמינים בו שזה מגיע לזה

Michalz70

New member
מה כל כך מאושר בלידה?

אל תכניס את כל המשמעויות הרגשיות שהאנושות פיתחה במאה ה-20 לתוך ראשם של כלבים וחתולים! לידה היא פונקציה גופנית כמו אכילה, השתנה וכו´. היא כואבת ומסכנת את חיי היולדת. לחיות אין את כל הערך המוסף שאנחנו קוראים לתוך העניין. הם פשוט מתרבות (וגם אנחנו בשורה התחתונה. זה פשוט אקט השרדותי).

למעלה