תודה על המחמאות אכן הנייר לא מתאים,אך בכוונה קיפלתי מנייר כזה,על מנת לקפל דגם קשיח ויציב,שאוכל להציג בסלון אגב,גם הDAMA והHIPPOGRIFF מהאתר הספרדי מקופלים מנייר בריסטול-אמנם קצת פחות עבה,על מנת להשיג את אותה מטרה
קיפלתי את הקופסא המשושה.לא יצא לי מי יודע מה מדויק.אבל הייתי חיבת לגמור איזה שהוא קיפול אחרי שבתקופה האחרונה רק ניסיתי דברים שלא ממש הצלחתי .אני מנסה לעבוד על CREASE PATTERN דרך האתר של BEN BALL.הולך לי לא רע אבל אני מתקדמת בקצב איטי ועוד אין לי תוצאות מרשימות. גם לא הצלחתי לפענח את הHYDRANGEA וזה שגע אותי .ניסיתי עוד ועוד למרות שבועז אמר שזה קיפול קשה אבל אין לי סבלנות לחכות למפגש הבא.
ראיתי את הדגמים שאת ורוזנה קיפלתן באתר(שוטטתי בפורום ובאתר של רוזנה) דגמים מאוד יפים וצבעוניים אני האמת לא התעסקתי עם הרבה דגמים כאלו,חוץ מדגמים מודולריים שלhalle ודגמים של בריל כדוגמת הdubble box flexible -שזה קיפול גאוני(מצריך הרבה הדבקות),אני נמשך יותר לקיפולי חיות,חרקים,דרקונים ודמויות האתר של רוזנה ממש מרשים האמת שלכולם יש אתרים מאוד יפים-אני ניעזר הרבה במידע שבאתרים של גלעד נאור ושל גלעד אהרוני לילה טוב אייל
... חשק לקפל קופסא וHydrangea אני עכשיו מנסה אתKnotology ובמקביל מקפלת עוד 4 קוסודאמות שונות של פוסה. אני לא יכולה לקפל 40 חתיכות שהן מי אותו סוג,נמאס לי אחרי 5,אז אני מתחילה משהו אחר.אבל בסוף מסימת את כולם.לא סיימתי רק קוסודאמה אחת בשנתיים האחרונות
אני שיניתי מעט את הכנפיים ועיצבתי אותן כמו בקיפולי דרקונים-עם קימוריםבקצוות ופרושות הצידה בקשת ממש כיף לקפל את הדגם הזה האתר הספרדי מציע מגוון מרשים מאוד של קיפולים