עכוז עכוז עכוז

g a n i

New member
למרות שמכל הדברים - עכוז דווקא כן

בגלל הפילוח הלא שגרתי של היולדות בסורוקה (ניסוח יפה לנשים שלא עוברות שום מעקב פרינטאלי ומגיעות רק ללידה במצגים/מנחים שונים ומשונים) יש שם יחסית הרבה לידות עכוז. לא יודעת מה המדיניות הרשמית ליולדת שמבקשת מראש, אבל אני משוכנעת שהיכולת קיימת. אני עכשיו, ממרום שבוע 29 בקושי שלי, בוחנת את האפשרות הזאת (עקשנות זו כנראה תכונה נדרשת אצל ילדי
). הרופא שלי (מקפלן) כבר לא מתעלף ממני למרות שעשה פרצוף (טוב, נתקע לו הפרצוף מאז ששמע בתחילת השיחה שויתרתי על העמסת הסוכר
) ואמר ש"מדי פעם איזה אתיופית או מישהי שממש מתעקשת אז מיילדים עכוז, אבל את יודעת שסטטיסטית זה יותר מסוכן" (התייחס למחקר שהופסק). למרות שבסוף השיחה, אחרי שדיברנו על מיומנות שהולכת לאיבוד והסחרור שבא בעקבותיה, אמר שרק "קאעקרים זקנים כמוני" עוד זוכרים איך ליילד עכוז, אז אני בוחרת לראות בזה פתח תקווה שהוא פתח לי בנושא ולהתעלם מיתר השיחה... כשיצאתי הוא מילמל לעצמו "אני לא אתפלא אם בסוף תלדי עכוז בבית עם הברדה הזה..."

"מדי פעם איזה אתיופית"??? ../images/Emo12.gif

גוד, איזה משפט מעליב! וגס רוח, וגזעני, ו.... אין לי מלים
"האתיופיות האלו" כנראה יודעות ללדת יותר טוב מ"האשכנזיות האלו" מסתבר, או שסומכות יותר על גופן ועל תינוקותיהן... נו טוב, לפחות הקאקער הזקן יודע ליילד עכוז. גם זה משהו... נשמע שחצן קצת, הרופא שלך
וחוצמזה, למה את כבר חושבת על לידת עכוז בבי"ח? את רק שבוע 29... מזכירה לי קצת את עצמי
חכי רק רגע ותני לך ולבייבי צ'אנס
מקסימום תלדי עכוז בבית עם הברדה הזה

g a n i

New member
קצת? היית צריכה לראות את הפרצוף

שהתלווה לאמירה
למה? כי היא כ-ל הזמן כך. גם כשאני "מתפללת" על 6 ומכשכשת בזנב (מקווה שמקבלים על המאמץ הזה נקודות בscore האימהות, כי אני מרגישה הו, כה אידיוטית
) היא מרביצה בי איזו בעיטה בריאה שאדע שהיא שם ולא זזה
מצד שני, היום שמעתי סיפור אופטימי על תינוקת אחת עקשנית שהייתה כנ"ל בדיוק והתהפכה שבוע לפני הלידה כנגד כל התחזיות. אופטימיות זו תכונה טובה ואני עובדת על לשחרר, רק חוסר הידיעה זה מה שהורג אותי. אני חייבת להרגיש מוכנה לכל האפשרויות: שם המנתח בשיטה של משגב לדך, הפרוצדורה אצל דר' קנטי, איך יולדים עכוז וגינלי, מה זה מוקסה... הבנת את הרעיון

שָׂרָה

New member
בפורום באנגלית בקבוצה של יולדות

ללא מיילדת היתה מישהי שהיה לה מצג עכוז. הרופא שלה עשה עליה מסע הפחדות ואמר לה: מה יהיה אם התינוק יתקע בגלל האזניים? והיא רק צחקה על זה. זה היה כל כך שקוף שהוא מנסה להביא כל תירוץ להפחיד אותה. ואז היא ילדה לבד די בקלות וכמעט לא כואבת, והתינוק יצא בקלות. (ילד רביעי)

סטיוויה

New member
אם את נכנסת לרמה הפילוסופית

אז נכון.לכל אישה יש זכות ללדת איך שהיא רוצה וזו לא זכות שאמורה להיות השמורה רק לעשירות/לאילו שיכולות לגרד את הסכום מאיפושהו. אבל במקום שבו עומדים אנשים צודקים לא צומח עשב.ואת זה לא אני אמרתי. ואישה במצב כנ'ל לפני לידה-נראה לי שהדבר האחרון שהיא צריכה זה מאבקים מתוך אידיאל/עיקרון.

נכון, זה לא הוגן ../images/Emo10.gif

יש עוד המון דברים לא הוגנים בעולם, לצערי. אחד מהם הוא לצפות מרופא (או כל בעל מקצוע אחר) שיעבוד בחינם. אני אישית הייתי מעדיפה ללדת עכוז בבי"ח על פני ניתוח קיסרי, וזה גם לא היה עולה לי כסף, וזה היה נעשה עם המיילדות שלי אם זה היה מגיע לכך... אבל זו בחירה אישית שלי.

debby12

New member
מנהל
אין מחיר לחופש....

הייתי משלמת הרבה. מה לעשות, לא לכולם מתאים הסטנדרט - וצריך להיות ריאליים ולהכיר בזה שהסטנדרט הוא כזה....סטנדרטי.

המחקר הזה הוא בידיעתה המלאה

ואין פה שום סקנדל... לא תמיד צריך לכעוס כל כך
הוא גם לא מסוכן, מה מסוכן פה? היא הסכימה להשתתף במחקר, וזכותה גם לצאת ממנו... אם תרצה ואם זה יעזור לה לקבל היפוך מוקדם יותר.

שיהיה בהצלחה גם אם קיסרי אז.....

כדאי לחכות להתחלה של צירים כדי שיתחיל הריקוד ההורמונלי דינמיקה ריחמית וצווארית .מאוד משמעותי וחשוב שזה בא כשהגוף מבקש! קשור גם באחרי התקשרות והנקה הרצף ההורמונלי. האם ניסית מוקסה(סיני) אוו תנוחות טיפולי שיאצו? מחזיקה לך אצבעות

עכוז עכוז עכוז - ריקי 29

יקרה יש אור בקצה המנהרה ( אפילו יצא חרוז) כמה את רוצה ללדת ליה וגינאלית? כמה את מפחדת? מה את מוכנה לעשות למען הלידה הווגינאלי? אלה שאלות שאני שואלת כל אישה שפונה אלי בשאלת עכוז שמי רונית אני מילדת לידות בית ואת יכולה לפנות אלי בשאלת העכוז הטליה החיצונית שלך לא אורת דבר מסתבר. מניסיוניהיולדת האחרונה היתה בעלת טליה לתפארת וילדה תינוק עכוז בלידה וגינאלית. עדיין יש מה לעשות ואפשר לנסות להפוך גם עם פעילות אינטנסיבית במיים על בסיס הידע מאיגור צ'רקובסקיוגם עם תרגילים מסוימים . גם עם הומיאופטיה ורפלקסולוגיה ורפואה סינית. בכל אופן שוב נשאלות השאלות ששאלתי בראש העמוד הן חשובות מאד כדי שתדעי את עצמך כמה את מפחדת וכמה את מעוניינתץ האם כפי שנראה לי את לפני לידה שניה ? בהצלחה לך בכל דרך שתבחרי רונית

למעלה