עכשיו אחרי שהכל נגמר

עכשיו אחרי שהכל נגמר../images/Emo187.gif

בואו נסכם את העונה הרביעית
מה הפרק שהכי אהבתם
אם אתם לא זוכרים רשימת הפרקים נמצאת פה <קליק>
האתר מכיל ספויילרים כי שם העונה רשומה כולל הפרקים שלא שודרו עדיין אצלנו
(וחוץ מזה אצלנו העונה הרביעית החלה בכלל בפרקים האחרונים של השלישית..)
הפרק שהכי הצחיק אתכם
הפרק שהכי גרם לכם לבכות
הפרק שהכי לא הבנתם למה הוא קשור בכלל
וקצת על דמויות...
הדמות שעשתה לכם את העונה אצל הבנות
הדמות שעשתה לכם את העונה מהבנים
הדמות הכי מיותרת
הדמות הקשוחה
הדמות שהכי התאכזבתם ממנה
הדמות שאהבתם לשנוא
פנטזיות לעונה החמישית

ואני גם מסכמת../images/Emo187.gif

הפרק האהוב עלי נמנמ אני חושבת שהפרקים שפיטר נזכר שהוא האבא של שרלוט ובה לתבוע את חלקו איתה .. הם היו מותחים ומענינים .וגם הפרק עם ההזיות של כולם ...
הפרק שהכי הצחיק אותי הפרק של אתמול! הוא היה קורע ! כל הרעידות אדמה האלה, הסטרפטיז של קייט,הנסיעה של אלכס ושל סטיבי שהוא בהה לה בישבן באוטו.. בקיצור אחלה פרק..
הפרק שגרם לי לבכות בטח פה כולם יענו אותו דבר וזה אפילו די צפוי.. קלייר והמוות שלה והפרק שאחרי שכולם נפרדו ממנה ואלכס בלוויה שלה והכל זה היה סוחט דמעות..
הפרק שלא הבנתי למה הוא קשור הפרק שכולם נסעו לערב פנויים פנויות הזה ,שגנבו לקייט את האוטו ושקיין הגיע ,פרק איך לומר
מעפן
וקצת על הדמויות:
הבחורה שעשתה לי את העונה ללא ספק ג'ודי
עונה מעולה שלה ,ממצב פקצה מתקדם היא נהפכה לברבור מקסים
הבחור שעשה לי את העונה נו זה הרי ברור שזה אלכס לא
הוא כזה מקסימול ...
המיותרת קרייג שחזר לקראת הסוף ,דוגרי לא התגעגתי אליו יותר מידי..
הקשוחה איך לא
סטיבי כפרעליה
הדמות שהתאכזבתי ממנה נמנמ אני לא חושבת שיש צישו כזה
זאת שאהבתי לשנוא הארי! הארי ראיין ..
פנטזיה לעונה הבאה שלאכלס תהיה מישי שווה

spoop

New member
אני אני אני!!!

הפרק האהוב עליי-הפרק עם התחרות סוסים שדייב רדף אחרי ניק וטס. הפרקש הכי הצחיק אותי-הפק שסטיבי הורסת לטס את ההינומה. הפרק שגרם לי לבכות-הפרק שקלייר מתגלה לטס ואומרת לה לשכוח אותה ובסוף ההלוויה. הפרק שהכי לא הבנתי מה הוא קשור-הרבה פרקים לא זוכרת. הבחורה שעשתה את העונה-ג'ודי וקייט!!! הבחור שעשה את העונה-דייבו'ש. המיותרת-אמממ קיין וסטיבי. הקשוחה-ניק. הדמות שהתאכזבתי ממנה-ניק. זאת שאהבתי לשנוא-סנדרה. פנטזיה לעונה הבאה-בקי חוזרת מסתכסכת עם קייט על משהו וג'ודי גם בעסק יהיה צחוקים.

moria007

New member
אז ככה...

בצער רב אני מסכמת את העונה, ולא יודעת איך נחזיק מעמד עוד שנה בערך... הפרק הכי מצחיק: ההזיות ביומולדת של טס וגם פיצוץ הסכר!!! הכי עצוב: ההלוויה של קלייר, זה היה פשוט נורא. פרק שלא קשור לכלום:אהבתו הראשונה של אלכס שרוצה שיבוא איתה למופע הרודאו והבעל שרצה שיחליף אותו. זה היה פרק דפוק!!!! דמות אהובה בנות:אה... קלייר, נחשב?.... אם לא אז ג'ודי מאוד התפתחה והתבגרה בעונה הזאת. דמות אהובה בנים: טוב, זה לא סוד שאני מאוהבת בניק, אבל אלכס היה מעולה בעונה הזאת, חמוד ושבור לב, זה היה נורא! ואיך שהוא עם בום זה ממש יפה לראות. חוצמזה ניק איכזב אותי בהמון פרקים העונה. דמות מיותרת: השיכור שמת וסטיבי ניסתה למצוא את מה שהוא ביקש ממנה לבת שלו... חוץ מזה שתחנת הדלק עברה לניהול של טרי - הוא היה דמות מיותרת לחלוטין. דמות קשוחה: זה די צפוי להגיד קיין, אבל לדעתי סטיבי הרבה יותר קשוחה ממנו. דמות מאכזבת:לצערי הרב - ניק....אבל אני עדיין אוהבת אותו!!! אהבתי לשנוא: סנדרה, כי חייבים דמות רעה... והיא עושה את זה מצויין! בקשות לעונה 5: שניק וטס יהיו מאושרים לנצח נצחים!!!! להתראות בעונה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!! וזו גם הזדמנות להגיד סחטיין למורי על הניהול המצויין של הפורום! כל הכבוד!!!

katam

New member
מורי הייתי מוסיפה

השחקן והשחקנית שהכי אהבתם. למשל הדמות שאני הכי אהבתי זה דייב אבל השחקן שהכי אהבתי זה שמשחק את ניק. מקווה שהובנתי. שיהיה לי יותר זמן אני אכתוב יותר. אורלי

אני...

הכי מרגש היה ההלויה של קלייר הכי מצחיק היה הפרק עם הג'קוזי בסוף הדמות הכי יפה זוהי קלייר כמובן הדמות הכי מצחיקה זאת קלייר כמובן איך שהיא הייתה כזאת כאילו אין לה כלום על הראש עוד דמות שאהבתי זאת מי שבא היום כדי להכין ארוחה לחתונה אבל בעיקר אהבתי את הוס שקלייר הייתה צריכה להרוג

Nira22

New member
טוב...(מכיל../images/Emo58.gifבסוף)

הפרקים שהכי אהבתי
: יש הרבה - אז ככה: פרקי האקשן/מתח (כששרלוט היתה חולה, החטיפה של ג'ודי,המטריד של קייט,ואיינסלי המטורפת שגרמה לשרפות) כשטס פוצצה את הסכר ,הפרק של היומולדת שלה וכמו כן האירוסין, הפרק ששודר השבוע שטס לא הפסיקה להתעלף ושקייט וקרייג היו פשוט דביליים... הפרקים שהצחיקו אותי
: כשטס פוצצה את הסכר, כשסטיבי ואלכס התחילו ללמד בביה"ס לרודאו, הפרקים(לא זוכרת כמה) כשדייב מספר בדיחות קרש לקייט והיא לא קולטת וכמו כן כשהיא מנסה לפלרטט איתו ובסוף נתקעת עם קרייג... הפרקים שהוציאו ממני דמעות
: התאונה וההלוויה של קלייר. הפרקים הכי מיותרים בעיניי ונאמר את זה ככה פשוט שיעממו אותי
: כשהחברה של אלכס הגיעה (לא זוכרת את שמה) יחד עם בעלה הנכה, כשסיליה אחותה של מג הגיעה. הדמות שעשתה לי את העונה בנות: ג'ודי (הוכיחה את עצמה הכי הרבה העונה) וטס (אמיצה, חזקה ונחושה) הדמות שעשתה לי את העונה בנים
: ללא שום ספק אלכס. הדמות הכי מיותרת: סאלי - אמנם לא הראו אותה אבל עצם השמיעה עליה... הדמות הקשוחה: סטיבי (אכלה כ"כ הרבה קש העונה ולא נשברה) הדמות שאיכזבה אותי: לא הכי איכזבה אבל ניק שנכנע ויצא עם סאלי במקום לנסות להתמודד עם הבעיות עם טס, רק בפרק של היום: דייב שרב כל הפרק עם קירסטי הזו ובסוף התגפף איתה ובלי ידיעה פגע בקייט... הדמות שאהבתי לשנוא: רוז (הבת של סטיבי) היתה מעצבנת בצורה בלתי נסבלת, פול (הבחור האובססיבי שנדלק על קייט) מהתחלה פשוט היה דוחה ועורר חלחלה
פנטזיות לעונה חמישית: שכל הדמויות האהובות עליי יישארו בחיים וכמובן בסדרה. שסאלי פשוט תעוף מהסדרה והכל יהיה טוב ויתברר שהתינוק לא שלו...

shllomts

New member
בצער רב, הנה הסיכום שלי...

בעקרון כל הפרקים היו טובים, אבל בהחלט היו רגעים בכל פרק שאהבתי יותר...
הכי אהבתי את הרגעים הבאים:דייב ונסיונו הנואש להציל את טס, סטיבי ברגעי האנושיות, ג'ודי שהצליחה להיות חברה טובה של כולם...
הכי הצחיק אותי: פיצוץ הסכר, קייט וחיזוריה הנואשים אחרי דייב, המראה של ג'ודי עם קסדה על הראש, הפרצוף של אלכס בחתונה של סנדרה והארי, כל הפרקים עם הפנטזיות, וכל הפעמים שדייב ענה לקייט.
הכי אכזב אותי: ניק. הדמות שלו היתה העונה קצת פרווה. לא מוצלחת במיוחד. חבל.
הפרק הכי לא קשור: הפרק שבו מת האחראי על תחנת המשאיות. נראה כאילו זה פרק שנוצר רק כדי למצוא לטרי מקום עבודה...
וכמובן הכי מבכיא (כלומר הכי עשה לי לבכות-) הפרקים סביב המוות של קלייר!!! וגם כשטס נתנה את שרלוט לפיטר, וגם כל פעם שסטיבי בכתה( אני אפילו לא יודעת באיזה פרק, אבל כשהיא בכתה גם אני בכיתי, נראה לי כשקיין עזב וכשרוז ברחה..)
ציון לשבח: מגיע למורי על ניהול האתר, לאלכס על היותו מדהים כזה (וגם לשחקן שמשחק אותו נפלא), ולפרק החתונה המרגש.
ציון לגנאי: להולמרק שמשדרים חצי עונה, לדמויות המשנה שהופיעו בכל מיני פרקים ונעלמו אחרי פרק אחד והיה נדמה שאפשר גם בלעדיהם. דמויות:
בנים:אלכס מדהים מדהים מדהים, ניק היה קצת מאכזב בעונה הזו, דייב משעשע, טרי וקרייג מיותרים (וסליחה למעריצות טרי), לוק תוספת מרעננת, והארי? בלעדיו לא היה מעניין...
בנות: אין מה להוסיף על מה שנאמר באתר על טס או
קלייר. ומג היא כמובן מג אבל הרשו לי להצביע על כמה דברים מעניינים: ג'ודי תפסה מקום רציני בתכנית!- הדמות שלה פשוט מצויינת. דייב וקייט זה לא הגיוני, לא יהיה הגיוני, ולא היה הגיוני. סנדרה (שמישהו בפורום כינה אותה סנדרע- כינוי הולם לחלוטין) התגלתה בסוף ה"עונה" כאנושית (במסיבת הרווקות ובחתונה) וכ-מ-ע-ט הזלתי דמעה ... וסטיבי? לדעתי היא היתה ה-כוכבת האמיתית בעונה הזו. תודו שבלי השטויות שלה העונה היתה חלשה הרבה יותר. היא מדהימה. בקיצור, נהניתי לצפות, נהניתי לקרוא את הפורום- אתן אוסף מקסים (של בנות ובן מקלאוד אחד) תודה לכן ובעיקר למורי על הניהול. אני מקווה שהעונה הבאה תגיע מהר..... אין לי סבלנות.

shllomts

New member
תוספת לעצמי...

נזכרתי מה הכי אהבתי ... את הפרק שהיה בנוי על העקרון של "דלתות מסתובבות" הפרק של מה היה קורה אם..... זה שדייב וניק התחרו על ליבה של טס. וגם- הפרק עם אחות של מג היה משעשע.

shllomts

New member
מורי!!! תודה על הפורום../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif|כתר

נועה167

New member
סיכום העונה...

פרק אהוב-ואי יש הרבה. הפרק שהיה את הבית ספר לרודיאו עם המטריד של קייט, הפרק שאלכס וקיין רק נפגשו, הפרק עם הסכר היומולדת של שארלוט (טוב שזה בעצם פרק עצוב יותר מאשר אהוב) זה מה שעולה לי בראש אבל בעיקרון לדעתי היו הרבה פרקים מעולים העונה. הפרק שהכי הצחיק אותי- אין ספק, מתי שטס פוצצה לניק את הסכר!! חח אחלה פרק!! וגם קצת הפרק שהם נסעו לערב רווקים ורווקות וגנבו להם ת'אוטו וכו' הפרק שהכי גרם לכם לבכות- כמובן המוות של קלייר, והפרקים שעסקו בנושא הזה. וגם מתי שלקחו את שארלוט. הפרק שהכי לא הבנתם למה הוא קשור בכלל- הפרק שהאיש הזה מהרודיאו מת.. לא זוכרת מה עוד היה באותו פרק אבל לפחות הקטע הזה היה תקוע. הדמות שעשתה לכם את העונה אצל הבנות- אממ אני מאוד אוהבת את סטיבי אבל היא רק באה העונה אז הדמות שבאמת ששינתה משו זה ג'ודי כמובן!! היא השתנתה והיא ממש אחלה עכשיו!! הדמות שעשתה לכם את העונה מהבנים- אלכס כמובן
הדמות הכי מיותרת- קרייג! אמנם הוא מצחיק אותי קצת עם הפיגור שלו אבל עדין.. הוא הכי מיותר שם. הדמות הקשוחה- לודעת :/ סטיבי משחקת אותה קשוחה אבל ראינו שהיא לא כזאת כ"כ. הדמות שהכי התאכזבתם ממנה- אין כזאת... אולי ניק אבל תכלס אני לא מצפה ממנו למשו חח אז אני גם לא מתאכזבת חחחחח הדמות שאהבתם לשנוא- אממ פעם הייתי אומרת סנדרה אבל עכשיו אני היא פחות מפריעה לי, לודעת למה.. אולי בגלל שאני מרחמת עליה קצת עם מה שקרה לה. פנטזיות לעונה החמישית- שכולם ישארו בחיים!! חחחח שלוק וג'ודי ישארו יחד, ושאף דמות לא תעזוב! זה הכי חשוב.

אני גם רוצה...

הפרק שהכי אהבתי: הפרק בסגנון של דלתות מסתובבות. הכי הצחיק: פיצוץ הסכר,אלכס וסטיבי, דייב בכל מקום .. גרם לבכות: טס והפחדים שלה מזה שאין לה משפחה ,קלייר לא קשור: הפרק עם חברה של אלכס כאילו מה היא קשורה
בן: אלכס ללא ספק
בת: סטיבי מיותרת: טרי
קשוחה: סטיבי אכזבה:ניק השנואה: סנדרה פנטזיה: שבקי תחזור

yaelelele

New member
אה.. איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מה הפרק שהכי אהבתם? שניק הציע לטס להתחתן איתו..
הפרק שהכי הצחיק אתכם?יאא הפיצוץ בסכר עם כל הריבים של ניק וטס באותו יום.. חחח והפרק שקייט עשתה סטרפטיז.. זה היה גאוני
הפרק שהכי גרם לכם לבכות? המוות של קלייר
(למרות שזה עונה שלישית..) הפרק שהכי לא הבנתם למה הוא קשור בכלל? היה פרק שהראו מה היה קורה עם דייב ועם ניק.. זה דיי בילבל אותי..
ואפילו עצבן.. הדמות שעשתה לכם את העונה אצל הבנות- ג'ודי וסטיבי , השינוי מדהים. הדמות שעשתה לכם את העונה מהבנים- אלכס וניק.. שניהם מלאכים הדמות הכי מיותרת- חמודה חמודה.. אוהבת אותה.. אבל קייטי.. הדמות הקשוחה- סטיבי ואני אוהבת את זה
הדמות שהכי התאכזבתם ממנה- מג הדמות שאהבתם לשנוא- סנדרה...
פנטזיות לעונה החמישית-
שלא יעיפו כל כך הרבה דמויות
ושאולי באמת בקי תחזור.. אין חולה אליה..

למה אי אפשר לישלוח את התמונות של ..

למה אי אפשר לישלוח את התמונות של יעל ובן מקלאוד לפלאפון??????

אוקיי תשובותיי...../images/Emo58.gif

פרק אהוב: פרק שהכי אהבתי....כשקלייר ואלכס נהיו ביחד...חמודיםםםםםםם פרק הכי מצחיק:
פרק לפני החתונה...עם הרעידות אדמה...והקטע עם החשפנים... דייב הזה קורעעעעעעע.... פרק עצוב:
כשקלייר מתה...בכיתי כמו תינוקתתתתתתת וגם בפרק שאחריו... כשאלכס התאבל!!!!!!! אין על הפרק הזה!!!!! פרק לא קשור
הפרק עם האהבה הראשונה של אלכס...מאיפה צצת?!?! הדמות מהבנות: ג'ודי...היית העונה ענקיתתתתתתת התפתחת אחותי!!!! וגם טס אהבתי אותה...היא זוכה מקום שני חחחחח הדמות מהבנים:
ניק אהובי היקר אני מצטערת אבל אלכס...היה העונה פשוט ענקקקקק שיחק אותה החתיך,שרמנטי,סקסי,כוסון ומתוק שלייייי... ככה שאלכס...אתה הזוכה הגדול!!! ניק מאמי...אתה מקום שני...סורי דמות מיותרת: אמממ נראה לי ש...אבא של שרלוט...פיטר...לא בא לי עליו...
דמות קשוחה
חייבת לציין שסטיבי שיחקה אותה...!! אבל לקראת הסוף גם טס נהייתה קצת קשוחונת... דמות מאכזבת:
מג...נטשה אותנו בטרם עת... וניק...אהובי...בתחילת העונה...היית ממש ילדותי!!!! דמות שאהבתי לשנוא:
הארי וסנדרה ראין....שיחקתם טוב מאוד...לא סבלתי אותכם פנטזיות לעונה החמישית
שאיכשהו קלייר תחזורררררר ושניק לא יעזוב!! והפרק הרומנטי שלי:
הצעת הנישואים של ניק לטס... וכשלוק אמר לג'ודי שהיא החברה שלו מהרגע הראשון שהוא ראה אותה!!! חוצמזה...אני רוצה להודות לפורום המדהיםםםםםם הזה!!!!!!!!!! כולכם עשיתם לי את העונה הכי טובה שיש!!! ולמנהלת היקרה שלנו....תודה ותמשיכי כך
גאים בך!!!

סיכום

פרק אהוב: הפרק בו טס מתעלפת כל הזמן, כי היא מפחדת שניק יעזוב אותה או ימות גם. וגם הפרק בסגנון "דלתות מסתובבות". פרק מצחיק: הפרק בו טס פוצצה את הסכר. פרק שגרם לבכות: המוות של קלייר וכל מה שנוגע לו... מה קשור בכלל?: הפרק של החברה של אלכס בעלה הנכה והסיפור עם הרודיאו. וגם הפרק על ההוא שמת בתחנת משאיות. דמויות : אצל הבנות...: טס תמיד תישאר האהובה עלי. אבל גם ג'ודי עשתה מהפך ענקי מילדונת מעצבת לאישה די בוגרת. בנים: אלכס! איך הוא אוהב כל כך את שרלוט, אני כל כך אוהבת אותו. מיותרת: קייט. מצטערת, אבל אף אחד לעולם לא תחליף את בקי. קשוחה: טס. איך היא מתומדדת על כל קשיים שהערימו עליה... התאכזבתי: ניק. הוא הלך אל סאלי אחרי שלא יכל להתמודד על טס. אהבתי לשנוא: הארי, כמו תמיד. פנטזיות: שבקי תחזור, שאיכשהוא באורח פלא קלייר תחזור, שטס וניק יחיו באושר. שקייט תעוף.

shulak14

New member
תודה לכולכם. מה"מבוגרת" בפורום.

היה כיף בסדרה ובפורום. להתראות בשנה הבאה.

למעלה