עכשיו אחרי שהכל נגמר

adinabl

New member
גם אני- קצת באיחור....

מה הפרק שהכי אהבתם הפרק שדייב הגיע- סוף סוף מישו חתיך באמת!!!! (זה היה בכלל בעונה הזאתי? אני לא זוכרת...) הפרק שהכי הצחיק אתכם- כשקלייר ואלכס סוף סוף נהיו ביחד במלבורן..... הפרק שהכי גרם לכם לבכות- כ"כ ברור שהפרק שקלייר מתה אבל גם כשטס ויתרה על בום זה היה ממש עצוב! הפרק שהכי לא הבנתם למה הוא קשור בכלל- הפרק של החתונה של הארי וסנדרה- כאילו מאיפה זה בא פתאום??? וקצת על דמויות... הדמות שעשתה לכם את העונה אצל הבנות- גודי - היא פשוט פצצה! הדמות שעשתה לכם את העונה מהבנים-דייב- כבר צינתי שאני מתה עליו? הדמות הכי מיותרת- מג! כאילו לכי כבר אין לך תפקיד כמעט... הדמות הקשוחה- קיין וסטיבי דאאא הדמות שהכי התאכזבתם ממנה- בקי שהיא הלכה!!!!!!!!! הדמות שאהבתם לשנוא- סנדרה היא כזאתי מעצבנת!! פנטזיות לעונה החמישית- שדייב ימצא לו מישי נורמלית... גם אלכס.... שאלברטו יחזור????

../images/Emo113.gif

מה הפרק שהכי אהבתם אם אתם לא זוכרים רשימת הפרקים נמצאת פה <קליק> האתר מכיל ספויילרים כי שם העונה רשומה כולל הפרקים שלא שודרו עדיין אצלנו (וחוץ מזה אצלנו העונה הרביעית החלה בכלל בפרקים האחרונים של השלישית..) הפרק שהכי הצחיק אתכם ממה שאני זוכרת-אז הפרק של המסיבת רווקות, סנדרה מנשקת את התחת לחמור, החפשן בא למסיבת רווקים ודייב אומר לו לא להפעיל את המוזיקה ולא להוריד שום דבר:) הפרק שהכי גרם לכם לבכות הפרק שקלייר מתה,הפרק אחריו, והפרק שהיא נותת את שרלוט לאבא של שרלוט. הפרק שהכי לא הבנתם למה הוא קשור בכלל לא יודעת.. וקצת על דמויות... הדמות שעשתה לכם את העונה אצל הבנות נראה לי ש..ברח לי השם!זאת החברה של ג'ודי שמאוהבת בדייב-היא מוסיפה המון.. הדמות שעשתה לכם את העונה מהבנים ניק! הדמות הכי מיותרת טרי הדמות הקשוחה אין ממש..הייתי אומרת אלכס אבל כשקלייר מתה ראו שהוא לא באמת קשוח.. הדמות שהכי התאכזבתם ממנה קלייר!איך היא מתה לי ככה סתם! הדמות שאהבתם לשנוא זה שרצה לקחת לסטיבי את האבנים פנטזיות לעונה החמישית שמשהו שאני יודעת שעומד לקרות לא ייקרה!

וכמובן שבדמות האהובה

מהבנות זאת קלייר אבל חשבתי שלא מחשיבים אותה אז לא רשמתי אותה פשוט עכשיו קראתי וראיתי שכן רשמו אותה..

למעלה