מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
נגרם ע"י השלטוןביבי לא רצה להקים וועדת חקירה ממלכתית על אסון השריפה בכרמל.
גם נגרם ע"י השלטון.גם לאסון מירון אין קשר בין ימין לשמאל
נגרם ע"י השלטוןביבי לא רצה להקים וועדת חקירה ממלכתית על אסון השריפה בכרמל.
גם נגרם ע"י השלטון.גם לאסון מירון אין קשר בין ימין לשמאל
אבל אף אחד מאלה שלא הצביעו לממשלה, כולל אלה שהצביעו למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה, לא סומך על הממשלה, במיוחד שהממשלה מסרבת לקחת אחריות ומתחבאת מאחורי הטענה שהסתירו ממנה מידע ולא וועדת חקירה ממשלתית תהיה בעיני שני שליש מהציבור וועדת טיוח.לא תקום וועדת חקירה שמקובלת על המיעוט השמאלני בלבד, וועדת חקירה צריכה להיות מקובלת על כל העם. וחוץ מהשמאל אף אחד לא סומך על הבג"צ השמאלני הפרוגרסיבי. ובטח לא כשמדובר במחבלים וביטחון ישראל.
לא מדובר על ועדה ממשלתיתאבל אף אחד מאלה שלא הצביעו לממשלה, כולל אלה שהצביעו למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה, לא סומך על הממשלה, במיוחד שהממשלה מסרבת לקחת אחריות ומתחבאת מאחורי הטענה שהסתירו ממנה מידע ולא וועדת חקירה ממשלתית תהיה בעיני שני שליש מהציבור וועדת טיוח.
למה זה קשור להתפטרות הרמטכ"ל (שאכן נכון לומר אליה "ישא"ק" לדעתי)?וישא"ק
מה זה "ועדה ייעודית בהסכמה רחבה" אם לא פוליטית ? אתה בכלל מבין שנרצחו 1800 אנשים ועוד אלפי חיילים חללים ופצועים ?למה זה קשור להתפטרות הרמטכ"ל (שאכן נכון לומר אליה "ישא"ק" לדעתי)?
ולמה דווקא ועדת חקירה ממלכתית ולא ייעודית בהסכמה רחבה?
שתהיה פוליטית. מה שמעניין אותי זה שני דברים בלבד:מה זה "ועדה ייעודית בהסכמה רחבה" אם לא פוליטית ?
לא, אני ממש לא מבין. רק אתה מסוגל להבין את זה.אתה בכלל מבין שנרצחו 1800 אנשים ועוד אלפי חיילים חללים ופצועים ?
אפשר רק לצער על זה.לא, אני ממש לא מבין. רק אתה מסוגל להבין את זה.
בהחלט. אבל אני לא אחראי לרמתם הירודה של המתדיינים מולי. מבחינתי מכיל את כולם ומתדיין עם כולם. גם עם תינוקות שלא מסוגלים להבין שלאו דווקא מאחוריהם זורחת השמש ושיש עוד כמה אנשים בעולם שאולי מבינים דבר או שניים (בוודאי באמירה המפגרת לחלוטין שלך למעלה).אפשר רק לצער על זה.
נו, כיוונתי לדעת גדולים. מסתבר שאכן אחורי הגוף זה האיבר שעומד בראש מעייניך. זכותך כמובן, כל אחד וסטיותיו. אבל תצטרך לסלוח לי אם דיון כזה פחות בשבילי. תמשיך עם עצמך ועם אחוריך.אומרים שפוליטיקאים מענינים ת'תחת, אבל נכון יותר לומר שמענין התחת של הפוליטיקאים
במקרה הזה פוליטית של איזון בין הקואליציה לאופוזיציה יכול להיות הדבר הנכון כי ברור שהממשלה לא רוצה לקחת שום אחריות והאופוזיציה רוצה שהממשלה תיחשב ליותר אחראית מהצבא ומהגורמים אחרים כדי שתקטל לקראת הבחירות כבר אחרי הבאות שייקח זמן למסקנות.מה זה "ועדה ייעודית בהסכמה רחבה" אם לא פוליטית ? אתה בכלל מבין שנרצחו 1800 אנשים ועוד אלפי חיילים חללים ופצועים ?
בגלל שהשמאל רוצה לשלוט בוועדת החקירה כמו שהוא שולט במדינה דרך הבג"ץ השמאלני והיועמ"שית השמאלנית. ולכן זה לא יקרה. כי אנחנו לא מטומטמים.למה זה קשור להתפטרות הרמטכ"ל (שאכן נכון לומר אליה "ישא"ק" לדעתי)?
ולמה דווקא ועדת חקירה ממלכתית ולא ייעודית בהסכמה רחבה?
ובגלל שהימין מתנגד. אלא שהימין מציג טיעונים לוגיים להתנגדותו והשמאל רק צווח 'ככה ככה'.בגלל שהשמאל רוצה לשלוט בוועדת החקירה כמו שהוא שולט במדינה דרך הבג"ץ השמאלני והיועמ"שית השמאלנית. ולכן זה לא יקרה. כי אנחנו לא מטומטמים.
זה כל מה שהשמאל יודע לעשות, לצווח כמו משוגע, כמו ילד מפונק שהכל מגיע לו ולאחרים כלום, שצורח שלקחו לו את הצעצוע.ובגלל שהימין מתנגד. אלא שהימין מציג טיעונים לוגיים להתנגדותו והשמאל רק צווח 'ככה ככה'.
ועדה עליה יחליט גולדפרוינד?וישא"ק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.