דעתי../images/Emo13.gif
אני לא מעריץ של קיילי משום תקופה בקריירה שלה, אבל התחלתי לשמוע ולעקוב אחריה מ2007 כאשר היא כבשה אותי עם ה "2 HEARTS" המדהים והלוק שכלכך דמה לשחקנית האהובה עליי, מרילין מונרו
את X עצמו אני לא ממש אוהב וכמה שלא שמעתי אותו וניסיתי, זה לא עבד ולא יעבוד גם. טוב, אחרי הבירבור הקל
דעתי על APHRODITE: אז כמי שלא מעריץ אותה, האלבום הזה כבש אותי כבר מהשמיעה ה-1
קודם כל, ATL לטעמי היה בחירה נכונה כסינגל ראשון, מאחר והוא נותן טעימה כלכך רכה ונעימה כדי לרצות לשמוע עוד משאר השירים. נכון - הוא לא מפוצץ ולא נותן איזו "בעיטה" כזו , ועדיין, הוא מדהים!!!! דבר נוסף שמאוד הפתיע אותי, ושמתי לב שלא רק אצלי זה ככה. והכוונה שלי זה לעניין הSkip שאינו נחוץ באלבום הזה, זה נורא מפתיע אותי! יש כלכך מעט אלבומים של זמרים (אהובים מאוווווווווווווד שלי) שאני מסוגל לשמוע בלי להעביר שיר או שניים או שלושה בו. באלבום האחרון של קיילי העניין הזה פתור ממני, כי האלבום מתחיל ונגמר שאני מרגיש את עצמי במסע כלשהו, שלהעביר שיר מסויים יעשה הבדל ענק עבורי לשיר הבא אחריו
מה שאני רוצה להגיד שאני גאה מאוד בקיילי ובאלבום המוצלח מאוד הזה שלה ובזכותו יש לי עניין רב לשמוע ממנה מעכשיו עוד ועוד...
מהשירים שמסתמנים כמועדפים יותר הם: 1) All the lovers 2) Get outta my way 3) Everything is beautiful 4) Aphrodite 5) Better than today