עכשיו אני מבינה מורי
אייך הבנת

n o g a m o o n

New member
עכשיו אני מבינה מורי ../images/Emo13.gif אייך הבנת

לפי השיר שאני רואה את בנות מקלאוד. ובקשר לקלייר שכתבתי שאני לא אהבתי אותה כלכך. העניין הוא שהתחלתי לראות את הסידרה בגלל איזה חלק מהפרומו בהולמארק שמשך לי את העין. נדמה לי שזה היה הקטע עם ניק בבית חולים ומוירה שרואה דברים כשהיא נוגעת בבגדים וחפצים שלו. כשהגיע הקטע הזה בשידורים התיישבתי לראות, כך שלא ראיתי מהתחלה ולא עברתי את כל התהליך של הכרות עם העלילה. בימים אלו ממש, בעזרת ה"דודות" אני רואה את עונה 1 מהתחלה. אבל....בגלל שאני כבר ממש אוהבת את הדמויות של טס וסטיבי , קלייר לא "מדברת" אלי. גם אני מחכה לעונה 8 ,בעצם אולי רק להתחלה כדי לראות מה קורה שם עם הג'יפ הטובע. ולדעת אם ריילי ממשיך או לא.
אח"כ נראה.

../images/Emo12.gif אהמ....

אם קלייר "לא עושה לך את זה"...אז בנות מקלאוד אינה סדרה בשבילך. קלייר היא עמוד התווך של הסדרה, אחריה טס. הפרק שראית הוא ממש רגע לפני נפילת הסדרה, שכן מספר פרקים אח"כ טס וניק יעזבו אותה. אולי אם מתחילים מעונה 8 אז לא מתחברים לעונה 1 כי אין קשר באמת, כפי שרובנו ממשיכות לטעון כאן, ביניהן. תהני!!

n o g a m o o n

New member
כפי שכתבתי

לא התחלתי לראות מהתחלה. אני צופה עכשיו במקביל גם בעונה 1 מהתחלה ואני לא מתלהבת מקלייר. לא אוהבת טיפוסים כמוה, אז מה? תהרגי אותי? גם את גרייס אני לא סובלת וגם את אחותה לפני זה, וגם קייט מעצבנת. אז מה? זה אומר שהסידרה לא בשבילי? אני נהנית לצפות בסידרה לא בגלל שחקנית זו או אחרת, אלא בגלל המארג הכללי. הנופים המקסימים, והמוזיקה.

WOW איזה אגריסיביות ורוח מלחמתית

כדאי שתקראי שוב את מה שכתבתי, אולי עם כוס מים קרים עם קרח... המארג הכללי, כפי שאת מכנה אותו, מקביל לתפקיד הגיבורים. כאשר הבסיס הוא קלייר מקלאוד והכל סובב סביבה עד שהיא -יוצאת מהסדרה (אני לא רוצה להרוס לך) והסדרה מקבלת תפנית שונה עם כניסתה של סטיבי. מאז בנות מקלאוד השתנתה לגמרי ועל זה אנו בדיוק מדברים כבר חודשים בפורום-שהסדרה כבר לא קשורה לבנות מקלאוד המקורי. אם את לא אוהבת את המקור...איך אפשר לומר לך שהסדרה בשבילך? סבבה תהני בה מהופעתה של סטיבי, אבל זה כבר לא בנות מקלאוד... לפני שאת משתוללת, שולפת סכינים ושולחת שליחים לחסל אותי, תרגעי, תהני מהסדרה ותשקלי אם הפורום הוא מקום בשבילך, כי בפורום (זה או אחר) תקבלי תגובות מכל גווני הקשת, את לא יכולה להעלים את כל מי שלא מסכים איתך.

אההההההההה קלייר לא עושה לך את זה??????

איך לא? היא היתה הדמות הראשית שם, הרי קלייר היא זו שעשתה את הסידרה, קלייר עם האופי של האישה החזקה והלא מוותרת, האישה שידעה לעמוד על שלה, אשר גברים רצו אותה ופחדו ממנה, קלייר שעם כל הקשיחות שבה היתה רגישה ומלאת חמלה... איך אפשר לא לאהוב אותה?

בעיני זה ממש הזוי, בפורום הזה כולנו מתות עליה

אבל אל דאגה עוד מעט היא כבר לא תיהיה ואז תוכלי "להנות" מהסידרה.

זכותו של כל אחד לאהוב את מי שהוא רוצה

זה כמו שאני ממש שונטת את הזוגיות של אלכסטיבי והיו פה לא מעט אנשים שממש אהבו אותם בתור זוג וטענו שזה מושלם.

עקרונית את צודקת אבל

כשמתפרצים לפורום בתוקפנות ואלימות זה מעלה את הסעיף לאנשים כך שהתגובה היא גם בהתאם.

חחחחחחח אכן הסגרתי את עצמי אה?!

ואמרתי לך שזה ממש מוזר לי שלא אהבת את קלייר בכל אופן ברוכה הבאה לפה

n o g a m o o n

New member
תודה תודה, אשמח לכתוב פה מדי פעם

למרות שכבר שתיים נגדי חחחח ראיתי עוד פרק מהעונה הראשונה היום ובגלל מה שאני כבר יודעת על עונות מתקדמות הכל נראה מוזר. כולם צעירים כל כך. אמא של אלכס עוד שם ובהחלט נראה שהיא לא סובלת את טס. אה כן העקיצות האלגנטיות האלה
מי שנראה מוזר (מאד!!) בהתחלה הוא ניק. נראה ממש ילד. היה נחמד לראות את "חווית הקפה" שרובכן כבר בטח שכח. ושכחתי לציין שאני מאד אוהבת גם את ג'ודי.

ג'ודי מקסימה, לפחות את מחוברת לאחת הנשים

שתהפוך עם הזמן לאחת הדמויות הראשיות

עם הסגנון שאת מפגינה

יהיו יותר שישנאו אותך.... אהם גם ניק כמו כל בני האדם הנורמלים...משתנים ב10 שנות הפקה של סדרה.....את ראית את עונה 7 ואת חוזרת 8-9 שנים אחורה- זה קצת ברור מאליו.

n o g a m o o n

New member
שינאה היא מילה קשה מאד

לא כתבתי ששונאים אותי ואני לא אוהבת שמסלפים את דברי. ואת לא יכולה לשנוא מישהי שאת לא מכירה. לא באתי לפה להתווכח עם אף אחד. ואם אי אפשר לכתוב פה דיעה שהיא שונה משלך, אז ממש חבל. אני לא שרוטה כמוכן ורואה בסידרה את מה שהיא, סידרת טלויזיה. ותו לא.

להרוג זהו פועל הרבה יותר קשה וחמור

ממש דרך מכולה בחרת להציג את עצמך. מי שפה שגיבה מאוד לא יפה כששמעה דעה שונה זו היית את. קראי בבקשה כיצד התחיל השרשור. את הסדרה את לא מכירה, הדעה שהבעתי הינה מבוססת על צפיה בכל העונות ולכן אמרתי לך את שאמרתי, ואותו הדבר נאמר לך בהמשך ע"י כותבת אחרת-אז עכשיו מי מסלפת דבריה של מי? את זו שהתנפלה במלים תוקפניות ביותר ובצורה ממש תת רמה והשתמשה במונח "להרוג"-או שמא אני טועה? את רוצה שיגיבו לך יפה, תגיבי יפה לאחרים.

איך אפשר לראות עונות מתקדמות עוד לפני שראית

את הפרקים הראשונים? לא ברור... זה כמו שאראה צעירים חסרי מנוח פרק 4000 ואחזור אחורה.

n o g a m o o n

New member
אז זהו

שאני לא ראיתי לא רואה ולא אראה את צעירים חסרי מנוח. וזה שראיתי את העונות היותר מתקדמות של בנות מקלאוד,זה בגלל שהולמרק שידר אותן בדיוק בזמן שהיה לי כדי לראות . אני רואה את העונות הראשונות רק כדי לקבל מושג מה קרה שם, בערך. יש חלקים שאני מריצה כי הם לא מעניינים. ויש חלקים שכן מעניינים. זה הכל.

yafash7

New member
אז זהו שאפשר לראות

מאחר והסדרה השתנתה לבלי הכר זה כאילו שתי סדרות שונות. הפרקים המתקדמים ללא טס הם חביבים למי שלא ראה את העונות הראשונות. לגבי קלייר- אנחנו אוהבות אותה מאחר וראינו את הסדרה בהתהוותה והכל בנוי עליה. לצערינו הגדול היא עזבה את הסדרה וחלה תפנית בתכנים שלה. שימי לב שהיא שיחקה בשלש עונות בלבד. חברה שלי בהשפעתי התחילה גם לראות את הסדרה רק אחרי שקלייר עזבה וגם היא לא התחברה לקלייר כשהתחילו להקרין את העונה השלישית (האמת שקצת התעצבנתי בהתחלה על חברה שלי אבל זה עבר לי כי לא כולם צריכים לאהוב את האנשים שאני אוהבת מסתבר שככה זה בחיים). בכל אופן הויכוח נותן קצת חיים לפורום וצריך לברך כל משתתפת חדשה/ישנה שמשתתפת אותנו בחוויות הצפיה בסדירה.

למעלה