עכשיו אני מבינה מורי
אייך הבנת

חוויית הקפה

"היה נחמד לראות את "חווית הקפה" שרובכן כבר בטח שכח" את ממש ממש אבל ממש טועה כדאי שתקראי קצת יותר את שאנו כותבות בפורום לפניש את פוצחת בהכרזות שווא. רובנו המוחלט שרוטות קשה וזוכרות כל קטע, משפט ותמונה בסדרה גם את חווית הקפה כפי שאת מכנה אותה.

אף אחד פה לא נגדך !

וג'ודי היא ממש הברווזון המכוער שהוםך להיות ברבור . היא מדהימה בעונות המתקדמות לדעתי.

אני דווקא אהבתי אותה יותר בהתחלה

כילדה מפונקת שרוצה לברוח "מהבית" ולגלות עולם.

זה לא שלא אהבתי אותה בהתחלה

אבל ממש אהבתי את זה שהיא קיבלה אחריות יותר והבינה שדרובס זה המקום שהיא רוצה להיות בו לחויות בו ולא חיפשה את הבחוץ...

את יכולה להיות רגועה, אף אחד לא נגדך.

זאת דרכה של המקורית. כך היא מנסחת דברים. אם תעברי בשרשורים אחורה, תראי שזאת דרך הכתיבה שלה ברוכה הבאה לפורום, ואני בהחלט יכולה להבין למה לא התחברת לקלייר. באמת מי שרואה את העונה הרביעית ומעלה אחרי שקלייר עזבה והגיעה סטיבי נכבש בקסמי הדמות שלה, ובאמת קלייר היא רק זכרון ותו לא. מי שראה את הסדרה מההתחלה, עוד לפני שהופיעה סטיבי, נכבש בקסם הדמות של קלייר. והליכתה מהסדרה היווה צער ומכאוב לכל הצופות (ואולי הצופים), ואולי זאת הסיבה להתפרצות הרגשות, כפי שקראתי בשרשור. אני בכל אופן אשמח לראות אותך פה עוד הרבה כותבת. אז להתראות לבינתיים.

לא מדויק בכלל!

בתחילת השרשור נכון את צודקת אבל בהמשך ממש לא. מי שמתפרץ לכאן ופונה אלי בסגנון דיבור כ"כ ירוד (אלי או לכל כותב אחר) ומשתמש במונחי רחוב כמו "בואי תהרגי אותי", גורם אצלי לסלידה, בלשון המעטה, ואני ממש לא לצידו. דבר נוסף- המשפט "זאת דרכה של המקורית. כך היא מנסחת דברים" מה את מנסה לרמוז? זה לא "סוד" שבינך לבין ג'ינג'ית ולביני יש מתיחות מסוימת...אני מנסחת בצורה הכי פשוטה וברורה ומאוד חד משמעית. איני נוהגת לסתור את עצמי או להגיב לפי מה שעשוי להישמע נחמד לעדר, בניגוד אלייך ומכאן נובעים כל הויכוחים בינינו... תוכלי להסביר למה התכוונת?

אני לא חושבת שיש צורך

מספיק לקרוא את כל השרשורים בינינו כדי להבין למה התכוונתי. אין לי פה אג'נדה נסתרת. דרך כתיבתך היא כמו סכין, חד וננעץ במטרה. בניגוד אליך, אני לא חושבת שאי פעם סתרתי את עצמי, מה שכן אני אדם שמאמין שבין השחור והלבן קיים הרבה אפור. וכנראה שאת לא, מה שגורם לכך שנדמה לך שיש סתירה בדבריי. ודבר אחרון, היא כותבת חדשה אצלנו והיא בסך הכל הביעה את דעתה, ואת במקום לקבל את פניה בנחמדות, ישר התנפלת עליה, אז פלא שהיא הגיבה כפי שהגיבה?

כרגיל....

ראי הבדל בין איך שהגבתי לה ואיך שהגבתי אליך-זו תוקפנות כי נמאסת !! וזהו באמת שאני מפסיקה להגיב.

קודם כל רוחמה להגנתה של המקורית

היא הגיבה לה בצורה טובה מאוד, זה שהחדשה לא קיבלה את הדעה השונה שלה לא נותנת לה את הזכות להגיב בצורה כה קיצונית באמירה "להרוג"....זה מרגיז, גם אני התעצבנתי שקראתי את התגובה הזו. "התפרצות הרגשות" ? גם את יודעת להגזים אה רוחמה? כולנו הגבנו לה שמוזר לנו שהיא לא אוהבת את קלייר וחבל שהיא רואה את הפרקים מעונה אחרונה להתחלה, עדיף לנסות להשיג את העונות הראשונות, הרי כל הנושא של "בנות מקלאוד" זה להבין איך הן הגיעו למצב שהן רק בנות בחווה , להבין את הקשר בין כל הבנות. המקורית בסה"כ נפגעה והיתה המומה מהתגובה שלה ...אבל מי את שתביני.

אני מבינה הרבה יותר משאת חושבת...

תמיד טוב שיש את המגינה על המקורית, כי לבד קשה לה להסתדר. קראתי את כל השרשור מתחילתו ועד סופו, וזכותה לא לאהוב דמות בבנות מקלאוד ואם היא רוצה לראות את הסדרה מהסוף ועד ההתחלה, שיעורב לה. ואם היא רוצה לראות את הסדרה בעודה קופצת על רגל אחת, או עומדת על הראש, מי אנחנו שנתווכח. ואם היא אוהבת את סטיבי ולא סובלת את קלייר לא בעיה שלנו. במילים אחרות, מותר לה להביע את דעתה בכל אופן שבו תחפוץ, בדיוק כמו שאת יכולה להגיד כל מה שתרצי, כל עוד שומרים על תרבות דיון, ולא מעליבים מישהו שהביעה דעה קצת שונה מהדעה הרווחת פה בפורום. ואם כל הכבוד המקורית התנפלה עליה כאילו אין מחר במילים כמו "קלייר היא עמוד התווך של הסדרה", וכאלה. בתור אחת שכל-כך דואגת לרגשות של המקורית, עלה על דעתך שגם החדשה נעלבה מחריפות התגובה???? ולכן היא הגיבה כפי שהגיבה, אה???

כרגיל את מדהימה בשטחיות וחוסר ההבנה שלך

ראשית כל, אני לא מצפה שתביני אותי, כי כרגיל את לא מבינה וזה ברור כשמש בכל שרשור איתי או בלעדיי וגם בפורומים אחרים בהם את משתתפת. אני מרשה לעצמי בפעם הראשונה להגיב בצורה ישירה ואגריסיבית אלייך כי הגיע מים עד נפש. מי את שתבואי ותחליטי בשבילי אם תגובה שקיבלתי היא סבירה והתגובה שלי מוקצנת במיוחד כשהיא נכבת בתת רמה? כרגיל הסתירותש לך מזעזעות, את טוענת שיש לשמור כל תרבות דיבור אך קוטלת אותי שבעצם התרעמת על תת רמה ומשפטים כמו "להרוג". אין לי צורך שיגנו עלי, אני עושה זאת מצוין. אך אם ג'ינג'ית מצאה לנכון להגן אני מאמינה שזה פחות להגן עלי ויותר לתקוף אותך כי האמת, נמאסת. הפעם אני אגריסיבית ולא בוחלת במילים. לפני שאת מחפשת תרוץ לתקוף אותי, בניסיון כושל להסביר לבחורה החדשה "עובדות" הייתי ממליצה לך בחום לשפר את ההבנה שלך ויכולת ההתבטאות שלך על מנת שכולנו נבין אותך ובמיוחד, נסי לחזק את עמוד השדרה שלך, כי פעם את אומרת שחור ובאותה נשימה את טוענת שזה לבן ושכל העולם לא מבין אותך ומתבכיינת בכל שרשור מחדש. כרגיל את לא מבינה ולכן אומר לך בפרוש-הבעיה מלכתחילה לא היתה התוכן של מה שהבחורה כתבה אלא הסגנון שגרם לתגובות לא נחמדוץ, הבנת? כי יותר פשוט מזה קשה להסביר,אולי שאנסה עם בדידים? היו בינינו מאז ומעולם ויכוחים ומאוד נזהרתי לא לפגוע בך אך באמת הפעם עברת כל גבול, ולי הסבלנות פקעה. אני אפסיק להגיב לך, בשרשור הזה, כי באמת זה יהיה מכוער וחבל לכער את הפורום ואת האוירה הנחמדה שאנו מנסים ליצור. אני מתנצלת בפני קוראות הפורום על התגובה כאן, אך באמת גבול הסבלנות שלי פקעה ואתן יודעות למה, ומי שחדשה מוזמנת לקרוא שרשורים קודמים ולהיווכח בעצמה עד כמה האבסורדיות וחוסר העיקביות חוגגים בדבריה של רוחמה.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי את שתגידי לי מתי מבינים אותי ומתי לא. אני משתתפת בהרבה פורומים פה בתפוז אנשים, דבר כזה לא היה לי. ואני לא מחליטה בשבילך כלום. אני בסך-הכל כותבת מה שאני רואה ומה שאני חושבת, ואם לא טוב לך, את יכולה להבליג ולא לכתוב, כמו שאני עשיתי פה פעמים רבות. גם לי נמאס שכל תגובה שאני כותבת תוקפים אותי כאילו אין מחר, ואני ממש לא "מתבכיינת" כמו שכתבת. ואם ניסית להיות עדינה ממש לא הצלחת, ארסיות נוטפת ממך בכל משפט ומשפט. כולה פורום מטופש על סדרת טלוויזיה, ואת הפכת אותו למלחמת עולם. לא קצת נסחפת??? אבא שלי תמיד אומר שהבעיה עם הגמל שהוא לא רואה את הדבשת של עצמו, הבנת את הנמשל, או שאני צריכה להסביר לך אותו בתגובה הבאה? את יכולה לא להגיב אם מתחשק לך, או כן להגיב, בכל אופן הוויכוחים האלה הם תת רמה בשבילי, באמת שעברתי את הגיל. וגם אני מתנצלת בפני חברות הפורום על התגובה הזאת, ומי שיקרא שרשורים קודמים יכול להיווכח בחוסר תרבות הדיון של המקורית.

yafash7

New member
בנות יקרות מספיק!!

כחברת פורום ואוהדת מושבעת של בנות מקלאוד הרשו לי להתערב. אתמול הגבתי וחשבתי שהפורום מתעורר לחיים אבל לא התכוונתי למה שבא אחר כך. בואו נשמור על תרבות דיון מבלי להעליב ולהשמיץ אחת את השניה או לכנות את הפורום מטופש. לא ולא שכן זה אחד הפורומים הכי מושקעים וחמים שאני מכירה (מידי פעם אני מציצה בכל מיני פורומים אחרים אשר לצערי אני בורחת מהם כמו מאש שכן יש ניבולי פה מה שאין כאן) . אני חושבת שכל אחת כאן אם זו ג'ינגית, מקורית, רוחמה, פגית, יעלי ועוד רבות וטובות וכמובן מורי המשקיעה והמקסימה תורמות רבות לקיומו החיובי של הפורום בזה שכל הזמן מתעדכנים .בואו נשמור שפורום לא יתדרדר כמו הסידרה שכן הפורום זו סידרה בפני עצמה ומאוד מאוד כיף להכנס ולקרוא כל מיני הגיגים אבל דחיל רבאק נמשיך לפרגן ולקבל בברכה כל חברה חדשה ואני בטוחה שיש המון מכורות לסדרה שנכנסות לפורום כמוני ולא מגיבות (אני מכירה את הפורום מינואר 05 ופעם ראשונה שהעזתי להגיב זה היה לפני שנה ומידי פעם בא לי להגיב כמו עכשיו). מה דעתכן שנרענן את ההכרות בין החברות. שמי יפה ואני פורשת צה"ל, מעצבת תכשיטים וכל מיני דברי אמנות אוהבת לטייל, לקרוא,לראות סרטים הצגות בקיצור לעשות דברים יפים וכמובן מתכננת לנסוע בשנה הבאה לאוסטרליה.

היי יפה

חלילה לי מלחשוב שהפורום מטופש. אני אוהבת אותו וכותבת בו כמעט כל יום. זה היה בלהט הכעס, ואני מתנצלת על כך. ואני אשמח לכתוב כמה דברים על עצמי: שמי רוחמה כהן, אני עובדת בשירות לקוחות, ואני מאוד מקנאה בך שאת נוסעת לאוסטרליה בשנה הבאה, תבקרי על הסט של בנות מקלאוד???

כל הכבוד יפה על היוזמה ....אני מעדיפה

לשמור על אנונימיות. אם את נוסעת תמסרי ד"ש לבנות מקלאוד שלנו.

למעלה