כרגיל את מדהימה בשטחיות וחוסר ההבנה שלך
ראשית כל, אני לא מצפה שתביני אותי, כי כרגיל את לא מבינה וזה ברור כשמש בכל שרשור איתי או בלעדיי וגם בפורומים אחרים בהם את משתתפת. אני מרשה לעצמי בפעם הראשונה להגיב בצורה ישירה ואגריסיבית אלייך כי הגיע מים עד נפש. מי את שתבואי ותחליטי בשבילי אם תגובה שקיבלתי היא סבירה והתגובה שלי מוקצנת במיוחד כשהיא נכבת בתת רמה? כרגיל הסתירותש לך מזעזעות, את טוענת שיש לשמור כל תרבות דיבור אך קוטלת אותי שבעצם התרעמת על תת רמה ומשפטים כמו "להרוג". אין לי צורך שיגנו עלי, אני עושה זאת מצוין. אך אם ג'ינג'ית מצאה לנכון להגן אני מאמינה שזה פחות להגן עלי ויותר לתקוף אותך כי האמת, נמאסת. הפעם אני אגריסיבית ולא בוחלת במילים. לפני שאת מחפשת תרוץ לתקוף אותי, בניסיון כושל להסביר לבחורה החדשה "עובדות" הייתי ממליצה לך בחום לשפר את ההבנה שלך ויכולת ההתבטאות שלך על מנת שכולנו נבין אותך ובמיוחד, נסי לחזק את עמוד השדרה שלך, כי פעם את אומרת שחור ובאותה נשימה את טוענת שזה לבן ושכל העולם לא מבין אותך ומתבכיינת בכל שרשור מחדש. כרגיל את לא מבינה ולכן אומר לך בפרוש-הבעיה מלכתחילה לא היתה התוכן של מה שהבחורה כתבה אלא הסגנון שגרם לתגובות לא נחמדוץ, הבנת? כי יותר פשוט מזה קשה להסביר,אולי שאנסה עם בדידים? היו בינינו מאז ומעולם ויכוחים ומאוד נזהרתי לא לפגוע בך אך באמת הפעם עברת כל גבול, ולי הסבלנות פקעה. אני אפסיק להגיב לך, בשרשור הזה, כי באמת זה יהיה מכוער וחבל לכער את הפורום ואת האוירה הנחמדה שאנו מנסים ליצור. אני מתנצלת בפני קוראות הפורום על התגובה כאן, אך באמת גבול הסבלנות שלי פקעה ואתן יודעות למה, ומי שחדשה מוזמנת לקרוא שרשורים קודמים ולהיווכח בעצמה עד כמה האבסורדיות וחוסר העיקביות חוגגים בדבריה של רוחמה.