עכשיו באו הדמעות גם לי

ligo

New member
זוהרה המצליחה

אני לא מכירה אותך אבל בגלל השם שבחרת לעצמך אני רואה לנגד עניי בחורה שלא מוותרת. בחורה שמציבה לעצמה מטרות ומבצעת. בחורה שמצליחה. ואם לא החודש בחודש הבא... אני כל כך כואבת איתך כי זה דבר שלא נתפס ולא מגיע לאף אחת בעולם לעבור
, אבל זוהרה המצליחה תצליח לחזור לעבודה ולהתמודד עם כ-ו-ל-ם! וזוהרה תצליח שוב מה שהצליחה בעבר, ובפעם הבאה זה יצליח באמת. תשמרי על עצמך

שושי @:-)

New member
זוהרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ...

הרבה אין לי מה להגיד אבל אם תרצי לדבר איתי צרי איתי קשר לאי מייל או בקשי את הטלפון שלי מענת או ליאור וחנה, או מרב או סאני... ואשמח לשוחח איתך. עד אז
שושי

אהובה שלי,

אני רוצה שתחזור אליך האופטימיות שלך, האמונה שתצליחי להרות ולסיים הריון תקין; אני רוצה ששוב תאמיני בעצמך; אני רוצה שלא יכאב לך עוד אף פעם. היום את כאובה מאוד. הצניחה שידענו שתבוא הגיעה. תני לעצמך קצת הנחות, ותרשי לעצמך להיות קצת לא את. לכמה רגעים תהיי מישהי אחרת. תבכי, תכעסי, תצעקי על העולם. אני שולחת מכאן חיבוק גדול עד שנתראה
מרב

חברות יקרות שלי

עכשיו השמש זורחת והדברים נראים בבוקר אחרת, משהם נראים בלילה. קראתי את תגובותיכן בהתרגשות. האמפתיה ויכולת ההכלה של הפורום הזה היא דבר נדיר ומדהים. לקחתי מאוד בחשבון חלק מהמשובים שקיבלתי כאן. אני יודעת שאני לעיתים פריק של קונטרול, וחייבת שהכל יהיה בשליטה. עכשיו כדי שדברים יחזרו להיות בשליטה, אני צריכה לוותר לעצמי קצת ולהיות פחות נוקשה. אסור לי להתעלם מזה שעברתי חוויה קשה, שאני לא מאחלת אותה לאף אדם. אני יודעת שמותר לי להתאבל כי זה באמת אובדן נורא. כנראה אבל שלדברים לוקח זמן לחלחל פנימה עם מלוא המשמעויות שלהם. חשבתי שבפעם שניה מחוסנים יותר, אבל זה לא ממש כך. אני אחזור לעבודה ביום ראשון ואתמודד עם הדברים. אני יודעת שיהיו כאלה שירחמו, כי לא תמיד זה רק מה שאני משדרת, תגובות של אנשים לארועים קשורות גם בהם ובהשלכות שהם עושים על עצמם. ועל זה כידוע אין לי שליטה. אני שואבת מכן המון כוח. אני יודעת, שכמו שנועם אמרה, אתן מנסות לעטוף אותי באהבה ולגונן ככל האפשר, אבל בסוף נשארת רק אני. ואני זו שצריכה לבחור איך להמשיך עכשיו. אני מעדיפה לבחור בדרך הקשה שהיא הקלה, להתמודד עם הכאב הגדול ואחר כך לתת לו לשקוע, כדי שאוכל להכיל בתוכי מציאות חדשה של הריון ואימהות. אוהבת וכואבת, זוהרה

רומי^^

New member
יקירה שלי-

אני חזרתי לעבודה לאחר שבוע של העדרות אחרי ה"הפלונת" הקטנה שהיתה לי, שאני כמובן בכלל לא משווה למה שאת עברת. אבל
אני חייבת לציין, ששם דווקא התייחסו אליי בצורה שממש ריגשה אותי, לא דיברו כל כך הרבה על המצב ולא עשו עיני קוקר-ספנייל כל פעם שעברתי לידם,והמצב חזר לקדמותו בצורה הרבה יותר נינוחה, "כאילו כלום לא קרה". ככה שאני מאמינה שלמרות שהמצב נראה בלתי-נסבל בעליל, מי יודע - אולי דווקא החזרה שלך לעבודה תהיה בשבילך קלה הרבה יותר משחשבת, וסביר להניח שזה גם יעשה לך טוב (בהנחה שאת אוהבת את מקום עבודתך
) עוד דבר קטנטן: לא כתבתי לך לפני כן - התלבטתי אם לכתוב לך למייל והחלטתי שקשה יהיה לי להתמודד עם כל הצער שעברת.עכשיו כשאני רואה שאת מעט מעט מתחזקת - קבלי חיבוק גדול גדול לא שכחתי אותך - בשבילי את עדיין זוהרה המצליחה
תתפנקי לך המון בסופשבוע.

טלי2

New member
טוב שהשמש זורחת ../images/Emo42.gif

רק עכשיו קראתי את המלים הכואבות מאתמול, חשבתי מה לומר ולא ידעתי.. עכשיו משהחלטת על הדרך, אני יכולה רק להוסיף תמיכה, לחבק
, ולבקש שתמיד תזכרי שאחרי הלילה והצללים הכהים שהוא מטיל, תמיד מגיע בוקר חדש, שמבהיר ומאיר את הדברים באור אחר, גם כשלא ניתן להקל על ההתמודדות איתם. שיהיה רק טוב. טלי2

../images/Emo4.gif לא היגיע

הדואר שם לא תמיד עובד כמו שצריך. אני אנסה יותר מאוחר לבדוק שוב המון }{ מקווה ששלומך טוב זוהרה

מירה@

New member
זוהרה יקרה,

כל כך קשה לקרוא את מה שאת כותבת. אני יושבת פה וחושבת איך להגיב ומה לומר ופשוט לא מצליחה . אני שמחה לשמוע שהדברים הבוקר נראים קצת אחרת, קצת שמשיים יותר. יקירתי, אני מאחלת לך מכל הלב שתדעי הריון שלם , בריא ומאושר של 9 חודשים שבסופם- האושר הגדול נשיקות מירה

זוהרה ../images/Emo25.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo25.gif

ליבי שבר כשאני קוראת את דבריך, והמילים נעתקות מפי. הלוואי והיתי יכולה לומר משהו כדי להקל את כאבך הגדול. חלל גדול נפער בנשמתך ובגופך, חלל אותו אף אחד מאיתנו, ויהיו המילים יפות ככל שיהיו, יוכל למלא. אין יום שאינך במחשבתי, יקירה, וכולי התנצלויות על שאינני מתקשרת (בחלק מהפעמים מפאת השעה המאוחרת, ראי שעת ההודעה, ובחלק מהפעמים מפאת מחסור באומץ ובמילים). שתינו יודעות כי המזור לכאביך בוא יבוא, ותפילותיי הן שהוא יבוא במהרה. שלך, סיגל

למעלה