חיחיחיחי לא נראה לי שבשביל חולצה אחת הבחור צריך סטייליסט
L limors2 Active member 26/6/06 #14 מי שומע?../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif ג'ינג'יס חאן. מי לעזאזל ביקש תשיר הזה?
א אמבריי לנצח New member 26/6/06 #16 ג'ין! ג'ין! ג'ינג'יס חאן!!! השיר מהאירוויזיון? אני הייתי מבקשת אותו אפילו חח סתם לא הייתי, אבל זה משעשע לשמוע
ג'ין! ג'ין! ג'ינג'יס חאן!!! השיר מהאירוויזיון? אני הייתי מבקשת אותו אפילו חח סתם לא הייתי, אבל זה משעשע לשמוע
L limors2 Active member 26/6/06 #18 כנראה שזה...../images/Emo54.gif ומה שכתבתי היה ציטוט של עומרי בערך שעה ו47 דקות לאוטונומי!!!
R RJlake New member 26/6/06 #22 ../images/Emo6.gif איי עמרי...הוא היה משעשע גם בהתחלה שהוא אמר שאתמול נפטרנו ממנו אבל הוא חזר היום או משו כזה ואחלה של שירים יש היום
../images/Emo6.gif איי עמרי...הוא היה משעשע גם בהתחלה שהוא אמר שאתמול נפטרנו ממנו אבל הוא חזר היום או משו כזה ואחלה של שירים יש היום
L limors2 Active member 26/6/06 #23 לא שמעתי תהתחלה../images/Emo54.gif הגיע אלי האוכל באמת אחלה שירים גם בבוקר היה
L limors2 Active member 26/6/06 #27 יאפ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אני קמתי מוקדם כדי ללכת לעבודה ואז החלטתי שלא בא לי
L limors2 Active member 26/6/06 #31 נפלא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אולי היא תתחלה גם מחר! כרגע היא ישנה... מסכנה לכן היא לא יכולה ללכת לעבוד
נפלא../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אולי היא תתחלה גם מחר! כרגע היא ישנה... מסכנה לכן היא לא יכולה ללכת לעבוד