עכשיו ביט69 ב-102FM

זה מה שאני חושבת..כל אחד והחיים שלו והבחירות

שלו.. תאמיני לי שגם אני בראש של לרדת הקבצה ולהוציא את ה-100 ב-4 ולא להיכשל ב-5 אבל לרדת בגלל מורה נשמע לי טיפה..פשוט חבל. כי מי שחי את החיים ומי שניגש לבגרויות זו היא ולא המורה.

helush716

New member
אני כנראה יורדת ל-4 בשנה הבאה

אם אני אראה שללימודי כימיה באונ' מקבלים גם עם ציון טוב ב-4 יח"ל, והלימודים שם לא משלבים משהו מיוחד במתמטיקה של 5 יחידות, אני ארד בטוח.

ברלץ

New member
אצלנו...

המורים היו כל כך מטומטמים שהם חשבו שהסתברות לא יהייה אז כל מי שבשלוש יחידות אצלנו נדפק כי אפילו לא למדנו הסתברות אבל לא נורא יש מועד ב'...

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifשמעי...

נראה לי שהעתקת את הבעיה לא נכון, או שהמורה שלך פשוט אוהבת להסתלבט עליך כי הפתרון נמצא ממש בנתונים, אז אני מציעה לך לבדוק שוב את השאלה. - בדיוק בזריקה אחת אומר בדיוק-בזריקה-אחת. אם בנתונים אומרים לך שההסתברות לזכות ב150 בזריקה אחת היא רבע- אז התשובה היא רבע בנתונים יש לך רק מקרה אחד שנותן בזריקה אחת יותר מ150 שקלים, וזה 300 שקלים. אם שואלים אותך על זריקה-אחת-בלבד אז התשובה היא ההסתברות לזכות ב300 שקלים בזריקה אחת וזהו. - אבל הפורום הזה לא נמצא כאן בשביל לפתור לאנשים תרגילים במתמטיקה, בשביל זה יש פורומים אחרים של עזרה בשיעורי בית וכמו שאמרתי לדר [!] יש את המורה שתוכל לתת לך את ההסבר הכי טוב, בשביל זה משלמים לה, ויש את חברים שלך בכיתה, יש מסנג'ר או ICQ ואת הדוגמאות בספר הלימוד שלך... באמת שלא חסר.

ליעתע

New member
הנה התשובה:)

קיצור. את עושה טבלה של מה הסיכוי לזכות ומה הסיכוי לא לזכות לזכות לא לזכות 150 4\1 4\3 300 5\1 5\4 כלום 20\11 20\9 1. בגלל שכתוב בדיוק 150 שקלים זה אומר שאת לא יכולה לזכות ביותר או פחות. אז את מכפילה את השברים 4\1 כפול 5\4 כפול 20\9 והתוצאה זאת התשובה 2. התוצאה האפשרית היחידה היא 300. כי זה לא כולל את ה150 כי את צריכה יותר מזה. 5\1 כפול 4\3 כפול 20\9 אני מתעצלת לחשב אבל זאת הדרך חח

ליעתע

New member
דיי נו זה קל! ../images/Emo13.gif

בבגרות יהיה לך פי 3 מזה! חחח אבל לא נורא.. גם את זה עוברים
בהצלחה! ואבוי לך אם לא רואים אותך בשישי!

שנינה92

New member
מה קל מה?#@!

זה הכי קשה בעולם
ולא הבנתי אותך חח , הבגרות על החומר שלמדנו אז אייך פי 3? P:

למעלה