חח אני הבנתי.. כנסו.. היא אומרת: "והט-עם כבר מר"..
ס ס ת י ו י ת New member 21/8/05 #30 זה אפילו יותר מתוסבך... והט-עם כב-הר מ-הר... אם את מבינה למה התכוונתי...
ע עומרי 200 New member 20/8/05 #23 לא... "רועדת לידל והסם שבי עוד לא נגמר, נושמת לי ממך והטעם הוא כבר מר"... אילו המילים הנכונות. שירי! התינשאי לי?
לא... "רועדת לידל והסם שבי עוד לא נגמר, נושמת לי ממך והטעם הוא כבר מר"... אילו המילים הנכונות. שירי! התינשאי לי?
• •°• נעמה•°• New member 20/8/05 #26 איזה בלאגן עשיתם ../images/Emo11.gif זה ככה: "רועדת לידך והסם שבי עוד לא נגמר, נושמת לי ממך והטעם כבר מר"
איזה בלאגן עשיתם ../images/Emo11.gif זה ככה: "רועדת לידך והסם שבי עוד לא נגמר, נושמת לי ממך והטעם כבר מר"
I i love עדי New member 21/8/05 #33 נושמת לי ממך והטעם כבר מר , זה עוברת לידך והסם שבי עוד לא נגמר .. נושמת לי ממך והטעם כבר מר"
P purple rain2 New member 20/8/05 #22 פעם ראשונה שראיתי ת'תוכנית וזה גם רק כי חברה שלי הכריחה אותי ודווקא את השיר של "שירי" פספסנו- רק ראינו את המחמאות שהרעיפו עליה השופטים יה-וואלי הכפילת שרית חדד באמת הייתה דומה וגם הגידי גוב, אבל רק במראה
פעם ראשונה שראיתי ת'תוכנית וזה גם רק כי חברה שלי הכריחה אותי ודווקא את השיר של "שירי" פספסנו- רק ראינו את המחמאות שהרעיפו עליה השופטים יה-וואלי הכפילת שרית חדד באמת הייתה דומה וגם הגידי גוב, אבל רק במראה
ק קמילההה New member 21/8/05 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M MoRaN SaShA New member 21/8/05 #35 תגידו - שמתם ../images/Emo23.gif כמה פעמים בשרשור הזה כולם תיקנו את המשפט הזה?!??!?!?!?!? יאו אז נופר טעתה, כבר 50 אנשים הספיקו לתקן אותה.. בלי לראות שכבר תיקנו אותההה..
תגידו - שמתם ../images/Emo23.gif כמה פעמים בשרשור הזה כולם תיקנו את המשפט הזה?!??!?!?!?!? יאו אז נופר טעתה, כבר 50 אנשים הספיקו לתקן אותה.. בלי לראות שכבר תיקנו אותההה..